Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?
"Azt pontosan nem tudom, de az az biztos, hogy jó pár millió éve."
Ez nincs bizonyítva, csak egy feltételezés, ha úgy tetszik elmélet, hipotézis.
Kérdező, tedd a szívedre a kezed. Veled még soha nem fordult elő, hogy egy történés valós okával kapcsolatban mindenre gondoltál, csak pont arra nem, ami a valóság és ez ledöbbentett?
Rábukkantam youtubon egy xenia-részre, szóval maradjunk a Xenia-láz példánál (magyar gagyi sci-fi tévésorozat), amit úgy harangoztak be, hogy a gyerekek természettudományos ismereteinek bővítése, iskolai tananyag játékos elsajátítása érdekében hoztak létre - állami pénzből. A tanárok meg ösztönözték a nebulókat, hogy nézzék bátran.
Már a kezdet kezdetén voltak, akik figyelmeztettek, hogy a háttérben az MSZP, piszkos anyagiak állnak és veszélyes üzem, de a hozzád hasonlóak azonnal leösszeesküvés-elméletesezték őket.
Később világossá vált, hogy komoly állami pénzeket nyúltak le, Smuck Andorék illegális adatgyűjtésre és direktmarketing tevékenységre használták.
Óriási botrány volt, persze nem kértek bocsánatot, aki előre figyelmeztetett...
Hány meg hány olyan dolog volt, amire tíz-tizenöt évvel ezelőtt rásütötték az összeesküvés-elmélet bélyeget, de ma már tényként könyveljük el.
A tudományban minden az elmélettel indul és később állítanak belőlük törvényeket.
"Először önjelölt statikusnak hívsz, majd azt mondod, hogy én kevertem az építkezésnél a habarcsot. Két írásod között nem találod az összefüggést, nyilván te leszel az, aki rávilágít az élet nagy dolgaira... :D"
Ezek szerint ha azt mondom hogy kőműves vagy, majd következő hsz-ban hozzáteszem azt, hogy aki most szabadságon van, az azt jelenti, hogy szabadkőműves tag vagy? Aha így már értem a logikádat:) Még ha egy mondatban vagy hozzászólásban írtam volna, még akkor sem állná meg a helyét a mondanivalód. De ezzel nem is kívánok többet foglalkozni.
"Igen? Én személyeskedek? Na ne röhögtess már, te kezdted úgy, hogy nyilván ATV-t nézek,...
...Személyeskedsz, mert más érved nincs. (Vagy igazából van, csak valamiért nem tudod azokat elmondani?) "
Nem velem személyeskedtél az tény. De te sem tárgyilagosan viszonyultál a kérdéshez, hanem a válaszolókat minősítetted, ahogyan az első hozzászólásod is tükrözi. (amilyen a mosdó olyan.....) Lehet még azon vitatkozni, hogy ki a személyeskedő és ki a tárgyilagos, esetleg hogy ki kezdte, és ki volt a második, de nincs sok értelme.
Most minek pötyögjek feleslegesen ha neked semmi nem felel meg? Leírhatnám, csak elég sok mindenre ki kellene térni, hogy egy egységgé álljon össze, ami nem kevés idő, aztán jönne a kifogás, hogy nem hiteles mert.... meg persze a szokásos, hogy antiszemita rettegő.....
Ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy olvasd az összefüggéseket amire kíváncsi vagy, (aztán véleményt alkotni) akkor én miért fárasszam magamat feleslegesen?
"Neked lehet, hogy csak a "háttérhatalom" pecsétje a megfelelő, nekem már az is elég lenne, ha egy forrás nem képtelenségeket állítana, és hiteles oldalról jönne."
Ez tudod arra utalt, hogy úgy gondolod, én csak egy pecsétes papírt fogadok el. A mondat második részét természetesen figyelmen kívül hagytad."
Úgy látom, hogy te mindent szó szerint veszel. Én sem azt mondtam, hogy tényleg pecsételt papírra vársz, hanem arra hogy neked semmi nem felel meg, csak a balos média, ami egyébként is azt réteget szolgálja ki, amiről éppen a kérdésed szól. (és itt is csak azt tudom mondani, hogy szerinted, egy csaló leleplezi magát a tette előtt?) Egyébként honnan tudod, hogy képtelenséget állítanak a linkek, mikor csak a honlapok címét olvastad el? (a videóról nem is beszélve.) Egy konkrét észrevételed, vagy kifogásod sem volt a tartalommal csak annyi, hogy neked kizárólag a háttérhatalom által jóváhagyott webhelyen és tartalommal és szerzővel felel meg. (AZ UTOLSÓ MONDATOT KÉPLETESEN ÉRTSD) Olyanról ne alkoss véleményt, amiről fogalmad sincs.
"A mondat második részét természetesen figyelmen kívül hagytad. Megint csak ATV-zel, és írsz egy gyönyörű szót: "szélső liberális". Na ebből látszik, hogy vitaképtelen vagy, csak gyűlölködsz (bizony, mert mindenki hülye aki nem olyan (elvetemült gondolkodású, hogy finoman fogalmazzak), mint te), és rettegj (mégis mi értelme van ilyen háttérhatalmas baromságoknak, ha nem az, hogy valakit utálni lehessen/valakitől félni lehessen?)."
A személyeskedésedre gondoltál hogy gyűlölködök, rettegek.....?
Ha annyira ragaszkodsz hozzá tessék: 1.nem fejtetted ki hogy ez miben nyilvánul meg a linkjeim alapján, hogy én gyűlölködök, vagy rettegek?
2. a gyűlölködés kifejezés éppen az általad kedvelt tv csatorna szállóigéje lett.
Neked semmi értelme az biztos, de akik dollár milliárdokkal rendelkeznek és a világ iparát, pénzügyét....uralják, azoknak annál inkább.
"Azt hiszem a programozáshoz elég jó logika kell, márpedig az igencsak megy. Milyen példát hozzak még, amihez logika kell?"
És mit programozol mosógépet, vagy ébresztőórát?
"Ismerek egy hozzád hasonló logikakirályt,"
És miből következtettél a logikámra, mikor csak linkeltem te nagy tudású? Azt már tudom hogy semmire, mivel meghaladja a képességeidet a szövegértelmezés:)
Azzal kapcsolatban pedig, hogy én "felsőbbrendűként" adom elő magamat annyit, hogy én teszek is azért valamit, hogy bővítsem az ismereteimet, de te csak kritizálni tudsz, miközben úgy adod elő magadat, mint ha te lennél az ősi tudás őrzője, ahogyan az első hozzászólásod is bizonyítja.
Fú, baazd, ez aztán a logika! Jelentkezzen aki értette! :D
Ne mondd már, hogy a félelmen és gyűlölködésen kívül bármire jó ez a háttérhatalmazás!
Milyen tartalmi kifogásért szóljak, amikor BÁRMIRE rákeresek egy cikkből, és már a Google találatokból látszik, hogy mekkora baromság (mint pl. a Bilderberg-csoport és az olaj). Meg a Rothschildok irányítják a világot... Mert Drábikúr azt mondta. Drábik egy filozófus, nem közgazdász, hiába próbálkozik. Tudod ki volt ilyen? Marx.
>"mégis mi értelme van ilyen háttérhatalmas baromságoknak, ha nem az, hogy valakit utálni lehessen/valakitől félni lehessen"
>>"Neked semmi értelme az biztos, de akik dollár milliárdokkal rendelkeznek és a világ iparát, pénzügyét....uralják, azoknak annál inkább."
Ez aztán az érvelés! Azért beszéltek a háttérhatalomról, mert a háttérhatalmasoknak ez az érdeke. Gondolom nem ezt akartad kihozni belőle, na mindegy. :)
Mesélj, mire jó a háttérhatalmazás meg világkormányozás, ha nem arra, hogy félni kelljen tőle?
"És mit programozol mosógépet, vagy ébresztőórát?"
Naptárat, hogy a rosszéletű édesanyád könnyen elmenthesse a kuncsaftok időpontjait. (Ez sem nagyobb pofátlanság, mint amit te írtál. :) )
"És miből következtettél a logikámra, mikor csak linkeltem te nagy tudású?"
A "vitakultúrádból", az "érveidből". Mondanám, hogy nagy tudású, de sajnos elég sötét vagy. :)
"Azzal kapcsolatban pedig, hogy én "felsőbbrendűként" adom elő magamat annyit, hogy én teszek is azért valamit, hogy bővítsem az ismereteimet, de te csak kritizálni tudsz, miközben úgy adod elő magadat, mint ha te lennél az ősi tudás őrzője, ahogyan az első hozzászólásod is bizonyítja."
Nem gondolod, hogy ez az ősi tudásozás pont a vélt felsőbbrendűséged kifejezése?
Ja és: "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!