Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kertész Ákos múltheti írásában...

Kertész Ákos múltheti írásában szépen levezette, hogy a magyar ember kétéltű, konkrétan béka. Békák vagyunk? A béka is 'genetikailag alávaló' (bármit is jelentsen)?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 10:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
45%

A cigányokat inkább a kakukkokhoz hasonlítanám.

A kakukkok idegen madarak fészkébe tojnak bele, a kakukk fióka pedig elég nagyra nő, nagyobb az éhsége is.A kakukk fiókák emiatt elnyomják a madár eredeti fiókáit, mivel a "dajkamadár" a kakukk fiúkát eteti.

Egy kép a szemléltetés végett:

[link]

A baloldali a kakukk fióka, a jobboldali a dajkamadár.

2014. jún. 25. 11:47
 22/64 anonim ***** válasza:
58%
Védjétek is a haverotokat libbantak, olyanok is lehettek, és még varangyok is vagytok kreténsz barátotokkal az élen. :D
2014. jún. 25. 11:48
 23/64 anonim ***** válasza:
60%

Tőlem lehetnek a cigányok kakukkok is, de a csótány nekem jobban tetszik, vagy a patkány.

De a zsidóknak a csivava mindenképp találó, ezzel nem vitatkozhatsz!

Szinte a szemem előtt van, ahogy az a kis dög ész nélkül ugat mindenkit, mikor meg csúnyábban nézel rá hazáig szalad :D

2014. jún. 25. 11:50
 24/64 anonim ***** válasza:
50%
Na, látom megjöttek az élő példák...
2014. jún. 25. 11:52
 25/64 anonim ***** válasza:
47%

"Na, látom megjöttek az élő példák..."

Milyen példák? Az, hogy a haverod hülye veletek együtt?

Bezzeg ha a kedvenceiteket fikázzák akkor háborogtok, pedig nem is biztos, hogy alaptalanul.

2014. jún. 25. 11:54
 26/64 anonim ***** válasza:
58%

Érdekes, a magyarokat le lehet békázni, de a zsidókra meg cigányokra nem szabad rosszat mondani.

Na mindegy, én nem bánom, nem belőlünk irtottak ki több milliót:D

2014. jún. 25. 11:59
 27/64 anonim ***** válasza:
38%

"Az, hogy a haverod hülye veletek együtt?"

Nekem Kertész nem a haverom, nem is ismerem. Kb. most olvasok róla harmadszor.

"Ti" vagytok azok akik elkezdtetek megint háborogni és lesüllyedni (?) az általatok megvetendő ember stílusához. Miért vén bolond ő és miért nektek lenne igazatok? Én csak azt látom, hogy rendkívül zavar titeket, hogy másnak esetleg hasonló negatív véleménye van rólatok, mint nektek a cigányokról vagy zsidókról vagy egyebekről.

2014. jún. 25. 12:00
 28/64 anonim ***** válasza:
72%

""Ti" vagytok azok akik elkezdtetek megint háborogni és lesüllyedni (?) az általatok megvetendő ember stílusához. Miért vén bolond ő és miért nektek lenne igazatok? Én csak azt látom, hogy rendkívül zavar titeket, hogy másnak esetleg hasonló negatív véleménye van rólatok, mint nektek a cigányokról vagy zsidókról vagy egyebekről."

Tudod csak ebben az az érdekes, hogy nem háborogtok, vagy ilyenkor ez "véleményszabadságnak" számít? De fordított esetben meg a hozzátok hasonlók háborognak leghangosabban.

Így nem is pont a magyarokról alkotott negatív véleményen van a hangsúly.

2014. jún. 25. 12:04
 29/64 anonim ***** válasza:
4%

"rendkívül zavar titeket, hogy másnak esetleg hasonló negatív véleménye van rólatok, mint nektek a cigányokról vagy zsidókról vagy egyebekről."

Nem zavar, legyen csak véleménye.

Szabad országban élünk, mindenki mondja el a véleményét.

Hangsúlyozom, mindenki és ne csak az, akinek politikailag korrekt a véleménye.

Talán kevesen emlékeznek a 2000-es évekre,akkoriban Ausztriában koalíciós partnerként , hatalomra jutott a híres, hazafias Jörg Haider.

Ugyebár Herr Haider elég kritikus volt a zsidósággal szemben, mindig megmondta nekik a magáét és szerette húzni az agyukat.

Ezután amennyit fröcsögtek a metélt kukacúak, ki sem látszottak a monitorok a sok nyáltól.

Gondolom az újságírók is gyakran törölgették az arcukat.

2014. jún. 25. 12:06
 30/64 anonim ***** válasza:
35%

Tehát neked nincs véleményszabadságot?

...Akkor elárulnád, hogy most mi a lótúrót is írtál? Nem a véleményedet? Nahát.

Tudod a szólászabadsághoz az is hozzá tartozik, hogy mások reagálni fognak a véleményedre. Ahogy te az enyémre, úgy én a tiédre. Ezzel jár.

A véleményszabadság nem arról szól, hogy nekem akkor tapsikolnom kell, mert te ezt gondolod. Ahogy te sem tapsikolsz annak, amit én gondolok.

2014. jún. 25. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!