Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez hogy tetszik azoknak akik...

Ez hogy tetszik azoknak akik nem akarnak tudni csak a holokausztról, mint ha más nem lenne bűn? Ez nem az?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 9. 21:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Nem azt mondom hogy a holokauszt kofalárma, de mi még is csak magyarok vagyunk, és nem zsidók."

Miért, nincsene/nem voltak magyar zsidók? Tény, nem ők vannak többségben.

Amúgy ez is bűn, ugyanúgy, mint bármilyen gyilkolás. Azonban (szerintem) azzal mindenki tisztában van, hogy miről szól egy ország megszállása, hogy miket élnek át az országban élők. Szerintem azért nem fektetnek rá olyan nagy hangsúlyt.

Illetve nem hiszem, hogy bárki is csak a holokausztról tudna.... Nem is értem, miért pont azt hoztad fel? Úgy tűnik, mintha "féltékeny" lennél rá, hogy arról biztosan mindenki tud, erről pedig esetleg nem..

2010. jan. 10. 01:02
 32/34 anonim ***** válasza:

Nekem Trianon és December 5 a holokauszt.

Ennyit erről, hadd ne sírjak más népek helyett.

2010. jan. 10. 01:15
 33/34 anonim ***** válasza:
60%

Erről kevesebb a megemlékezés és ritkábban esik szó. Gondolom azért, mert az oroszok a nyakunkon ültek 60 évig.

Lehet, hogy létezik a kettős mérce.

De ez nem úgy működik, hogy akkor uccu, átbillentem.

A holokauszt és ez is borzalom. A holokauszt pedig nem csak a zsidókról szólt, hanem politikai foglyokról, melegekről, cigányokról. De ami a legfontosabb: emberekről. Mindkettőben ártatlanokat öltek halomra. A különbségek, a méregetés kicsinyesség. Mindkettőről illően meg kell emlékezni, és egyiket sem szabad elhazudni, mert ha hagyjuk, a történelem hajlamos arra, hogy ismételje önmagát.

2010. jan. 10. 01:34
 34/34 anonim ***** válasza:
Annyira egyszeru a valasz:az a part akinek napirendi temaja a holokauszt az ezzel megszerzi a zsidok szavazatat.
2010. jan. 15. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!