Ez hogy tetszik azoknak akik nem akarnak tudni csak a holokausztról, mint ha más nem lenne bűn? Ez nem az?
és ismét ki hozta fel a témát?
Röhej, hogy a kurucosok egy hetet nem bírnak ki, hogy ne kössenek bele valahol a Holokausztba, aztán még ők rinyálnak, hogy miért mindig ez a téma.
Uncsik vagytok
Szerintem senki sem gondolja, hogy csak a Holocaust bűn. Sőt, összességében a sztálini terror több emberrel végzett az évek során.
Szerintem semmilyen tömeggyilkosság vagy tömeges bűntett nem elfogadható
Hm. Az tény egyébként, hogy a vörös terrort nem hangsúlyozzák eléggé. De az azért nem igaz, hogy ezért a kurucig kell menni.
Mellékesen a ballibnek a komcsikhoz semmi köze. A liberalizmussal lehet azonosulni, a kommunizmussal viszont ép elméjű embernek képtelenség.
De ez is bűn. Talán nem kellett volna Dolfi bácsinak háborút indítania.
Ki nem fossa nyakon "Dolfi bácsit"! Te láttál már hasonló felvételt amiben a németek ölték a magyarokat?
Ezért nem is kedvelem de nem is utálom a németeket.
Ezzel az erővel a zsidóknak is mondhatná bárki, hogy Dolfi!!
Hm. Az tény egyébként, hogy a vörös terrort nem hangsúlyozzák eléggé. De az azért nem igaz, hogy ezért a kurucig kell menni.
Mutass már hasonló indexes anyagot! Utána vessük össze a 0 át azzal ahányszor a holokauszt retteneteiről beszélnek.
Nem azt mondom hogy a holokauszt kofalárma, de mi még is csak magyarok vagyunk, és nem zsidók.
De akkor miért van az hogy az egyikről hetente egy anyag, a másikról meg semmi?
Jahh, hogy az indexesek nem magyarok!!!
Lehet, hogy azert mivel a film minosege nem felel meg a 21 szazad etalonjanak?!
Egyebkent lattam liberalis median Szolzsenyicin interview ujra lehozasat, sot az ellenseg a kapuknal cimu filmet (mely nem eppen hizelgo a szovijetekre), a KGB-rol szolo konyv ajanlot, Kornai konyvek ajanlatat (aki a kommunizmus egyik nagy szaktudosa), stb... Csak szet kell egy kicsit nezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!