Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?
nem süllyedek én sehova. esetleg anyukád fog kb derékmagasságig:) már bejelentkeztem nála:)
ja. nekem nem probléma. ha már felhoztad, tőlem aztán fojtathatjuk reggelig:)
Majd mindjárt azt mondod, hogy én mondtam neked,hogy kezdjünk anyázni. Nem?
Inkább foglalkozz a magyar politikával, ahhoz minden kérdésedre megtalálod a "hiteles" választ az atv-n, És nem kell használnod az agyadat, csak helyeselned:)
Gondolom amit linkeltél, az is a te agyszüleményed. Lehet hogy én is kiírok egy olyat, hogy aki nem érti az összefüggéseket, és érvek helyett kifogásokat keres, az szellemileg visszamaradott?
45 ős én kétszer kitőltőtem a tesztet és elsőre 112 lett és ki irta hogy az emberek 78% nál wazwawb vagyok meg adot egy linkte ahol feltudom velük veni a kapcsolatot egy valódi teszhez ami nem a 15% os normál elsozlásal számol .
másodszor direkt szarül tőltőtem ki és 70 alá akorse tustam meni és lemaradt hány százalikük anál is hüjéb és hogy holtudok igazi tesztre jelentkezni.
nem udja megnyitni a bőngésző . Akorse ha 3 w irok elé .uk kől a végere irni. És ez sok elméletet felvvázol ezel kapcsolatban. amik egymásnak elentmondanak.
Szerintem a mafia őlete meg. Ere vanak kőzvetet izonyitékok is a mernylőt egy mafiózó őlte meg pár hónapon belül. elvileg csak boszubol.
Egy indíték:
És nem tartod furcsának, hogy éppen azt az embert ölték meg, aki információkkal tudott volna szolgálni? Egy olyan ember, akit simán megzsarolhatott a titkosszolgálat, és veszteni valója sem volt, mivel nemsokkal a gyilkosság után elhalálozott.
De említhetném a másik tiszteletre méltó elnököt is, akit történetesen Ronald Reagannek hívnak.
Pl az 1980-as elnökválasztásban kijelentette, hogy addig nem nyugszik, ameddig le nem leplezi az összeesküvőket. És mi történt? 1981-ben, egy sikertelen merényletet követtek el ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!