Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki aki kimegy külföldre,...

Mindenki aki kimegy külföldre, emberileg megváltozik, sokkal beképzeltebb lesz lenézi az itthon dolgozókat azt hiszi ő az isten mert pénze van. Mi értelme van ennek miért kell így megváltozniuk és rosszindulatunak lenni?

Figyelt kérdés
miért,

#miértelme van
2014. ápr. 2. 09:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
58%

A dolognak 2 oldala van. Vannak azok az agyhalottak akik kijonnek es 600 ezer ft-al pozolnak az fb-n, kozben a fele elmegy az albira, vagy egy peneszes lyukban lakik 8-10 masikkal.

Meg vannak az otthon maradottak kozt az IQ nullak, azok meg azt kepzelik hogy aki itt kint 6X tobbet keres mint otthon az 6X jobban is el.

En 4 eve indultam el, 3 orszagban eltem ny.europaban es nem sokkal elek jobb szinvonalon mint otthon, pedig tobbszor annyit keresek. Itt egy 20nm-es garzon 330 ezer ft atszamitva, egy korso sor 1200ft.

A kulonbseg annyi hogy joval gyorsabban tudok megtakaritani es az itteni munkaltato nem rajtam sporolva akar meggazdagodni. Itt megkapjuk az eves fizetett szabadsagokat, nincs kettos jelenleti iv, emberkent es kollegakent bannak velunk, orara pontosan jon a fizetes minden heten es nem kell attol tartani hogy jovo honaptol nincs melom. Ezek otthon nem igy mukodnek sajnos.

2014. ápr. 2. 13:03
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy beképzelt lesz, csak... örül talán, hogy sikerült neki?

Nekem is ment ki barátom, ő is gürizik - bár neki itthonról küldenek pénzt - és az nem tetszik, amikor angol szavakat ír ki a facebook-ra. Elég szarul tudott angolul, és ahogy az első oldalon is írta valaki, lengyelekkel dolgozik, semmit nem tud elmotyogni - tőlünk kért skype-on segítséget, hogy mi van a munkaszerződésben leírva. De nem, ő nem szabadnapos, ő off-os.

2014. ápr. 2. 18:20
 33/34 anonim ***** válasza:

Helyesbitek: most ittam egy sima mezei korso Staropramen sort atszamitva 1680ft-ert.

Ennyire sokat er itt havi 600 ezer.

2014. ápr. 3. 00:13
 34/34 anonim ***** válasza:

Én pont, hogy szerényebb lettem.

Otthon néha megjátszottam magamat, beképzelt fejjel járkáltam stb..

Kimentem külföldre ott szembesültem azzal, hogy szart sem tudok és leghátul vagyok a ranglétrán.

Beálltam a sorba és végig mentem rajta.

Ma azt tudom mondani, hogy sokkal lejjebb vettem az arcomból, tisztában vagyok vele, hogy még most is sok dolgot nem tudok, de ugyanakkor mióta kint vagyok rengeteget fejlődtem.

Sokkal többet, mint otthon.

Ez nem beképzeltséggel tőlt el, hanem azzal, hogy jaj, de jó, hogy anno bele vágtam.

Számomra sokkal inkább kijózanító hatással volt.

Annak ellenére, hogy nyílvàn anyagilag is jobban állok sokkal inkább szól ez számomra a fejlődésről mint az anyagi javakról, magamutogatásról.

Magyarországon mindig azt éreztem, hogy semmi sem működik.

Itt meg megtanulom amit akarok és utána azt látom, hogy működik és ez a legjobb érzés az egészben.

Legyőzni az akadályokat, tudást szerezni olyan dolgokról amit nem tudtam és utàna alkalmazni az életbe és élvezni, hogy működik.

Azt nem vitatom viszont, hogy biztosan sokan vannak akik csak az anyagi javakkal dicsekszenek.

Hallottam én is pár sztorit itt kint.

Pl: egy fickó vett egy luxus autót itt kint, de azon kívül semmilye nem volt és gyakorlatilag a kocsival járt haza dicsekedni, hogy mutassa milyen autója van.

Felesége is elhagyta a végén már, mert minden a dicsekvés és az autó körül forgott.

2021. jan. 2. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!