Kertész Ákos múltheti írásában szépen levezette, hogy a magyar ember kétéltű, konkrétan béka. Békák vagyunk? A béka is 'genetikailag alávaló' (bármit is jelentsen)?
A cigányokat inkább a kakukkokhoz hasonlítanám.
A kakukkok idegen madarak fészkébe tojnak bele, a kakukk fióka pedig elég nagyra nő, nagyobb az éhsége is.A kakukk fiókák emiatt elnyomják a madár eredeti fiókáit, mivel a "dajkamadár" a kakukk fiúkát eteti.
Egy kép a szemléltetés végett:
A baloldali a kakukk fióka, a jobboldali a dajkamadár.
Tőlem lehetnek a cigányok kakukkok is, de a csótány nekem jobban tetszik, vagy a patkány.
De a zsidóknak a csivava mindenképp találó, ezzel nem vitatkozhatsz!
Szinte a szemem előtt van, ahogy az a kis dög ész nélkül ugat mindenkit, mikor meg csúnyábban nézel rá hazáig szalad :D
"Na, látom megjöttek az élő példák..."
Milyen példák? Az, hogy a haverod hülye veletek együtt?
Bezzeg ha a kedvenceiteket fikázzák akkor háborogtok, pedig nem is biztos, hogy alaptalanul.
Érdekes, a magyarokat le lehet békázni, de a zsidókra meg cigányokra nem szabad rosszat mondani.
Na mindegy, én nem bánom, nem belőlünk irtottak ki több milliót:D
"Az, hogy a haverod hülye veletek együtt?"
Nekem Kertész nem a haverom, nem is ismerem. Kb. most olvasok róla harmadszor.
"Ti" vagytok azok akik elkezdtetek megint háborogni és lesüllyedni (?) az általatok megvetendő ember stílusához. Miért vén bolond ő és miért nektek lenne igazatok? Én csak azt látom, hogy rendkívül zavar titeket, hogy másnak esetleg hasonló negatív véleménye van rólatok, mint nektek a cigányokról vagy zsidókról vagy egyebekről.
""Ti" vagytok azok akik elkezdtetek megint háborogni és lesüllyedni (?) az általatok megvetendő ember stílusához. Miért vén bolond ő és miért nektek lenne igazatok? Én csak azt látom, hogy rendkívül zavar titeket, hogy másnak esetleg hasonló negatív véleménye van rólatok, mint nektek a cigányokról vagy zsidókról vagy egyebekről."
Tudod csak ebben az az érdekes, hogy nem háborogtok, vagy ilyenkor ez "véleményszabadságnak" számít? De fordított esetben meg a hozzátok hasonlók háborognak leghangosabban.
Így nem is pont a magyarokról alkotott negatív véleményen van a hangsúly.
"rendkívül zavar titeket, hogy másnak esetleg hasonló negatív véleménye van rólatok, mint nektek a cigányokról vagy zsidókról vagy egyebekről."
Nem zavar, legyen csak véleménye.
Szabad országban élünk, mindenki mondja el a véleményét.
Hangsúlyozom, mindenki és ne csak az, akinek politikailag korrekt a véleménye.
Talán kevesen emlékeznek a 2000-es évekre,akkoriban Ausztriában koalíciós partnerként , hatalomra jutott a híres, hazafias Jörg Haider.
Ugyebár Herr Haider elég kritikus volt a zsidósággal szemben, mindig megmondta nekik a magáét és szerette húzni az agyukat.
Ezután amennyit fröcsögtek a metélt kukacúak, ki sem látszottak a monitorok a sok nyáltól.
Gondolom az újságírók is gyakran törölgették az arcukat.
Tehát neked nincs véleményszabadságot?
...Akkor elárulnád, hogy most mi a lótúrót is írtál? Nem a véleményedet? Nahát.
Tudod a szólászabadsághoz az is hozzá tartozik, hogy mások reagálni fognak a véleményedre. Ahogy te az enyémre, úgy én a tiédre. Ezzel jár.
A véleményszabadság nem arról szól, hogy nekem akkor tapsikolnom kell, mert te ezt gondolod. Ahogy te sem tapsikolsz annak, amit én gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!