Miért harsogják itt páran, hogy a Jobbik nem demokratikus párt? Miben látják ezt, KONKRÉTAN -ha lehet, most kerüljük a mellébeszélést? Valamint, a kérdéstől teljesen függetlenül, ha valami nem demokratikus, akkor az csak rossz lehet?
Csak az utóbbi 3 napban 3 ilyen klónkérdés lett kiírva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__5..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__545..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__545..
Látom nagyon tisztában vagytok az unalomig ismétlés gyakorlatával (bár a latin kifejezés nekem szimpatikusabb: "okádhatnék" - [link] ), de ettől még ugyanaz a válasz, mint az előző, az azelőtti, az eggyel azelőtti meg a többi 50 ilyen kérdésnél, amit csak idén kiírtatok különböző nickek alól.
A kérdés második felére válaszolva: a jelenlegi világban a demokrácia a legjobb megoldás. Nincs olyan, csak a ti fejetekben, hogy önálló, önfenntartó, mindenkire magasan ürítő gazdaság. Belarusz az oroszoktól, Észak-Korea Kínától függ teljesen, és őszintén én egyikre se szeretném, hogy hasonlítson az ország.
Nem az a kérdés, hogy miért rossz a demokrácia, hanem azt kell megindokolni, hogy mennyivel és miért jobb az általatok propagált autokrácia, hogy miért érdemes váltani.
Csak a külföldi idegenkedés, a féldiktatorikus tervezett lépések hónapokon belül lepadlóztatnák a gazdaságot hosszú évekre, és akkor malmozhatnánk addig a pár évtizedig, amíg a nagy tervek valóra is válnak. Majd addig eszünk cigányt meg liberálist, gondolom.
Látom nem jutott el hozzád a kérdés valódi mibenléte. Tisztában vagyok az elmúlt napok kérdéseivel, és ott olvastam a rengeteg mellébeszélést, többek között azt, hogy a Jobbik nem demokratikus, hanem diktatúrát akar meg nem tudom milyen hasonlóan leleményes dolgokkal rukkoltatok elő.
És én azt kérdezem, hogy ezt mire alapozzátok. Ha még mindig úgy hiszed, hogy ez a kérdés ugyanaz, mint az előzőek, akkor szólj egy, a közeledben levő felnőttnek, hogy magyarázza el neked.
"Csak a külföldi idegenkedés, a féldiktatorikus tervezett lépések...."
Pontosan milyen lépésekre gondolsz?
3: Azt a beszédet érdemesebb lett volna egy mondattal tovább is hallgatni, és akkor rájöhetnél, hogy milyen értelemben értette ezt így!
utolsó: Gratulálok, hogy sikerült ezzel a 100 éves dologgal előhozakodnod immár kismilliomodjára, de ez nem a kérdéshez kapcsolódik, sajnos nem lehet mindenhova bebiggyeszteni, amikor a Jobbikról van szó, másrészt meg látszik, te sem tudod, hogy ez mire vonatkozott....
Tehát a kérdés továbbra is él. Azt állítottátok, hogy a programjuk alapján nem demokratikusak, és engem inkább ez érdekelne, hogy miért gondoljátok így.
"ha valami nem demokratikus, akkor az csak rossz lehet?"
Igen, mert az szinte mindig csak önkényes.
Igazából számomra nem az a kérdés a Jobbik demokratikus-e, hanem hogy miért kellene annak lennie? Nincs még épp elég demokratikus párt ebben az országban? Meg aki demokráciát akar az megtalálja külföldön is. A magyar embereknek semmi szükségük demokráciára.
LE A DEMOKRÁCIÁVAL!
"Csak az utóbbi 3 napban 3 ilyen klónkérdés lett kiírva. "
Szerintem olvasd újra a kérdést és próbáld értelmezni!
A kérdezőt nem az érdekli az elmúlt 3 napban hány ilyen kérdés volt kiírva.
"LE A DEMOKRÁCIÁVAL!"
Gratulálok! Miért nem költözöl Belorussziába?
10-es (44%-os): Ne tudálékoskodj, hanem a kérdésre válaszolj. Egyébiránt jelentettem a hozzászólásod, mert azzal nem a kérdésre válaszoltál újfent, csupán veszekedést szeretnél már megint, hogy ezzel eltereld a témát a lényegről, arról, hogy üres szavakkal dobálóztok mindenfele, nem vagytok hitelesek, a semmire alapoztok olyan kijelentéseket, amikről még ti sem tudjátok, hogy mit jelent.
Gyorsan kongassátok meg a vészcsengőt, és hívjátok ide a Jobbik-fóbiás górékat, mert eddig a 44%-os és társai kevesek, hogy ezt a kérdést megválaszolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!