Miért gondolnak rosszra az emberek a magyar gárda hallatán?
nem vagyok bajtárs, nem vagyok gárdatag, nem is akarok az lenni, de én is elítélem ahogy az emberek viselkednek ezzel a témával kapcs.
amúgy a kérdésedre a válasz: politika. Ha holnap azt mondja a fidesz vagy az mszp, hogy a piros pólósak a gonoszok, akkor hidd el őket (is) gyűlölnék, jah és persze joguk lenne betiltani a piros pólós embereket.
Mert ezt mondja a TV nekik.
Amúgy a többségnek úgy gondolom nincs rossz véleménye a gárdáról, lásd TV2 Naplós "felmérésnél" az emberek többsége azt mondta szimpatizál vele. Sajnos ezt a hatalmas média ferdítést csak a folyamatos tevékenységgel lehet kiküszöbölni.
Azt viszont nem adta le a televízió mikor árvíznél a cigány és a gárdista vállvetve hordta a homokzsákokat, vagy mikor cigány családnak nyújtottak segítséget költözésnél mert terrorizálták őket a többiek, esetleg mikor cigány rászoruló gyermekeknek osztottak ételt.
Az emberekben van egy ősidőkből eredő, zsigeri ellenérzés az egyenruhásokkal szemben. Az egyakaratú, parancsuralmi tömeg valóban félelmetes lehet.
Más kérdés, hogy attól is függ, honnan nézzük, szellemileg felülről vagy alulról. Arra gondolok, hogy ha akkora a kupleráj mint most, akkor a diktatórikus módszerek lehetnek pozitívak. Ha már minden rendben lesz/lenne akkor jöhet a demokrácia és a szabadelvű fanyalgás. De addig RENDET kell tenni!
13:03 vagyok.
13:07 a gárda tudtommal semmilyen erőszakos cselekedetet nem hajtott végre, a bűnözőkkel ellentétben.
Nem mondtam, hogy agymosott vagy, de nyilván nem sok gárdistát ismersz. Mindt tisztességes ember, kétlem, hogy csürhének lehetne őket nevezni. Szakmájukat tekintve nem hiszem, hogy sok biztonsági őr lenne.
Az pedig végképp elkeserít, hogy ma aki segíteni próbál azt kisebbségi komplexusos csürhének hívod.
De biztosan az USA 464 300 főből álló Nemzeti Gárdája is kisebbségi komplexussal küzdő beteg ember, akik árvíz, katasztrófa idején mentik az embereket.
"Nekem az a véleményem hogy egy országban csak egy erőszakszervezet lehet amit az állam működtet.A Gárdára semmi9 szükség,ráadásul gyűlöletkeltő."
Jófej vagy,egy országban egy erőszakszervezet SEM lehet,mert az diktatúra.És a gárda mitől erőszakszervezet?miért gyűlöletkeltő?részemről sokkal visszataszítóbb a gárda elleni lejáratókampány amit a politikusok folytatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!