Miért harsogják itt páran, hogy a Jobbik nem demokratikus párt? Miben látják ezt, KONKRÉTAN -ha lehet, most kerüljük a mellébeszélést? Valamint, a kérdéstől teljesen függetlenül, ha valami nem demokratikus, akkor az csak rossz lehet?
Megválaszoltam, hogy itt épp miért nem válaszolok: mert már ötvenszer korábban meg lett válaszolva, többek között háromszor az elmúlt 3 napban.
Köszi a jelentést, igazi kommunista spicli vonás :)
Ha a kérdés fölé nézel meglátod a keresés menüpontot, ott oldalnyi ilyen típusú kérdést találsz.
Illetve idézném neked a GYK szabályzatát, ami itt figyel a kommentbox alatt:
"Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!"
Akkor itt cseréld le a válasz szót kérdésre és tádámm, önmagaddal szembesülsz.
Aki nem a párt tagja, az honnan tudhatná, hogy a Jobbik szervezetileg demokratikus-e? Egyáltalán egy kívülállót miért érdekelné?
Az viszont igaz,ha valami nem demokratikus, akkor az rossz! Azért mert vagy puha vagy totális diktatúra.
5: Milyen véletlen, hogy a ti mondandótokat mindig félreértik, a szavaitokat meg kiforgatják, miközben ti persze nem is úgy gondoltátok. Ja, meg a kuruc.info-nak sincs semmi köze hozzátok, az ott rendszeresen interjút adó jobbikosoknak is csak a gondolatait lopták el. Nem zörög a haraszt.
Azt hiszem elég régóta tevékenykedik a Jobbik ahhoz, hogy mindenkinek világosak legyenek a szándékaik. A zsidók listázása, a cigányok lágerekbe terelése mind megvolt, ezeket sosem fogja lemosni magáról, akárhány kiskutyát is puszilgat a facebookon Gabika a kampány hajrájában.
16-os? te mi a jó fenét hordasz itt össze? :D Persze, lágerekbe küldés :D. Hol élsz ember? Hol hallottál te ilyet? Mikor mondott ilyet a Jobbik, mondjad már! Semmikor! Az, hogy a te buta kis fejecskédben milyen gondolatok fogalmazódnak meg, annak semmi köze a párthoz.
Valamint, a kuruc.info egyáltalán nem szokott meginterjúolni Jobbikos politikusokat, nem tudom, ezt is honnan szeded :). Ezeket csak álmodtad. De értelmetlen, kitalált dolgokat írtál, ezért a te hozzászólásodat is jelentettem.
Vona Gábor maga mondta
https://www.youtube.com/watch?v=yTHuzrvU_E0
hogy miért rossz ha nincs demokrácia?
hallottál már 1956-ról
Szegény 19-es! Sajnálom, hogy sok hozzád hasonló ember van ebben az országban, akik ennyire igénytelenek.
Már mondtam az előbb, hogy ez egy kiragadott mondat, és 5 másodperccel tovább kellett volna nézni, és akkor te is rájönnél, hogy milyen értelemben mondta azt, amit mondott! De ha te mindent elhiszel egy olyan videónak, ami kb egy olyan beszédet tartalmaz, aminek minden betűjét külön vágták össze, akkor egy baromi nagy tudod mi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!