Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Néztem a youtube-on egy...

Néztem a youtube-on egy videót. A modern világ hazugságai 7 részes a holokausztról szól. Kíváncsi vagyok, hogy aki látta annak mi a véleménye? Szerintetek mi az igazság?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Hát nekem egy ismerösöm volt aki volt ilyen táborban és ö egyetlen szóval sem mondta, hogy ez hazugság lett volna. Azt sem hogy mivel az egyetlen állat ami szabadon bejárt hozzájuk az éticsiga volt, így azt fözték meg. Habár sokat nem mesélt róla soha sem.
2011. okt. 15. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Kötelező azt hinned, hogy igaz volt, különben 3 évig terjedő szabadságvesztést kaphatsz.
2011. okt. 15. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Miért ne lett volna igaz? Ilyen szörnyűséget kitalálni mi értelme lenne? Sajnos az emberiségnek mindig is volt egy gonosz arca, ami sokszor előtör. De nem kell ehhez 50 éves archiv dolgokat nézni, van ma is éppen elég kegyetlenség a világban.
2011. okt. 15. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
2011. okt. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!