Ez hogy tetszik azoknak akik nem akarnak tudni csak a holokausztról, mint ha más nem lenne bűn? Ez nem az?
én nem a kurucból tájékozódom, érdekes módon mégis hallottam róla, hogy a szovjet katonák miket műveltek.
Nem kuruc különlegesség, hogy a szovjetek rémtetteiről is ír, ezzel minden normális ember tisztában van, és senki sem tagadja.
Megjegyzem, pontosan ugyanannyi emléknapja van a kommunizmus áldozatainak, mint a Holokauszt áldozatainak - évente egy.
A különbség csak annyi, hogy a szovjeteknél nincs meg az a kretén réteg, akik az év minden napján mániákusan újra és újra felvetik a témát, arról nem is beszélve, akik próbálják letagadni, így erről nincs társadalmi vita, ez nem forog emiatt a köznyelvben.
Ellenben a Holokausztot hetente dobják fel kényszeresen hozzád hasonló kretének, akik egyszerűen nem bírják ki, hogy ne erről beszéljünk az év 365napján, így persze, hogy több szó esik róla.
a, és a Retusált történelem sem mostanában jelent meg. Nekem kb 30 könyvem van a sztálini idők kegyetlenségeiről, börtönviszonyairól, etc. Egyik sem ritkaság, boltban vettem őket. A Mozgó Világban is volt pár hónapja egy jó sorozat. Talán nem csak a netről kéne tájékozódni.
BALLIB médiáról beszéltünk, és nem a könyvesboltok polcairól!
"Ki nem fossa nyakon "Dolfi bácsit"! Te láttál már hasonló felvételt amiben a németek ölték a magyarokat?
Ezért nem is kedvelem de nem is utálom a németeket. "
Kedves kérdező, az én nagyapám harcolt az orosz fronton. A magyarok sem voltak szentek. A németeket nem utálom, magam is részben német vagyok, és sokáig éltem is közöttük. Nem ők tehetnek a háborúról, hanem egy hatalomra került elmebeteg és a politikája. Mélységesen elítélem a holokausztot, és természetesen a háborús bűnöket is.
Annak jobban örülnék, ha a kuruc (és olvasói) az ilyen videók láttán inkább azon gondolkodnának, hogy jó dolog-e uszítani más népek ellen, és az ellenük majdan indított "dicső" háborúkon ábrándozni.
"Akkor megtennétek hogy linkeltek, hasonló esetekről pld az indexről?"
sőt, a színházi közlönyben és a barkácslapban sincsen erről általában szó.
Az index egy hírújság, ami az aktuális híreket adja közre. A szovjet csapatok meg nem manapság dúltak errefelé.
Kedves kérdező, az én nagyapám harcolt az orosz fronton. A magyarok sem voltak szentek. A németeket nem utálom, magam is részben német vagyok, és sokáig éltem is közöttük.
Ez viszont már a passzolgatós demagógia esete.
A ballíb médiáról beszéltünk, és eljutottunk a háborúig!
A magyarok egy jelentős része 60 évig hülyítve volt, és ma amikor tisztán lehet beszélni mindenről, akkor a holokauszt felett összeesve sír a ballíb média, és nem győzi hangsúlyozni hogy mekkora bűn! Természetesen az nem lázít és semmi, fezültséget nem okoz.
És természetesen nem is okoz, de abban a pillanatban amikor a magyarok sérelméről van szó MAGYARORSZÁGON, már is háborúzni akarnak a fasiszták?
Milyen eltorzult kettős mérce felfogásod van neked?
Igen, szerintem ideje lenne a történelmünkkel foglalkozni, és tisztába tenni a mulunkat, azzal az alázattal ami megilleti és azzal fájdalommal amit eddig mások iránt szinte kötelező volt éreznünk. Nem csak azt a néhány csatát, kiemelni amiben vesztesek voltunk, hogy legyen nemzet tudata a társadalomnak amit már 70 éve igyekeznek irtani.
Válaszokat kapni, hogy milyen számlákat fizettünk eddig ki a rendszerváltás óta!
Megnyitva egy diskurzust, amiben nincsenek tabuk még ha a nagy nemzetközi politikáig is érnek a szálak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!