Mit gondolnak az angolok Magyarországról, magyar emberekről?
"A magyarok csakugyan ázsiaiak...a nem magyar nemzetiségek a civilizált Európában példa nélkül álló elnyomó politika áldozatai a magyarok által..."
Robert William Seton-Watson
személyes tapasztalat nincs, viszont sok helyen olvastam azt, hogy Magyarországot egy lapon említik az elmaradottabb kelet-európai országokkal.(holott mi Közép-Európa keleti részén vagyunk)
Ja és keverik Romániával vagy vmi ilyesmit is hallottam. Szerintem nem vágják, hol is vagyunk és milyenek is vagyunk. Ez nekem nagyon rosszul esik, bár ahogy írtam nincsen személyes tapasztalatom. Ez az ő butaságuk.
Bizony...sokan keverik Romániával.
Pl nálunk voltak Csehek...hangsúlyozom,nem kínaiak,vagy japánok,vagy Amerikaiak....Csehek.
és azt hitték,hogy Ausztriától lejjebb már csak a Románok vannak,és meglepődtek,hogy mik vannak...
De persze ez nem mindenkire igaz...aki ismeri Magyarországot mint angol...akkor annak valszeg jó véleménye van,hisz sok magyar van kint dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!