ja primitív vagyok,hisz én is szimpatizálok a jobbikkal\az alacsony intelligenciát takar ugye?\ezért bocsáss meg nekem de nem bírom kihámozni miért is csürhe a gárda.
2009. nov. 27. 15:49
62/74 anonim válasza:
Ezt a kifejezési eszközt, csak hogy tudd, szarkazmusnak nevezzük. Szándékosan egy olyan dologhoz hasonlítom a kérdezőt, amiről nyilvánvaló , hogy éppen különbözni akar, mert a sztereotípiái szerint egy utálni való dolog. Érted, vagy magyarázzam még? De örülök megláttad a fényt és a kitérési lehetőséget az érdemi válaszadás elől.
2009. nov. 27. 15:52
63/74 anonim válasza:
Az, hogy nem tudod kihámozni, nem a te hibád, a Horthy-korszak hagyományait követő oktatási rendszerünk áldozata vagy, azaz funkcionális analfabéta. Meglepődnél, hogy a liberális oktatási rendszer mennyivel eredményesebb. Bár ott nyilván nem lenne tananyag a rovás-írás.
2009. nov. 27. 15:55
64/74 anonim válasza:
Sajnos nem értem.de örülök,hogy új szót tanultam szarkazmus.majd a jelentésének is utánanézek bár nem könnyű ily csekély intelligenciával.bár még most sem értem miért csürhe! :)de ez már az én bajom,most fájdalom de a megyek mert kizsákmányol a romlott kapitalizmus\dolgozni kell\További szép napot!
\ui: nem vagyok jobbikos,sem gárdatag csak nem szeretem az általánosítást,és ezt a jelenlegi helyzetet sem,hogy mindenért a gárda a hibás\
2009. nov. 27. 16:04
65/74 anonim válasza:
Egyszer sem mondtam, hogy mindenért a gárda a hibás. Én azt mondtam, hogy a gárda nem megoldja, hanem mélyíti a problémákat. És éppen ők általánosítanak.
2009. nov. 27. 16:07
66/74 anonim válasza:
Na mi van? Megint a számítógép előtt ülsz és erőzöl? Győzködd magad , csak így tovább! Jól csinálod semmi gond. Látom a kishitűségedet még mindig nem sikerült legyőznöd. Talán ma összejön a szex, a képzeletbeli barátnőddel. De ha van is , tuti gondok vannak.
15.46-osnak pedig üzenem olvassa el Aronson: A társas lény c. könyvét ---- Pont élvezte is mi? Tuskó!!
Azert gondolnak rosszra mert nincs ki a negy kerekuk,elhitettek veluk hogy a Garda rossz,csunya...vad banda.Ez olyan mint a tehencsorda elmelet.Kitartas Garda en buszke vagyok ratok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!