Mi az oka, hogy sokan nem bíznak a Jobbikban, illetve a "legkisebb rossz"-nak tartják?
Nem bíznak a pártban vagy nem mindenben értenek egyet a párttal, esetleg csak alapból ellenségnek tartják?
Ti hogy látjátok a Jobbik helyzetét?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mert nem ismerik, a mainstream média pedig teljesen ellene van.
Régen én sem szimpatizáltam velük.
Én bizonyos dolgokban liberális vagyok.
Nincs bajom a homoszexualitással és talán talán a melegházasságra is igent mondanék.(Én nem vagyok meleg)
A marihuána legalizálást sem tartom ördögtől valónak.
Viszont nem nevezem magam liberálisnak , mert akik manapság így hívják magukat ,SZDSZ támogatók és társaik, tőlük hánynom kell.
Ami jobboldalivá tesz az a patriotizmus, nem vagyon fanatikus, csak patrióta.
A másik ami jobboldalivá tesz, hogy nem tudok érvényesülni a baloldal és a liberálisok cigánykérdéshez való hozzáállásával és nem akarok menekülttábort csinálni az országból.
A magyar baloldaliak, ill. liberálisok gyakorlatilag szaporítják őket.
Ezért lettem Jobbikos.
Ne legyünk hülyék, lássuk be, nem a melegházasság vagy a fű legalizálás fogja elpusztítani a társadalmunkat hanem a cigányság.
Hisz az előző kettő nincs közvetlen kihatással az életterünkre és nem befolyásolja a demográfiát.
Na de a cigányság igenis kihatással van az életterünkre és tönkreteszi azt.
Mert barmok.
Jobbiknál nincs jobb.
Meg sem hallgatják őket csak a média által róluk felállított tévhit alapján lenácizzák őket...
De hogy lehet egy magyar náci? sehogy.
Na ennyit erről.
Szebb Jövőt! :D
"nem a melegházasság vagy a fű legalizálás fogja elpusztítani a társadalmunkat "
Nem tudom a jobberek miért vannak erre a két témára ennyire ráakadva. Voltak liberó kormányok hatalmon összesen 12 évig és eszükbe nem jutott egyik sem. Egyszerűen a társadalom értelmileg nincs olyan szinten hogy bármelyiket meg lehessen lépni ezzel mindenki tisztában van.
A kérdésre válaszolva számomra a jobbik azért komlytalan mert tele van Ex fideszesekkel miépesekkel szdszesekkel meg mdf-esekkel tehát csupa bukott politikus, akik most átvedlettek neonáciba meg hiperőshazafiba mert azt látták hogy ezzel lehet népszerűséget szerezni. Népszerűséghajhász bukott politikusok gyülekezete.
Ex fideszesekkel miépesekkel szdszesekkel meg mdf....
Az E2014 egyik arca ,talán 2. vagy 3. embere is exFideszes, emellett az is tele van bukott politikusokkal , exLMP és exSZDSZ tagok is legyeskednek körülöttük.
Az MSZP-t és a Fideszt is tekinthetjük bukott pártnak. hisz mindegyik veszített már.
Szóval semmivel sem rosszabbak, mint a többi párt.
Először talán nézzük meg, mitől bízhatunk valakiben, vagy mitől tartjuk kisebb rossznak.
A mai helyzet alapos renoválásra szorul. Szinte minden területen. A renoválás nem elsősorban a sokasága miatt nehéz, hanem főleg amiatt, hogy itt már mindenki mindenkit gyűlöl, elképzelhetetlennek tartja, hogy a másik nem a kárát akarja (kivéve, ha ugyanazt fújja, de persze össze vele se fog, csak ha a harmadikakat kell lealázni). Tehát először valami, legalább tartózkodó egységet kellene teremteni. Azt, ha valaki tesz valamit, a másik ne a rombolásába kezdjen először,aztán kérdez csak (jó esetben). Pedig tennivaló van bőven.
Ha a fenti feladatokat veszem figyelembe, egy pártot akkor fogadok el, ha mondandójában, programjában, cselekedeteiben azokat képviseli. Ha ilyen nincs, akkor a sok közül azt, amelyik a legtöbb ilyen szempontot képviseli. Ezt időnként nem is olyan könnyű eldönteni.
Ha tehát eszerint mérlegelek, a Jobbikban a fentieknek inkább az ellenkezőjét találom. Ez inkább kelt ellenérzést, mint szimpátiát. Legkisebb rossz mindig van, mert valamelyik párt mindenképpen lesz az első és valamelyik az utolsó ebben a sorrendbe rakásban. De az elsőnek is meg kell ütni bizonyos mértéket, vagyis akármilyen legkisebbet nem tudok elfogadni. Ekkor marad az a néhány ember, akiről tudom, hogy jók, de vagy semmi esélyük, vagy el se indulnak a küzdelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!