Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szaniszló Ferencnek van...

Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?

Figyelt kérdés
Tudom, aki a 2 megjelölt szót használja, az csak ellenség lehet. Na de mégis, hozzatok hiteles forrásokat, különben szégyenben marad ez a drága jó ember! :)

2013. máj. 26. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 A kérdező kommentje:
Nem néztem vissza 5 perc múlva, mert nem gondoltam volna, hogy tovább akarsz süllyedni... :D Döntsd el, vagy kikéred magadnak az anyázást, és te nem csinálod, vagy nem hisztizel, de csinálod! Ez így, hogy kikéred magadnak, de csinálod elég szánalmas! :D
2013. máj. 27. 22:13
 42/126 anonim ***** válasza:
24%

nem süllyedek én sehova. esetleg anyukád fog kb derékmagasságig:) már bejelentkeztem nála:)

ja. nekem nem probléma. ha már felhoztad, tőlem aztán fojtathatjuk reggelig:)

2013. máj. 27. 22:17
 43/126 A kérdező kommentje:
Rosszul hiszed, mindig van lejjebb. Jó bizonyíték vagy erre. :)
2013. máj. 27. 22:18
 44/126 anonim ***** válasza:
24%
derékmagasságig bőven elég lesz. nem kérek extrákat:)
2013. máj. 27. 22:23
 45/126 A kérdező kommentje:
Szánalmas! Látom jó ürügy volt arra, nehogy meg kelljen dolgoztatnod az értelmes agyadat, hogy kitalálj kicsit is használható érveket. Inkább foglald el magad valami értelmes dologgal: [link] és posztold a képernyőmentést a http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__439.. kérdéshez! :)
2013. máj. 27. 22:27
 46/126 anonim ***** válasza:
18%

Majd mindjárt azt mondod, hogy én mondtam neked,hogy kezdjünk anyázni. Nem?

Inkább foglalkozz a magyar politikával, ahhoz minden kérdésedre megtalálod a "hiteles" választ az atv-n, És nem kell használnod az agyadat, csak helyeselned:)

Gondolom amit linkeltél, az is a te agyszüleményed. Lehet hogy én is kiírok egy olyat, hogy aki nem érti az összefüggéseket, és érvek helyett kifogásokat keres, az szellemileg visszamaradott?

2013. máj. 27. 22:49
 47/126 anonim ***** válasza:
81%

45 ős én kétszer kitőltőtem a tesztet és elsőre 112 lett és ki irta hogy az emberek 78% nál wazwawb vagyok meg adot egy linkte ahol feltudom velük veni a kapcsolatot egy valódi teszhez ami nem a 15% os normál elsozlásal számol .

másodszor direkt szarül tőltőtem ki és 70 alá akorse tustam meni és lemaradt hány százalikük anál is hüjéb és hogy holtudok igazi tesztre jelentkezni.

2013. máj. 28. 08:47
 48/126 anonim ***** válasza:
14%
A 22november1963.org nem hiteles forrás ? Ott minden állítás alá van támasztva eredeti beszkennelt jelentésekkel.
2013. máj. 28. 14:17
 49/126 anonim ***** válasza:
75%

nem udja megnyitni a bőngésző . Akorse ha 3 w irok elé .uk kől a végere irni. És ez sok elméletet felvvázol ezel kapcsolatban. amik egymásnak elentmondanak.

Szerintem a mafia őlete meg. Ere vanak kőzvetet izonyitékok is a mernylőt egy mafiózó őlte meg pár hónapon belül. elvileg csak boszubol.

2013. máj. 28. 16:46
 50/126 anonim ***** válasza:
35%

Egy indíték:

[link]

És nem tartod furcsának, hogy éppen azt az embert ölték meg, aki információkkal tudott volna szolgálni? Egy olyan ember, akit simán megzsarolhatott a titkosszolgálat, és veszteni valója sem volt, mivel nemsokkal a gyilkosság után elhalálozott.

De említhetném a másik tiszteletre méltó elnököt is, akit történetesen Ronald Reagannek hívnak.

Pl az 1980-as elnökválasztásban kijelentette, hogy addig nem nyugszik, ameddig le nem leplezi az összeesküvőket. És mi történt? 1981-ben, egy sikertelen merényletet követtek el ellene.

2013. máj. 28. 21:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!