Miért van az, hogy a Yu yu hakushora egy rossz szót sem szól senki, a Bleachet meg a Narutot pedig sokan szidják, hogy csak harc van bennük?
Figyelt kérdés
A hakushoban is csak harc van, mégsem szidja senki, hogy unalmas meg sablon, a bleachet meg a narutot pedig állandóan.2013. márc. 25. 09:15
11/12 anonim válasza:
Én lány vagyok.Belenéztem már mindháromba de csak a Yu yu hakusho tetszett.:DPedig egyébként a kedvenc animéim pl:Kaichou wa Maid-sama,AnoHana,Tonari no Kaibutsu-kun meg hasonlóak.
12/12 anonim válasza:
Ez tévedés. Igen, nyilván nagy szerepe van a harcnak, hisz shounen. De emelett szól a karakterek fejlődéséről, és, amit én is csak évekkel később vettem észre, annyira, de annyira átjön belőle a japán szellemiség, hogy az valami csodálatos!
Igen, a harcokból van bőven, de szerintem ezek izgalmasak, nincsenek túlbonyolítva.
A másik kettőt nem bírtam végignézni. Naruto 10 rész, Bleach meg mikor Orihimét mennek kiszabadítani, de őszintén, nekem a Bountoknál elveszett a varázsa- pedig addig nagyszerűnek tűnt, az első 20-30 rész meg annyira nosztalgikus... szóval addig imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!