Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szaniszló Ferencnek van...

Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?

Figyelt kérdés
Tudom, aki a 2 megjelölt szót használja, az csak ellenség lehet. Na de mégis, hozzatok hiteles forrásokat, különben szégyenben marad ez a drága jó ember! :)

2013. máj. 26. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/126 anonim ***** válasza:
18%

"Figyelj már, a tűzszerészet a robbanószerekkel, azok semlegesítésével, készítésével foglalkozik! :D Nem baj, nem ez volt a legnagyobb tévedésed. Képzeld, nem vagyok statikus, mégis több statikát tanultam életemben, mint te. ;)

Mert miben tévedtem? Gondolom a habarcsot is te keverted a wtc építésénél:)

"Úgy bírom, hogy azt hiszitek ti vagytok a megvilágosodott felsőbbrendű csoport, ha meg valaki megpróbálja megcáfolni a képtelen baromságaitokat, akkor (mivel érveitek nincsenek) megpróbáljátok kigúnyolni... :D Az egyetlen baj veletek, hogy sok embert sikerül meghülyítenetek az elsőre jól hangzó, ám átgondolva már szánalmas "igazságaitokkal"."

Mert mit cáfoltál meg azon kívül, hogy tudsz logikusan gondolkodni, és megy az értő olvasás.

Ha valaki leírja az összefüggéseket arra sem veszitek a fáradságot hogy elolvassátok, vagy megnézzétek, csak sopánkodtok hogy nincs hitelesítve a háttérhatalom pecsétjével:) Ilyen hozzáállással sosem fogjátok megérteni azt, ami a világban történik és megmaradtok a magyar politika szintjén. Bár szerintem azt az elvet valljátok, hogy a tudatlanság áldás.

2013. máj. 27. 11:24
 22/126 anonim ***** válasza:
54%

"Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?"

Definiálni kéne a "hiteles", a "forrás" és az "összeesküvés-elmélet" fogalmakat.

2013. máj. 27. 11:55
 23/126 A kérdező kommentje:

"Mert miben tévedtem? Gondolom a habarcsot is te keverted a wtc építésénél:)"

Tűzszerészetről beszéltél, bár én semmilyen robbanószerről nem írtam semmit. Ha kicsit műveltebb lennél, tudhatnád, hogy egy statikus a büdös életben nem kever habarcsot, az a melósok dolga. (Kivéve ha a hétvégi házát építi.) Persze most sincs más érved, mint a személyeskedés. :)

Úgy tűnik, az neked nem volt elég összefüggő, amit leírtam. Hát csak sajnálni tudlak, úgy tűnik neked nem megy egy pár soros szöveg megértése sem! :D Neked lehet, hogy csak a "háttérhatalom" pecsétje a megfelelő, nekem már az is elég lenne, ha egy forrás nem képtelenségeket állítana, és hiteles oldalról jönne. Persze itt is leírod, hogy te felsőbbrendű vagy... Ha neked jó, élj csak rettegésben és gyűlölködésben az állítólagos világkormánytól meg háttérhatalomtól! :D Az meg a hab a tortán, amikor minden normálisan gondolkodó embert tudatlannak bélyegzel. :D

Ja és egy záró gondolat: nem azért küzdenek sokan a "vallásotok" ellen, mert pénzt kapnak érte, vagy a világkormány hívei, hanem mert felidegesíti őket, hogy ennyire megvezethetőek az emberek. :)

2013. máj. 27. 12:54
 24/126 A kérdező kommentje:

hiteles forrás: olyan szervezet, intézmény, cég, vagy személy adja ki, aki nem járatja le magát bizonyíthatatlan baromságokkal

összeesküvés-elmélet: Szaniszló internetről átvett világmegváltó gondolataira gondolok

2013. máj. 27. 12:57
 25/126 anonim ***** válasza:
0%

"Ha kicsit műveltebb lennél, tudhatnád, hogy egy statikus a büdös életben nem kever habarcsot, az a melósok dolga. (Kivéve ha a hétvégi házát építi.)"

1 én egy szóval sem állítottam hogy a statikus habarcsot kever. 2 Ha neked mást sikerült értelmezned, akkor oszd már meg velem, hogy hol írtam ilyet.

"Persze most sincs más érved, mint a személyeskedés. :)"

Ezt pont te mondod? Akinek az első hozzászólása is csak személyeskedésből állt? A másik, hogy neked akármit is linkel vagy ír az ember, neked nem megfelelő mert nem az atv-n hallottad vagy olvastad. Szóval felesleges neked bármit írni, vagy linkelni, mivel még az olvasás is nehezedre esik, nemhogy logikát-vagy összefüggéseket találni a személyek és az események között.

"Úgy tűnik, az neked nem volt elég összefüggő, amit leírtam. Hát csak sajnálni tudlak, úgy tűnik neked nem megy egy pár soros szöveg megértése sem! :D Neked lehet, hogy csak a "háttérhatalom" pecsétje a megfelelő, nekem már az is elég lenne, ha egy forrás nem képtelenségeket állítana, és hiteles oldalról jönne. Persze itt is leírod, hogy te felsőbbrendű vagy..."

Tévedésben vagy. Akinek a háttérhatalom hiteles pecsétje kell, az te vagy. Én ha kíváncsi vagyok valamire utána nézek a dolgoknak, a sorok között összefüggéseket keresek, veled ellentétben, aki csak arra vár, hogy szájbarágósan ezüst tálcán elé tegyék a sültgalambot. Ha arra vársz hogy az atv-n, vagy a szélső liberális oldalakról fogsz "hiteles" dolgokat olvasni erről, akkor sokat kellesz várnod rá:) Egyébként ez kb olyan, mint ha azt várnád egy rablótól, vagy csalótól, hogy ossza meg a nyilvánossággal hogy mire készül. Szerinted mennyi rá az esély, hogy megtörténik? Gyakorlatilag nulla:)

"Ha neked jó, élj csak rettegésben és gyűlölködésben az állítólagos világkormánytól meg háttérhatalomtól! :D"

Le sem tagadhatnád, hogy egy tipikus atv rajongó vagy:)

Mi volt a gyűlöletkeltő számodra? Az hogy rávilágítottam a tényekre?

Egyébként nem élek rettegésben, csak használom az agyamat ha már van, és nem csak várom, hogy valaki megvilágosítson:)

"Az meg a hab a tortán, amikor minden normálisan gondolkodó embert tudatlannak bélyegzel. :D"

És te lennél a normálisan gondolkodó ember?

Azt kell hogy mondjam, hogy ha minden ember olyan szorgalommal, és logikával gondolkodna mint te, még mindig fán ülne az emberiség, vagy jobb esetben barlangban, falrajzokat készítve:)

"Ja és egy záró gondolat: nem azért küzdenek sokan a "vallásotok" ellen, mert pénzt kapnak érte, vagy a világkormány hívei, hanem mert felidegesíti őket, hogy ennyire megvezethetőek az emberek. :)"

Csak ismételni tudom önmagam, a tudatlanság áldás:)

2013. máj. 27. 15:11
 26/126 anonim ***** válasza:
100%

"még mindig fán ülne az emberiség"

Mikor ült fán az emberiség?

2013. máj. 27. 15:48
 27/126 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező, ha nem lennének összeesküvések, akkor

nem lennének titkosszolgálatok, sőt, haderőt sem tartana fönn egyetlen ország sem a világon.

Az összeesküvések léte bizonyítja a titkosszolgálatok létjogosultságát.

A titkosszolgálatok főállásban gyártanak összeesküvés-elméleteket, hogy megvédjék az országot.

A tábornokok, sakkozók, sportedzők is összeesküvés-elméleteket gyártanak, hogy az ellenfél/ellenség vajon mit fog lépni az ő lépéseire és erre mi legyen a viszontreakció.

Vesztes meccs után szurkolók gyártanak összeesküvés-elméleteket, hogy a vereség oka az edző hozzá-nem értése.

Őszinte edzőtől hallottam már olyan nyilatkozatot, hogy azért kapott ki a csapata, mert ő eltaktikázta a meccset, rosszul térképezte fel az ellenfelet.

2013. máj. 27. 15:53
 28/126 anonim ***** válasza:
50%

Azt pontosan nem tudom, de az az biztos, hogy jó pár millió éve.

[link]

2013. máj. 27. 15:57
 29/126 A kérdező kommentje:

Hogy hol írtad? Először önjelölt statikusnak hívsz, majd azt mondod, hogy én kevertem az építkezésnél a habarcsot. Két írásod között nem találod az összefüggést, nyilván te leszel az, aki rávilágít az élet nagy dolgaira... :D

Igen? Én személyeskedek? Na ne röhögtess már, te kezdted úgy, hogy nyilván ATV-t nézek, meg lusta vagyok. Hogy nehezemre esik az olvasás, hogy nincs logikám. Hogy önjelölt statikus és tűzszerész vagyok, de még a WTC építésénél is ott voltam, és tudatlan is vagyok. Személyeskedsz, mert más érved nincs. (Vagy igazából van, csak valamiért nem tudod azokat elmondani?)

"Neked lehet, hogy csak a "háttérhatalom" pecsétje a megfelelő, nekem már az is elég lenne, ha egy forrás nem képtelenségeket állítana, és hiteles oldalról jönne."

Ez tudod arra utalt, hogy úgy gondolod, én csak egy pecsétes papírt fogadok el. A mondat második részét természetesen figyelmen kívül hagytad. Megint csak ATV-zel, és írsz egy gyönyörű szót: "szélső liberális". Na ebből látszik, hogy vitaképtelen vagy, csak gyűlölködsz (bizony, mert mindenki hülye aki nem olyan (elvetemült gondolkodású, hogy finoman fogalmazzak), mint te), és rettegj (mégis mi értelme van ilyen háttérhatalmas baromságoknak, ha nem az, hogy valakit utálni lehessen/valakitől félni lehessen?).

"használom az agyamat"

Ennyire azért nem kéne, mert mások ép elméjére veszélyes...

"És te lennél a normálisan gondolkodó ember?

Azt kell hogy mondjam, hogy ha minden ember olyan szorgalommal, és logikával gondolkodna mint te, még mindig fán ülne az emberiség, vagy jobb esetben barlangban, falrajzokat készítve:)"

Ááá, te még véletlenül sem személyeskedsz! :D Azt hiszem a programozáshoz elég jó logika kell, márpedig az igencsak megy. Milyen példát hozzak még, amihez logika kell? Rubik kocka, társas vagy számítógépes játékok? Ezek azért mennek... :) Esetleg mesélhetnél, hogy miben vagy jó a "világ nagy összefüggéseinek megtalálásán" kívül. :D

"Csak ismételni tudom önmagam, a tudatlanság áldás:)"

Hát ha te átdefiniálod a "tudás" szó jelentését arra, hogy beképzelt stílusban baromságokat kell terjeszteni, akkor ebből szerencsére a többség nem kér, nézd csak le őket, annál jobban kiröhögnek! :)

Ismerek egy hozzád hasonló logikakirályt, aki mesélt nekem arról, hogy a zsidók hogyan irtanak minket chemtrailekkel. Először a kerozinba kevert adalékokról mesélt, amit minden gép használt. Később már csak bizonyos gépek használták ezt a kerozint. Majd jöttek a speciális permetezőgépek, amik méreggel hintik be az egész légteret. Végül a permetezőgépek már nem mérget, hanem csak szállóport permeteztek, elmondása szerint azért, hogy esőfelhőket csináljanak. Amikor elmondtuk neki a története három napon belüli "evolúcióját", és megkérdeztük, hogy a nyári sokhetes aszályok idején miért baj, ha esőt csinálnak a gonosz zsidók azt mondta: "Hagyjatok békén!". Nyilván mi vagyunk a hülyék, és a gonosz zsidókat védjük, nem ő a vitaképtelen hülye... :D

Egy másik történet: kitalálta, hogy a NATO bevonult Szíriába. Azt mondta, hogy a NATO is megerősítette a hírt. Természetesen sem a hivatalos honlapon, sem sehol nem volt ilyen hír az interneten. Erre azt mondta, hogy persze, mert eltitkolják. Arra már nem tudott semmit mondani, hogy 5 perce miért mondta azt, hogy a NATO hivatalosan elismerte... :D Tisztára mint az 1984-ben... Nagyon fejlett a gyerek duplagondol-képessége.

2013. máj. 27. 16:58
 30/126 A kérdező kommentje:
61%-os, azért összeesküvés és összeesküvés-elmélet között jó nagy különbség van. Az előbbi mondjuk egy politikus vagy maffiozó megölése, vagy külföldi kémkedés. A Szaniszló által terjesztettek meg vagy képtelen baromságok, vagy szimplán hazugságok. Továbbra is fenntartom, aki pl. olyat hisz vagy terjeszt, hogy a Pápán állomásozó C-17-esek (amik k*rvára szállítógépek, de hát ez egy összeesküvés-elmélet! :D ) bombázták le a vörösiszap-tározót, az elmebeteg.
2013. máj. 27. 17:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!