Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért van az, hogy a Yu yu...

Miért van az, hogy a Yu yu hakushora egy rossz szót sem szól senki, a Bleachet meg a Narutot pedig sokan szidják, hogy csak harc van bennük?

Figyelt kérdés
A hakushoban is csak harc van, mégsem szidja senki, hogy unalmas meg sablon, a bleachet meg a narutot pedig állandóan.

2013. márc. 25. 09:15
1 2
 1/12 Nefri ***** válasza:
85%
Mert Yu yu hakusho-t tized annyian sem ismerik, mint a másik kettőt. Ha vki mégis rászánja az időt, akkor az hardcore anime rajongó, akinek nincs problémája a harcokkal.
2013. márc. 25. 10:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a Naruto és a Bleach népszerűbb. Láttam én már a Yu yu hakusho-ról is ilyesmi kritikát.

Amúgy nem értem, hogy sokan miért vannak ezen kiakadva, mivel ezek shounen animék. Mégis miről szóljanak? Én pont a harc miatt nézek ilyeneket.

2013. márc. 25. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a harc miatt szidják. A Yu Yu Hakusho csak a harcról szól, nincs túlbonyolított elkúrt történet, szal az oké.

Én pl a Narutóban csalódtam, mert ez már nem ninja történet, sztem az elején sokkal élvezhetőbb volt.

A Bleach meg vmi iszonyat fos lett a kezdethez képest. Mindig kiköpött ugyanaz ismétlődik csak az ellenségek személye váltakozik -.-

2013. márc. 25. 17:13
 4/12 anonim válasza:
100%
érdekes... én lány vagyok, igaz csak a Naruto-t ismerem ezek közül (a Bleach-ről hallottam már, de nem láttam, a Yu yu hakushora-ról nem is hallottam, és nem is láttam :P), de én pont azért szeretem a Naruto-t, mert sokat harcolnak benne :D
2013. márc. 25. 18:19
 5/12 A kérdező kommentje:

Bleachben még többet harcolnak, yu yu hakushoban pedig kb csak harc van xD

Én mind a hármat szeretem, csak ezt vettem észre, hogy a bleachet és a narutot szidják ugyan azért, amiért a yu yu hakushot istenítik.

2013. márc. 25. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

A dragonball után Yu Yu Haksuo az egyik legjobb ami kitöltheti azta nagy űrt. Minden van benne ami kell egy jó animéhez és nincs sok időhuzó rész. Érdekes szórakztató küzdelmeket láthatunk.

Spoiler:

Csak kár, hogy happy end a vége.

2013. márc. 26. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:

mért te minek örültél volna a végén ?

Nekem tetszett a befejezés :D

2013. márc. 26. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Spoiler Sensuis résszel jó lett volna, ha véget ért volna szörnyek pedig kijöttek volna világba.
2013. márc. 27. 09:03
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát az tényleg nagyszerű lett volna...

Inkább a végső arcot kellett volna megcsinálnia normálisan.

Olyan jól indult, de utána látszott, hogy elment tőle a kedve, behozta a harci tornát és még azt is összecsapta.

2013. márc. 27. 09:11
 10/12 anonim ***** válasza:
sztem jó lett a Yu Yu Hakusho utolsó arcja, ami nekem annyira nem tetszett az a Sensuis arc bevezetője, mikor egy csomó embernek különleges képességei lettek
2013. márc. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!