Ez hogy tetszik azoknak akik nem akarnak tudni csak a holokausztról, mint ha más nem lenne bűn? Ez nem az?
Van ennek a vörös "felszabadításnak" egy emlékműve Judapesten. Amíg élek ez el fog pusztulni.
A médiáról meg annyit, hogy ilyen dolgokat én nem akarok látni a tvben, annyira felkavaró. De tudjuk jól miért nem terjesztik, győztes hatalom nem játszik maga ellen.
Elhunyt Alekszandr Szolzsenyicin orosz író
Na ez magy hír!
Keresett címke: kommunizmus
Találatok: Hírek (0), Cikkek (10), Rádió (0), Galéria (0), Videó (0), Fotók(0)
Összes találat: 10
Az archívum összes találata 10 cikk?
Kornai János tart előadást a Mindentudás Egyetemén
Ez mi?
Ezeket találtad? Ez édes kevés, mondhatni blöff!
érdekes, én tudtam az egészről, sosem mondtam, hogy csak a holokauszt bűn. elítélem a háborús bűnöket, a diktatúrát, és a terrort is.
Ideje lenne felfogni, hogy ez nem verseny, hogy ki mit követett el, és akinek a végegyenleg kedvezőbb, az kisebb bűnös. nem teszek különbséget sem a nácizmus, sem a kommunizmus, sem a japánok, sem a kínaiak, sem az arabok, sem a keresztes lovagok, sem a Horty-rendszer, sem a Rákosi-korszak, sem a palesztinok, sem az izraeliek, sem az irakiak, sem az amerikaiak terrorcselekményei, háborús bűnei között.
Egyik sem megbocsáthatóbb a másiknál.
A médiáról meg annyit, hogy ilyen dolgokat én nem akarok látni a tvben, annyira felkavaró. De tudjuk jól miért nem terjesztik, győztes hatalom nem játszik maga ellen.
Ebben csak az a baj hogy 20 éve már csak rajtunk múlna, hogy legyen szembenézés.
Csak sajnos eddig meg volt kötve a kezünk!
Az Andrássy út-tól egy félórára lakom,! „ terror háza”
Egyik sem megbocsáthatóbb a másiknál.
Ezzel egyet értek.
bocsánat, azt írtam több oka, s csak egyet fogalmaztam meg. A holokauszt tragédiája nem a megölt és az ahogy megölt embermennyiség, hanem az ok. az elv, ami alapján nem akadályt elhárítottak, nem harcoltak a zsidók ellen, hanem mészároltak.
háborúban, ha egy ország elfoglalt egy másikat és erőszakkal hódoltatta be, ez nem újdonság. S bár ezt sem szereti senki, de a holokauszt ennyiből új. nem éppen a szituációnak megfelelő kezelése volt a dolgoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!