Miért vitatkoznak az emberek ennyit a holokausztról?
Amúgy ezt meg végképp nem értem, h miért én fizetek nekik kárpótlást?
Lényegében engem is elítélnek ezzel, holott nem is éltem akkor.
"Engem sem erdekel a holokauszt.Hany es hany kicsi gyermek haldoklik az ehsegtöl napjainkban,azzal foglalkozzatok mar.Mar a könyökömön jön ki a holokauszt."
Akkor ne írj ide. Keress más témákat a politikán belül, itt mi most a holokausztról beszélünk.
Én is írhatnák róla, hogy mennyire sajnálom, hogy hány madár hal meg évente a szigeteletlen villanyvezetékek következtében. Ezt OFFnak hívják. Aki nem a holokausztról akar írni, hanem a mai magyar nyugdíjrendszer problémáiról, az ne ide írjon, hanem oda, ahol azt tárgyalják.
ma 12:02
Én úgy gondolom, és ezt figyeld.
Ugye mint megfigyelhető a holokausztot propagálják, de a kárpótlásfizetésről alig esik szó, sokáig én sem tudtam hogy ilyen a mai napig van.
Ugye aközvélemény minta birka elkezdi sajnálni a szerencsétlen holokauszt túlélőket.
Innen meg már hallgatólagos közbeleegyezés van abba, hogy jár a segély. (nade meddig még? újabb 70 évig?)
Az meg főleg nem fog ez ellen szót emelni aki azt sem tudja, hogy ezek kapják az államtól a lóvét a mai napig.
Vannak akik szánalmasan mosdatnak egy 70éves összeaszott vesztes ideológiát és a Führert.
David Cole pedig egy sarlatán, semmivel sem volt jobb egy ilyen tábor, mint a Gulág, eltekintve talán, hogy Auschwitzban nem volt orosz tél.
Aki szerint a Ciklon-B éghető azzal valami baj van! A hidrogén cianid nem éghető. Egyébként főleg kipufogógázzal öltek, nem ciklon bével.
Holokauszt hivők azt mondják:
-6 millió halott
-gázkamrák, kemencék
Revizionisták azt mondják:
-271 301 halott Auschwitzban hivatalos vöröskeresztes okmány szerint
-gázkamráknak semmi nyoma, kemencékből fehér füst szállingózik minden egyes képen (az égett húsnak fekete füstje van).
" (“Politikai üldözés során történt életvesztés utáni kárpótlás”). A kárpótlási összeg megemelésére irányult erõfeszítések után a Magyar Kormány kb. 1.800 USD-ra (400.000 forint) emelte az egy családtag utáni kárpótlás összegét, mely a túlélõ szülõk, házastársak, gyermekek és testvérek között kerül elosztásra. "
Igen, valóban szegények.
Én meg havi 80 ezerért keccsölök 3 műszakban, és ha nem fizetem a hitelemet az utcára dobnak.
A nagyapám meg ottmaradt az orosz fronton 1914 ben.
Azért egy fillér se jár.
Valójában a társadalom elenyészően kis köre foglalkozik ezzel a témával.
Akik ezzel foglalkoznak, azok azért teszik, mert pro és kontra hatalmas anyagi, és erkölcsi haszon, illetve veszteség a tét.
Még holokauszt-tagadókról nem is lehetett hallani kishazánkban, még szocialimus volt, (a 80-as évek vége) de én már láttam ekkor is holokauszt filmeket. A holokausztot egyfolytában felszínen tartják az ebben érdekeltek, és ezalatt nem az áldozatok hozzátartozóit értem.
A holokauszt bizonyos politikai gazdasági körök kezében egy elsőosztályú adúász. Igyekeznek minél jobban eltúlozni, mert ez nekik politikai tőke. A holkausztot igyekeznek kisajátítani a zsidók számára, és próbálják elérni, hogy mindenki más bűntudatot érezzen emiatt. Politikai ellenfelek, közszereplők kiiktatása szempontjából kulcsfontosságú az álladó holokausztolás.
Tök mindegy, hogy valakit jobban érdekel a nyugdíjrendszer vagy sem, a holokausztnak ehhez semmi köze. A holokausztolás célja a hatalom (azok felett is, akiket nem érdekel a téma, csak a jövő évi nyaralás). A holokauszt egy hatalmas adúász, ezzel van meg a nem létező "morális alapjuk" arra, amit a világban ma is művelnek ezek a csoportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!