Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért menekül mindenki egyből...

Miért menekül mindenki egyből külföldre?

Figyelt kérdés
Szerintem nem kéne.
2014. ápr. 7. 12:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
44%
16#, tovabbra sem ertem. Mi valtozott volna ezekkel a dolgokkal ha a jobbik nyer? Honnan tudod hogy nem ok vittek volna csodbe az orszagot, pl azzal hogy kilepnek az uniobol es ezzel oriasi piacot veszit az orszag gazdasaga? Az orszag versenykepessege nem sokat valtozott, a nyugati berek meg 10 ev mulva is ugyan igy elottunk fognak jarni mint most, kormanyparttol fuggetlenul.
2014. ápr. 7. 12:53
 22/42 anonim ***** válasza:
33%
21#, akkor neked nem edes mindegy? Vagy szerinted az ellenzek hirtelen megemelte volna a szakmadban itthon keresheto bert hirtelen 3xosara?
2014. ápr. 7. 12:56
 23/42 anonim ***** válasza:
90%

Nekem jó melóm van, nem keresek szarul, rugalmas munkaidő, sokszor itthonról tolom, van időm mindenre. Elismerést is kapok.

Persze pénzben még mindig lehetne sokkal jobb, de jóval az átlag feletti a színvonalam szerencsére.

Ettől függetlenül szarul érzem magam itthon, elég a híreket olvasnom. Hofit idézve, újságot kinyitva: "Nah, ma ki lopott?"

Szar érzés látnom, hogy az egész országot szétlopják, felosztják egymás között ezek az emberek.

És bennem van a félsz, hogy talán 5-10-20 év múlva nem fogok itthon munkát kapni, csak azért, mert nem vagyok fideszes. Persze ez már most is így megy sok helyen.

Szar a sok tuskó paraszt emberrel itt élni. Elég ha olyan apróságokat nézünk, hogy a buszmegállóban az arcodba fújja a suttyó gyerek a cigifüstöt, vagy rád hamuzna ha nem figyelsz. A tömegközlekedési eszközökön odahugyoznak az ülésre.

A boltokban, üzletekben széthajszolt, szétcseszett munkaerők, ha bemész, sokszor majdnem lehánynak kiszolgálás helyett.

A magyar utakon az ember nem mer lassan fegyver nélkül közlekedni, mert ki tudja mikor kapja ki a kocsiból egy cigány.

Azt akkor vissza a politikára, most csak a trafikokat kreálták me,g majd az italboltokat. Nem vagyok se vendéglátós, se boltos, így nem érint, de ki tudja mikor hoznak olyan törvényt ami az én munkámat fogja elvenni, államosítani?

Végtelen hosszan sorolhatnám.

Végszónak csak annyit, hogy tessék tapsikolni minden Március 15-én amikor fizetjük a hitelt a ruszkiknak. Akiknek amúgy a kultúrájukat nagyon csípem, de azért függni nem szerettem volna tőlük, már megint.

2014. ápr. 7. 12:57
 24/42 anonim ***** válasza:
47%

En 2011-ben jottem ki es semmi koze nem volt a dontesnek ahhoz hogy ki van eppen kormanyon, mivel tudom hogy akarki vezeti az orszagot nem fog varazsutesre sok minden valtozni. Pl a mostani rezsicsokkentes is mennyit jelent? Par szazast? Ennyi szamomra a kulonbseg ha x vagy y part kormanyoz.

Nekumk kell tenni erte valamit hogy jobb legyen, nem 4 evente elmenni szavazni es aztan otthon ulni es szidni a rendszert.

2014. ápr. 7. 13:01
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

23. nem, nem édesmindegy, mert egyrészt szeretem a hazámat és szeretném, ha minél jobban menne mindenkinek és az egész országnak a jövőben, sokat vagyok otthon, ott vannak a legjobb barátaim és a családom, szeretném, ha nekik is jó lenne, plusz én is szeretnék hazamenni valamikor, ami most nem lehetséges.

szóval nem mindegy.

2014. ápr. 7. 13:03
 26/42 anonim ***** válasza:
45%

# 22

Miből gondolod, hogy én a jobbikot szeretném a Fidesz helyén látni? Egyébként nem értem, mit nem sikerült megérteni a hozzászóláson. Leírtam, nincs rá garancia, hogy egy kormányváltás esetén a jó irányba indul el az ország, de az eddigiek alapján arra garancia van, hogy kormányváltás nélkül biztosan nem. Az újraválasztás nem az oka, hogy sokan döntöttek az ország elhagyása mellett, hanem csak az utolsó csepp. Egy rikító neonfényben tündöklő esemény, ami jelzi, hogy Magyarország továbbra is leszakad majd Nyugat-Európától, nem pedig felzárkózik.

2014. ápr. 7. 13:03
 27/42 anonim ***** válasza:
16%
Én 2 éve téptem ki Nyugat-Európába, mekiben dolgoztam eddig. Most éppen megyek jelentkezni segélykére. elvagyok :D
2014. ápr. 7. 13:07
 28/42 anonim ***** válasza:
0%

"Szar a sok tuskó paraszt emberrel itt élni. Elég ha olyan apróságokat nézünk, hogy a buszmegállóban az arcodba fújja a suttyó gyerek a cigifüstöt, vagy rád hamuzna ha nem figyelsz. A tömegközlekedési eszközökön odahugyoznak az ülésre. "

A munkahelyemmel szemben levo szorakozohely elott napi szinten megy a 10 vs 10 tomegverekedes hajnalban, a rendor max akkor megy ki ha a mentonek kell segiteni osszeszedni a foldon fekvoket.

Minden fullon van Europan kivulrol ideozonlott Afrikai es Azsiai bevandlrlokkal akiknel a higienia nem letezik es meg sem probalnak beilleszkedni.

A lakasokon nincs szigeteles, sem dupla ablak, telen hideg es rengeteg a penesz a folyamatos esotol, viszont cserebe mereg draga.

Es folytathatnam, mindez Londonban.

Akkor most neked az a problemad hogy a buszmegalloban cigiznek?

2014. ápr. 7. 13:09
 29/42 anonim ***** válasza:
72%

1. Nem is tervezem, hogy Londonba költözzek, persze tudom Ausztriában meg vannak törökök

2. Minden országban vannak szarabb környékek amit el kell kerülni. Londonban kimész vidékre és nem attól kell tartanod, hogy a cigány ellopja mindenedet.

Tehát nem az volt az indok, hogy külföldön 0% a rossz elem, hanem az, hogy sokkal kevesebb mint itthon, és nem nehezíti meg a politika ilyen szinten az életedet.

2014. ápr. 7. 13:12
 30/42 anonim ***** válasza:
35%
26#, de mi valtozott volna az ellenzekkel? A mostani "osszefogas" gerince az a bal oldal ami mar 1x leszerepelt, a tobbi meg hozza csapodott nevesincs part, a programjuk abban kimerult hogy "kormanyt valtunk". Hogy azutan mi lett volna szerintem jobb ha nem tudjuk meg.
2014. ápr. 7. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!