Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki aki kimegy külföldre,...

Mindenki aki kimegy külföldre, emberileg megváltozik, sokkal beképzeltebb lesz lenézi az itthon dolgozókat azt hiszi ő az isten mert pénze van. Mi értelme van ennek miért kell így megváltozniuk és rosszindulatunak lenni?

Figyelt kérdés
miért,

#miértelme van
2014. ápr. 2. 09:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

10:04-es és 10:15-ös szerintem ugyan az a személy. Ne haragudj, de én úgy nem csóriznék le mást, hogy a saját anyanyelveden sem tudsz normálisan, helyesen írni. Másokat pocskondiázni van eszed, de tenulni meg egyértelműen nincs.

Szerintem közre játszik az is, hogy aki külföldön tud boldogulni, az felszed magára egy kis magabiztosságot. Én pont ebben a helyzetben vagyok. Mielőtt a saját lábamra álltam sokkal nehezebben tudtam kiállni magamért. Magyarországon bementem egy boltba, a kimázolt eladócsaj átnézett rajtam, mert ő megteheti. Most lazán rászólok, hogy végezze a dolgát, ne a másikkal csacsogjon, mert nem azért fizetik. Ha ettől beképzelt vagyok ,akkor azt hiszem, hogy ezzel együtt kell élnem mostantól.

2014. ápr. 2. 10:35
 22/34 anonim ***** válasza:
44%
Na, a két okostojás megtalálta egymást, a kérdező meg a minősíthetetlen helyesírású másik tulok.
2014. ápr. 2. 10:36
 23/34 anonim ***** válasza:
18%

"Belül kell rendet rakni meg agyilag, amúgyis minden embernek más az értékrendje és valakinek jó 200 ezer forint valakinek elég 600 ezer ft"

Nem hiszem el, hogy nem fogod fel! Itt ahol lakom 30nm 300 ezer forint, és az a bérleti dij! 1 kg csirkemell meg 9 ezer forint! Itt 200 ezer forintbol nem tudnál egy lakást, egy szobát kivenni, és mégegyszer leirom falun!!!

Nem azért irtam le, mert menözés, de mig Magyarországon 200 ezerböl kiskirály vagy, itt egy szobát nem kapsz annyiért!

10 ezer forintért lehet venni egy utra repjegyet, és ki lehet menni dolgozni.. ennyi. Lehet menni gyárba, szállodába takaritani, gyerekre vigyázni, vagy éppen idöseket gondozni.

2014. ápr. 2. 10:37
 24/34 anonim ***** válasza:
18%

Bár én nem élek külföldön, de nekem az jön le inkább, hogy az otthoniak rosszindulatúak, irigyek mert sikerült másoknak a külföldi élet, de nekik nem. Az utolsó hozzászólás is ezt sugallja nekem.

Nekem is van egy unokatesóm aki kint él Amerikában, és vannak barátaim akik Angliába mentek. Én nem látom azt,hogy megváltoztak volna. Persze ha kérdezem elmesélik, hogy milyen az élet ott, mennyit keresnek, de nem úgy, hogy hencegnének vele. Nincs ebben semmi rossz amikor megkérdezi valaki, hogy meséld már el nekem, külföldön mennyit keresel, mennyi az albérlet, kaja stb?? Akkor mit mondjon? Az igazat. Írja meg, hogy igen, átszámítva keresek 600 ezret,de ez csak jól hangzik, de nem a legjobb. Mert a szállásom mindjárt 300 ezer, a kaja sem olcsó, és sajnos sokat kell dolgoznom, hogy hónap végéig kijöjjek belőle( egy barátom így él például, és ez nem beképzeltség, csak elmondat amire kíváncsi voltam)

Én úgy vettem észre, hogy ezen a külföldi dolgokon, hogy ki beképzeld ki nem, azok foglalkoznak a legjobban akik tényleg irigyek.

A kérdező is kiírja ezt, és irigynek, rosszindulatúnak tartja azokat akik kint élnek, ahogy az utolsó hozzászóló is. De amint kapnának egy lehetőséget, hogy akár holnap mehetnek is van szállás van munka, már rohannának is..

Persze akkor rögtön abba a csoportba állnának akik szerint a külföldön élők nem beképzeltek..

Én csak egyet nem értek. Miért kell foglalkozni velük? Ők kint boldogulnak, mi itthon. Mindenkinek megvan a maga esélye, hogy jobbá alakítsa az életét.

23/N

2014. ápr. 2. 10:38
 25/34 anonim ***** válasza:
10%
Csak egy okostojás van: a kérdező képes volt csinálni egy kamureget és azzal válaszolgat saját magának: DD Nem bírta elviselni, hogy senki nem ad neki igazat...
2014. ápr. 2. 10:39
 26/34 anonim ***** válasza:
32%

Na most már tényleg leesett. A kérdezőnek nem sikerül a külföld, így most pocskondiázza akik kint vannak.

Nos ki is az irigy???

(kérdezem én aki nem külföldön él)

2014. ápr. 2. 10:40
 27/34 anonim ***** válasza:
32%

ma 10:38-as vagyok

Bocsánat, az utolsó hozzászólásra a ma 10:29-re értettem. Csak közben többen írtak.

2014. ápr. 2. 10:41
 28/34 anonim ***** válasza:
50%

Megkaptam a privat üzenetedet. Legközelebb ide írj, hogy mások is lássák a rosszindulatodat.

Miért lennék bunkó? Mert igazam van? Belőled sül a rosszindulat, az utálat. Ezek szerint magadra gondoltál amikor kiírtad a kérdést?

Mi van fáj, az, hogy butának, irigynek tartanak??

Nem baj..Neked rossz nem nekem.. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életedben, hogy ismeretlenül másokat pocskondiázol. Látni, hogy ez a jellemed.. Még annyit sem érsz, hogy eltapossanak mint egy poloskát..

2014. ápr. 2. 10:44
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
De hülye vagy kérdező! Töröltesd nyugodtan, miután elolvastad!
2014. ápr. 2. 11:46
 30/34 anonim ***** válasza:
22 ezen besz.tam!
2014. ápr. 2. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!