Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolnak az angolok...

Mit gondolnak az angolok Magyarországról, magyar emberekről?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat, meg amúgy is... Valami történelmi alapja lehet a hozzáállásuknak? Ha igen, micsoda? Tudják egyáltalán, kik vagyunk, vagy hol van MO.? :)
2010. jan. 31. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

"A magyarok csakugyan ázsiaiak...a nem magyar nemzetiségek a civilizált Európában példa nélkül álló elnyomó politika áldozatai a magyarok által..."

Robert William Seton-Watson

2010. jan. 31. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

személyes tapasztalat nincs, viszont sok helyen olvastam azt, hogy Magyarországot egy lapon említik az elmaradottabb kelet-európai országokkal.(holott mi Közép-Európa keleti részén vagyunk)

Ja és keverik Romániával vagy vmi ilyesmit is hallottam. Szerintem nem vágják, hol is vagyunk és milyenek is vagyunk. Ez nekem nagyon rosszul esik, bár ahogy írtam nincsen személyes tapasztalatom. Ez az ő butaságuk.

2010. jan. 31. 18:45
 3/4 anonim válasza:

Bizony...sokan keverik Romániával.

Pl nálunk voltak Csehek...hangsúlyozom,nem kínaiak,vagy japánok,vagy Amerikaiak....Csehek.

és azt hitték,hogy Ausztriától lejjebb már csak a Románok vannak,és meglepődtek,hogy mik vannak...

De persze ez nem mindenkire igaz...aki ismeri Magyarországot mint angol...akkor annak valszeg jó véleménye van,hisz sok magyar van kint dolgozni...

2010. jan. 31. 19:29
 4/4 anonim válasza:
73%
Semmit , mert nem is tudják hol található! De a legtöbb nem is tudja ,h mi van a szigeten kivül! azt sem tudák sokan ,h európai unio tagja anglia! XD
2011. márc. 31. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!