Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki aki kimegy külföldre,...

Mindenki aki kimegy külföldre, emberileg megváltozik, sokkal beképzeltebb lesz lenézi az itthon dolgozókat azt hiszi ő az isten mert pénze van. Mi értelme van ennek miért kell így megváltozniuk és rosszindulatunak lenni?

Figyelt kérdés
miért,

#miértelme van
2014. ápr. 2. 09:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Mert egy köcsög az illető? nekem nem egy barátom kint dolgozik és ugyan olyan :)
2014. ápr. 2. 09:48
 2/34 anonim ***** válasza:
58%
Az hogy mindenki ilyen, általánosítás és butaság általánosítani. Bizonyára vannak ilyenek is, de azok itthon is ilyenek lennének, mert alapból el tudnak szállni, ha jól megy nekik, szóval ebből a szempontból tök mindegy, hogy külföldön van vagy itthon.
2014. ápr. 2. 09:48
 3/34 anonim válasza:
83%

Szerintem ez hülyeség. Én kint voltam 3 évet, januárban jöttem haza családi okokból, júniusban megyek vissza. Nem változtam seemmit. Környezetemben van elég kritikus szemléletű emberke szóltak volna :) Illetve én sem tapasztalom másokon, hogy változott volna. Lehet vannak ilyenek, de akkor ők bármi más miatt is vernék magukat.

Egy dolgot viszont utálok! Nem tudom te közzéjük tartozol e. Van egy nővérem folyton nyavalyog így nincs pénz, úgy nincs pénz, nem tud haladni. Kiközvetítve dolgozik, ülő munka 60 ezerért. Mondtam neki szerzek neki helyet jöjjön. Áá ő nem tudna itt hagyni mindent. Ok elfogadom, de akkort miért kell siránkozni? Na szerinte is beképzel vagyok :)

2014. ápr. 2. 09:49
 4/34 anonim ***** válasza:
35%

? szerintem meg pont forditva van, aki elmegy arrol azt gondolják, hogy beképzelt lesz..de hogy rosszindulatu? ..ilyet még nem hallottam.

aki kint dolgozik, kint él, nagyon jol tudja, hogy azért a pénzért, amit megkeres, sokkal többet kell dolgoznia, mint otthon..ráadásul minden sokkal drágább, mint Magyarországon. én azt érzem, hogy az otthon maradtak teljes képzavarban vannak, és baromi irigyek..mert még mindig abban a tévhitben élnek, hogy külföldön kolbászbol van a kerités..hogy itt elég kettöt pislantani és máris 1 millio körüli a kereset.

ha meg is változnak az emberek, nem emiatt..de az biztos, hogy több tapasztalatuk lesz, magabiztosabb lesznek, ellenben azokkal, akik nem mernek még 100km-rel arrébb költözni sem..vagy megszolalni egy idegennyelven.

2014. ápr. 2. 09:53
 5/34 anonim ***** válasza:
25%
4-esnek teljesen igaza van. Szomorú hogy a külföldre költözöttek vannak utàlva, pedig általában az otthon maradottak az irigyek, ők akik felhànytorgatjàk hogy" te ne panaszkodj, milyen jol élsz kint" pedig ugyanúgy vannak gondok külföldön is.
2014. ápr. 2. 09:56
 6/34 anonim ***** válasza:
56%
Akinek van igénye és affinitása a környezete befogadására, annak jóeséllyel kinyílik a világ, egyébként személyiségfüggő, munkahelyfüggő, hogy kiből mit hoz ki. Felejtsük már el ezeket a nagy általánosság-kereséseket. Ki kell magad próbálni és meglátod! Sokan, akik kulimunkára mennek, napi 8-10 órába egy gyárba, leginkább csak lengyelül tudnak megtanulni (Anglia) és nem marad idejük semmire. Ilyen oldala is, van másmilyen is, sokféle van. De hogy a kérdésre is reagáljak: érzelmileg és értelmileg buta, egyszerű ember viselkednek a felvázolt módon. Nem, nem mindenki ilyen, de sajnos elég sokan.
2014. ápr. 2. 10:03
 7/34 anonim ***** válasza:
83%

Nem adok neked igazat. Én kimentem külföldre dolgozni mert muszáj volt. Nagyon egyedül éreztem magam, és nagyon örültem ha valakivel tudtam skype-on beszélgetni. A téma mindig az otthoni szokás volt. De szép lassan mindenki lekoptatott. Először mindenki csak panaszkodni tudott. Hiába mondtam, hogy higgyék el, külföldön sincs kolbászból a kerítés, és nem kellemes, hogy míg otthon a szakmádban dolgoztál, itt kint takarítasz. De rájöttem hamar, hogy senkit nem érdekelt, hogy élek. Vagy az volt, hogy de pocsék az élet Magyarországon vagy az, hogy hallom megint hideg van, megint esik, itt meg meleg riadó van..De a lényeg, hogy szép lassan szinte mindenki eltűnt. Lassan 6 éve vagyok kint, és a sok barát, rokon között,összesen 3 emberrel tartom a kapcsolatot. A többiek évente egyszer írnak, de csak azért mert én írok nekik.

Szóval nincs igazad, hogy akik kint élnek rosszindulatúak,beképzelt lesz, és lenézi az otthoniakat. Aki ezt csinálja az otthon is ilyen volt, csak vitte magával a maga viselkedés formáját.

2014. ápr. 2. 10:03
 8/34 anonim válasza:
23%
Igaza van az illetőnek aki kérdezet, beképzelt majomá válik mert ő kint van és másokat lenéz, ez főleg a fiatalabbak ra jelemző. Valakinek van lehetősége hogy kimenjen valakinek nem adadta meg az isten mert nem jön össze neki semmi vagy nincsenek rokonjai akik kivihetnék.Az igaz hogy külföldön is a magyarok többsége csicska és nincs kolbászból a kerítés, de ő ezt vállalta azért ment ki,amúgyis ha olyan rossz kint minek játsza az agyát az illető hogy neki milyen jó odakint ha olyan rossz. Na miért ? Mert beképzelt lett enyi :)
2014. ápr. 2. 10:04
 9/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mondom én hogy igazam van :)
2014. ápr. 2. 10:09
 10/34 anonim ***** válasza:
32%

Kint dolgozom harom es fel eve. Nem nezek le senkit, nem lettem bekepzelt es nem valtoztam meg.

Es nem erzem ugy hogy hudesok penzem lenne. Az addik oke hogy nyugaton magasabb a fizetes, de az addig hawaii amig egyedulallo vagy, ha el kell tartanod belole egy csaladot akkor mar mindjart nem aranyelet.

A lakber pedig horror a magyarorszagihoz kepest, plane ha nagy lakas kell a csalad miatt.

2014. ápr. 2. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!