Miért vitatkoznak az emberek ennyit a holokausztról?
Elmondom neked, hogy az emberek nem vitatkoznak róla, mert kb a kutyát sem érdekli a téma amikor kenyeret se tudnak venni, csak a hülye média motyog magában...
Nem kell meghallani.
Én évek óta nem néztem TV-t már, tegnap bekapcsoltam a hirtv hiradót az interneten és 5 perc után rájöttem, hogy csupa oylan baromságról beszélnek amik engem az életbe nem érintenek se közvetlenül se közvetve.
Asszem újabb 6 évig ismét nem nézek se tv-t se semmit.
Minek?
Mi közöm nekem ahhoz hogy 6 országgal arréb hogyan ölik egymást, azt meg hogy meleg van anélkül is tudom, hogy 3 percben taglalnák nekem a hőségriadó színjelzéseit.
A holokauszt se érdekel...
Az érdekel, hogy jövőre hová megyek nyaralni!
Meg a Novemberi Rammstein koncert...
Meg vmi biznisz amiből lehetne egy kis mellékest csinálni.
Azért van ennyi különböző vélemény, mert elgázosításról beszélnek, miközben elgázosítást senki nem látott, vagy úgy számol be róla, hogy az teljes képtelenség.
Például egyes szemtanúk azt mondják, hogy az elgázosítás után egyből bementek a hullákért a szállítók, miközben a Zyklon-B gáznak kell egy fél nap szellőztetés, mire teljesen kimegy egy szobából.
Asszem Japánban történt egy eset nem is olyan rég, hogy baleset volt egy raktárban, ahol Zyklon-B-t tároltak és a kiérkező tűzoltók még védőruhában is ki voltak téve a gáznak, ami bőron át is hat a szervezetre és meg is betegedtek tőle. Tehát a németek nem tudtak a zsidók halálának beáltával egyből bemenni a gázkamrába csak úgy (egyes állítások szerint fedetlen felsőtestben, mert meleg volt). Ráadásul voltak, akik úgy írták le, hogy dohányoztak is közben, pedig a Zyklon-B robbanó gáz.
Ha tényleg annyira érdekel a kérdés, akkor olvass itt neten arról, hogy mit gondolnak a revizionisták. Ott választ kapsz a kérdésedre.
amúgy második vagyok, de amint látom nem csak engem nem érdekel a téma.
Viszont arra kiváncsi volnék, ha ennyire nem érdekli ez az embereket, akkor mégis mért van felszinen tartva a dolog?
Talán a mai napig tartó Holokauszt-segélyek havi kifizetett összegeinek elkendőzése miatt?
Ismerek egy 85 éves öreglányt személy szerint akinek erre havonta 170 ezret folyósít az állam.
De kérdezzetek meg pár más postást is, bizonyára náluk is akad iylenekre precedens.
a győztesek írják a történelmet, így nagyban túloznak is, és aki tagadja, az máris náci
íme egy zsidó történész, aki azt mondja, hogy nem is volt annyira kegyetlen a holokauszt (de azért kegyetlen volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!