Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?
Az ösze esküvés elméletek alapbol cálfolhatatlanok a józan észnél erőseb érvekel mert nem létező dolog nem létéezésére nem lehet bizonyitékot taláni.
A hivatalos elméle megcáfolására meg nem látam még rende bizonyitékot. De van egy korábi 200 valahány válaszos kérdés eről .
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
hoszú olvasmány.
"Szerintem a mendemondáidat tartsd meg magadnak, és maradjunk a tényeknél."
Ezt hajtogatom már mióta! :D Azért durva, amikor egy olyan ember emleget tényeket, aki tényekkel alátámaszthatatlan összeesküvés-elméletben hisz...
"Inkább az érveidre fordítanál annyi időt, mint a kifogásaidra."
A domestic terroros képpel kapcsolatban BÁRMELYIK "kifogásomat" meg tudod cáfolni?
Keress rá: "Reagan idiot". "tiszteletre méltó elnök", mi?
Alapvető probléma veletek, hogy a "hitelesség" számotokra ismeretlen fogalom. Mondok egy példát: kölcsön kérek tőled 1000 Forintot, megígérem hogy visszafizetem, de nem adom vissza. Átvertelek, te ezután bíznál még bennem? Az a honlap megpróbált engem átverni. Nem sikerült. Miért bíznék meg benne?
Na, hogy a kérdéstől se térjünk el nagyon: Szerintetek a három említett hazugság után miért kéne bármit is elhinni Szaniszlónak?
Ha Szaniszló helyére behelyettesíted a holokauszt szót, akkor már le is csuknának holokauszt-tagadásért.
Javaslom ott is kutakodjál.
Már megdőlt az emberszappan-mítosz, az emberi bőrből készült lámpaernyő, a százméteres (!) lángoszlopok, a 6 milliós áldozatos holomítosz.
A holokauszt 90%-a urban legend.
Ennyi hazugság után miért adjak Elie Wieselnek és társai szavára?
A matematika is lehet náci, ha a 1'5 + 2 műveletet végezzük el és végeredményben nem 6-ot, hanem 3'5-t kapunk. Sehogy se jön ki a 6 millió.
Persze szóról szóra minden maszlagot be kell nyalni a négyszeres holokauszt-túlélő Wieselnek és a háromszoros-holokauszttúlélő Wiesenthalnak.
A Gyűrűk Ura kutyafüle a holo-mítoszhoz képest. Fantasy a köbön.
A 911-el kapcsolatban nekem is lenne néhány gondolatom.
Gondolok itt arra hogy miután megtörtént a merénylet, rögtön elfogadtatták a hazafias törvényt, ami felhatalmazza a kormányt arra, hogy nem csak a gyanús személyek után kémkedhet, hanem bárki után. De ha belegondoltok, egy ilyen törvényt a megszokott kerékvágásban élő emberek nem hagytak volna szó nélkül elfogadtatni, de így, hogy volt egy közös megfoghatatlan (ellenség) rögtön belementek.
A másik gondolatom az, hogy mikor megtámadták iraqot, nem feltétlenül az olajért mentek oda, hanem azért is, mivel az iraki múzeumokban rengeteg olyan ókori mezopotámiai lelet van-volt, amit a letűnt sumér nép készített. Gondolom ez még nem is annyira érdekes. De az, hogy ezek eltűntek annál inkább. Hogy miért? Azért, mert olyan sumér eredetű leleteket találtak még 1854-ben Dél-Mezopotámiában, (Irak) ami azt bizonyítja, hogy az ószövetségi történeteket legalább ezer évvel korábban lejegyezték a sumérok. (Pl: özönvíz, édenkert, Káin és Ábel, tízparancsolat) Szóval, akiknek az ószövetség az etalon, érdekében állhatott ezeknek a leleteknek az eltüntetése.
Aki esetleg kételkedik a leletekben, vagy a hitelességében, ajánlom figyelmébe 23.János Pál pápát.
Ami azt illeti elég gyanús, hogy ő is ennek a témának az aktualitása kapcsán halálozott el. A hivatalos verzió szerint szívelégtelenség, a nem hivatalos szerint mérgezés.
Valószínű hogy ezért:
"A szemináriumainkban alig van ékesszólástan és a hívek kénytelenek
végig kínlódni arc újpapok gyatra beszédeit és naiv, pietózus meséit!
Tele a fejük spekulatív dogmával ós az Ó-Szövetség idejét múlt és
megcáfolt antropomorfista nacionalizmusával, s beleizzadnak szegény
elneveltek, hogy kihozhassák az isten egyetemes szeretetét, minden
népeknek adott természeti jogokat és a Krisztusi-univerzalitást! Vagyis
hamis és ókori nívón mozgunk ma is, amikor a pozitív tudományok és az
archeológia és geológia, nem különben a megtalált Sumír Első-Biblia (Ur,
1954. Dr. N. Kramer: Parallel Biblia, 1956) is mindent világosan
feltártak és megmagyaráztak
Senki nem érti, ezt a maradi és már kimúlt ószövetségi fontosságot, ami
nagyrészt egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letünt
nép(ek)nek (sumír, akkád, kéld, babyloni) megmásított történelme.
Szóval,kötve vagyunk. valami ósdi judaizmussal és nekünk nem elég
Krisztus, az Isten Fia!..."
Aki kíváncsi az eredetire, azt is megtalálja. (olaszul)
""Szerintem a mendemondáidat tartsd meg magadnak, és maradjunk a tényeknél."
Ezt hajtogatom már mióta! :D Azért durva, amikor egy olyan ember emleget tényeket, aki tényekkel alátámaszthatatlan összeesküvés-elméletben hisz...""
Na figyelj. Neked még egy önálló gondolatod sem volt azzal kapcsolatban, amit linkeltem. Egy olyat sem láttam tőled, hogy amit linkeltem, ebből vagy abból kifolyólag nem állja meg a helyét a linkem-állításom( pedig te tudod, hogy mi az ami nem úgy van!?). Csak siránkozol, hogy az nem hiteles, itt ilyen kép van, ott olyan. Tudod mit? Inkább sopánkodjál a családi kapcsolatok válaszolóinak.
2"Inkább az érveidre fordítanál annyi időt, mint a kifogásaidra."
A domestic terroros képpel kapcsolatban BÁRMELYIK "kifogásomat" meg tudod cáfolni? ""
Akkor még egyszer elmondom! A videót nézd és a tartalmát, ne pedig képgalériát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!