Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kertész Ákos múltheti írásában...

Kertész Ákos múltheti írásában szépen levezette, hogy a magyar ember kétéltű, konkrétan béka. Békák vagyunk? A béka is 'genetikailag alávaló' (bármit is jelentsen)?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 10:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
39%
Akinek nem inge, ne vegye magára! Kérdező te magadra vetted, ergo látod az igazságtartalmát és valószínűleg a te öntudatodat sérti. A szerző a magyar társadalomról beszél, legalábbis kívülről ilyennek látszik. Még ha nem is igaz a teljes társadalomra, sajnos kívülről így látszik, ez pedig a társadalom egy kisméretű, de méretéhez képest igen hangos része miatt, a turbómagyarok miatt van, akik, hogy úgy mondjam, a kutyaszrt is megvennék, ha az nemzeti szín szalaggal van átkötve, ami nem lenne baj, ha ezt nem hangosan tennék, habzó szájjal. Olyan ez, mint amikor a normális ember kínosan érzi magát, mert mellette egy idióta részeg barátja már megint csinálja a balhét, és lelőni sem lehet. Leaglábbis a turultotemes rész miatt nekem ez jön le.
2014. jún. 25. 11:24
 12/64 A kérdező kommentje:

Az a baj az öreggel, hogy az amúgy értékelendő gondolatait agyonvágja azzal, hogy semmivel sem különb a náciknál.

pl ír egy ilyet a magyarokról,

"Abból a téveszméből, hogy minden, ami más, eleve gyanús, veszélyes, kerülendő, kirekesztendő – végső soron kiirtandó."

Közben pedig több ezer km távolságból ő az aki nem tudja elviselni, hogy a magyarok nem zsidók, nem tiszteli a másságunkat, hogy nem úgy gondolkodunk ahogy ő. Végső soron ki akar irtani minket.

Az lenne a tisztessége, hogy ha neki sikerült Kanadában megtelepednie, akkor a világ másik oldalán élőket békén hagyja.

2014. jún. 25. 11:25
 13/64 anonim ***** válasza:
23%

Kertész Ákos tipikusan azok közé tartozik, akiket jobb, ha deportálnak a negyvenes években.

A zsidók többsége nem érdemelte meg, ami velük történt, de kertész azok közé tartozik, aki bizony megérdemelte volna, ha kicsit megdolgoztatják Óswitzben.

2014. jún. 25. 11:30
 14/64 A kérdező kommentje:

"a te öntudatodat sérti."

Engem elég nehéz megsérteni. Elsőre jót nevettem rajta, aztán kíváncsi voltam arra is, hogy másnak is ennyire tetszik.

Most pedig próbálom kitalálni, hogy mi motiválja Ákos bácsit. :-)

2014. jún. 25. 11:31
 15/64 anonim ***** válasza:
23%

Akkor ennyi erővel a zsidó olyan, mint a csivava kutya.

Ugat, ha kell, ha nem, de csak a gazdi háta mögül.

A cigány meg egyenlő a csótánnyal.

Hol itt a gond?

2014. jún. 25. 11:35
 16/64 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem sértené az öntudatodat, akkor nem zavarna a béka. És nem vetted volna támadásnak a dolgot. Márpedig te támadásnak vetted, ez onnan kiderül, hogy "magyar ellenesség" címén tettél címkét a kérdésedre, holott ez legfeljebb turbómagyar ellenesség.
2014. jún. 25. 11:37
 17/64 A kérdező kommentje:

"Kertész Ákos tipikusan azok közé tartozik, akiket jobb, ha deportálnak a negyvenes években.

A zsidók többsége nem érdemelte meg, ami velük történt, de kertész azok közé tartozik, aki bizony megérdemelte volna, ha kicsit megdolgoztatják Óswitzben."

Ilyet azért nem kívánok neki, mert annál pacifistább vagyok, de abban igazat adok, hogy az ő és hozzá hasonló zsidónácik lelkén szárad sok millió zsidó halála. Remélhetőleg még ebben az életében rájön az ok-okozati összefüggésekre.

2014. jún. 25. 11:37
 18/64 anonim ***** válasza:
50%

"A zsidók többsége nem érdemelte meg, ami velük történt, de kertész azok közé tartozik, aki bizony megérdemelte volna"

...hm. Hiába minden Scythian, a kedves válaszolók folyamatosan ráerősítenek Kertész szavaira. Azért kicsit komikus ez.

Egyébként a béka nem genetikailag alávaló. Igaz, nem túl okos állatka.

2014. jún. 25. 11:40
 19/64 A kérdező kommentje:

"Ha nem sértené az öntudatodat, akkor nem zavarna a béka. És nem vetted volna támadásnak a dolgot. Márpedig te támadásnak vetted, ez onnan kiderül, hogy "magyar ellenesség" címén tettél címkét a kérdésedre, holott ez legfeljebb turbómagyar ellenesség.

"

Akkor még egyszer leírom. Nekem semmi bajom a békákkal, szeretem a békákat. Ákosbának van mindenkivel baja aki nem úgy gondolkodik mint ő, ezért a címke.

2014. jún. 25. 11:41
 20/64 anonim ***** válasza:
10%
Ez nem magyarázat a címkére, mert a mondatod első felének semmi köze a másodikhoz, csak kapálózol itt!
2014. jún. 25. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!