Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szaniszló Ferencnek van...

Szaniszló Ferencnek van hiteles (! ) forrásokkal (! ) alátámasztható összeesküvés-elmélete?

Figyelt kérdés
Tudom, aki a 2 megjelölt szót használja, az csak ellenség lehet. Na de mégis, hozzatok hiteles forrásokat, különben szégyenben marad ez a drága jó ember! :)

2013. máj. 26. 18:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
24%
fogadjunk, hogy végig sem nézted
2013. jún. 2. 14:54
 102/126 A kérdező kommentje:

Az egészet képtelen lettem volna végignézni. Az idetartozó rész nekem elég volt. Miért kellett volna megnéznem az egészet, ha te is megadtad, hogy mikor kezdődik az érdekes rész? :D

Peaceful Warrior üzenete:

"Neked van hiteles ! forrásokkal ! alátámasztott bizonyítékod 9/11 hivatalos magyarázatára? Van hiteles ! forrásokkal ! alátámasztott bizonyítékod arra vonatkozólag, hogy Szaniszló Ferenc hülyeségeket beszél? Van bármilyen bizonyítékod arra, hogy Szaniszlónak nincs igaza? Bár tudom, hogy a magadfajtának egy gyerekes szintű "lehülyézés" teljes értékű és kielégítő bizonyítéknak számít."

Kedves Bunkó Paraszt! Az utolsó mondatodat nem is értem... Lehülyézni te hülyézel le mindenkit, aki nem osztja azon nézeteidet, hogy csak az hiteles (úgy tűnik, nem érted ezt a szót), amire nincs bizonyíték. Tudok-e arra bizonyítékot, hogy Szaniszló baromságokat terjeszt? Idéztem ennek az elmebetegnek 3 állítását, és te egyre sem írtál semmit. Csak beveszed, mert túl jól hangzik.

1. Pápán C-17 Globemaster III SZÁLLÍTÓGÉPEK állomásoznak. Bombázásra, pláne lézerirányítású bombák ledobására alkalmatlan. A józan észnek is ellentmond Szaniszló ezen állítása.

2. Ha Jörg Haidert drónnal ölték meg, hol a kráter? A háttérhatalom mindenki előtt odaért, és betömte, majd leaszfaltozta a lyukat? :DDD

3. Ott kezdődik a probléma, hogy a "zsidó Fuggerek" nem voltak zsidók. :D Itt van még néhány indok, miért baromság, amiben hiszel: [link] (Biztos ez a történelemtanár is csak a háttérhatalmat védi...)

Figyelj, mert most tényleg lehülyézlek: hülye vagy. Nem bírod felfogni, hogy annak kell bizonyítani, aki a hivatalos álláspontot kérdőjelezi meg. Na nem baj, ettől függetlenül képzeld, nekem van hiteles ! forrásokkal ! alátámasztott bizonyítékom 9/11 hivatalos magyarázatára. Mit akarsz tudni? Mondd el, miben hiszel a milliónyi inkoherens ötlet közül? Termit? Free fall speed? (Tudom, hiába kérnélek meg hogy hozz bizonyítékokat, de azért próbálkozz! Egy Youtube videó nem hiteles csak azért, mert feltöltötték! Az állításokat alá kéne támasztani! Legegyszerűbb a logikus gondolkodás lenne, belőled ez sajnos hiányzik... :( ) :)

2013. jún. 2. 15:37
 103/126 anonim ***** válasza:
68%

Valaki elmondaná miért kellet volna a hátérhatalmomnak egy oszaptárózót felrobantania mi hasznuk volt belőle?

Ha Orbánt akrták meg leckéztetni : akor mért egy ekora nyilvánoságú eseményel , mért nem a gyerekeivel és egyéb családtagjai val zsarólják a hátár hatalom emberei? koval kiseb nyilvánoságot kapna. vagy Orbán egy olyan és kormánya olyan elkőtelezet a hazával szembe hogy ha a vagyonukat a testiépségüket vagy rokanaikat fenygetik akor is inkáb az ország érdekeit nézik és csak az országnak okozot káral lehet féken tartani ? enyiből megis őlheték volna hogy mást álitsanak a hejére hisz a média az ővék elvileg akor jol bereklámoznák az egyik zsebükbe lévő pártot ha léteznének.

2013. jún. 2. 15:50
 104/126 A kérdező kommentje:

Nem fogják elmondani... Ezt ugyanis nem olvassák egyetlen honlapon sem, és úgy tűnik maguktól nem tudnak bizonyítékokat keresni...

Peaceful Warrior üzenete:

"Elbégettél vagy 20 sor hülyeséget, de egyetlen hiteles (!) forrásokkal (! ) alátámasztható bizonyítékot sem mutattál.

Amúgy Igen, szeretnék fölművelő paraszt lenni. Hogy végre egészséges táplálékot vihessek be a szervezetembe. Neked a parasztság szégyen, nekem példakép. Legközelebb tartsd meg magadnak a személyeskedést."

Tudod a "bunkó paraszt" nem földműveseket, hanem műveletlen idiótákat jelent. Szerintem az a szégyen, hogy a te gondolkodásmódod létezhet egyáltalán. Hogy van pofád bárkit személyeskedéssel vádolni, kedves Peaceful "magadfajta", "taníts mester" Warrior? Vagy ne háborodj fel rajta, vagy ne csináld! De te személyeskedsz és hisztizel is, ez tudod szánalmas. Egyáltalán megpróbálod néha használni az agyadat? Bégetni a hozzád hasonló tudatlan birkák szoktak, az eddigi 3 leveled nagyon jól mutatja a nullához konvergáló IQ-dat.

Nagyon komoly bajok vannak a fejecskédben (amit nem csodálok...). Te állítod azt, hogy a hivatalos magyarázat hazudik, ezért NEKED KELL BIZONYÍTANOD, HOGY A HIVATALOS MAGYARÁZAT BAROMSÁG!

Kinek képzeled magad, hogy neked kéne hinnie BÁRKINEK? Csak mert kiböfögöd, hogy SZERINTED hazudnak. Ha ezt egy konkrét személlyel csinálnád, hogy hazugnak nevezed de nem bizonyítasz, azt rágalmazásnak hívják, és bűncselekmény!

Mesélj, HOGY A P*CSÁBA DOBSZ LE BOMBÁT EGY SZÁLLÍTÓGÉPRŐL? Mivel ez lehetetlen, az elméleted baromság, nem történhetett így a dolog.

Miért olvasom mindenhol azt, hogy a Fuggerek keresztények voltak, ha szerinted meg zsidók? [link] Biztos az Encyclopaedia Britannica is a háttérhatalmat védi!!!

Van fényképed a Haider kocsija melletti kráterről? Én nem látok semmilyen lyukat! [link] Ha nincs kráter, nem lehetett dróntámadás! Aki ezek ellenére is hisz ezekben, az gyógyíthatatlan. Az erős nyugtatókat és gumiszobát érdemel, nem azt, hogy bárki rá pazarolja az idejét.

Továbbra is várom az intelligens kérdéseidet! Nyilvánosan nem megy, csak privátban? :D Melyik 9/11-es "ötletben" hiszel? Mondtam két példát is, esetleg azokban? Vagy térjünk vissza Kennedyhez? Vagy hozol valami új témát, amit még nem cáfoltam meg? (Tudom, szerinted a logikus gondolkodás és eredeti dokumentumok ördögtől valóak, neked csak az a jó, amit egy agykárosodott mesegyáros honlapján olvasol...)

2013. jún. 2. 18:47
 105/126 anonim ***** válasza:
68%

Egy ejtő ernyővel ki lehet dobni egy hátul nyitható szálitó gépből bombát . A moab ot is igy tesztelték és kulőnbőző szálátmányokat is igy jutatnak el célba még ágyukat és kiseb harc jármüveket is.

It a youtub os vidi is hozá

http://www.youtube.com/watch?v=Y_tflYu0bfE

perzse atol még hűjeségnek tartom hogy igy zuzták volna le a gátat.

2013. jún. 2. 19:17
 106/126 anonim ***** válasza:
64%

Kész katasztrófa ami itt megy. Az itt levő vita lesüllyedt arra a szintre, amikor az egyik ember le akarja leplezni az összeesküvőket, és be akarja bizonyítani, hogy nem úgy volt, ahogy a TV leadta, míg a másikotok pedig úgy csinál, mintha a világ Number One ügyvédje lenne, akit felbéreltek az összeesküvők, hogy védje meg őket, különben a CIA/Mossad kivégzi a családját.

Nemcsak 51-es írta le manipulatívan a dolgokat, hanem a kérdező is.

"Varázsgolyó teória"

A golyó pályáját nemcsak az utasok elhelyezkedése befolyásolja, hanem még a seb helye is JFK hátán. Csak akkor lett volna nyílegyenes a CE399 pályája, hogyha a lövedék a vállvonal fölött hatolt volna be.

[link]

A tárgyi bizonyítékok, a "kezelő" / boncoló orvosok és más szemtanúk beszámolói alapján azt lehet kijelenteni, hogy a háton levő seb jóval a vállvonal alatt helyezkedett el.

"Baromságok"

Nemcsak a Parkland kórházban mondtak furcsaságokat, hanem a Bethesdában is, ott ahol boncolták Kennedy-t és született a "varázsgolyó" gúnynéven ismert egetrengető baromság is.

2013. jún. 2. 19:50
 107/126 anonim ***** válasza:
13%
A kérdező IQ szintje max.89 körül lehet:)
2013. jún. 2. 22:24
 108/126 A kérdező kommentje:

Persze, ejtőernyőset lehet, de lézerirányításúról beszélt ez a szerencsétlen...

Nem olyan biztos az, hogy a vállvonal alatt ment be a golyó... Boncolási jegyzőkönyv: [link] 3. oldal:

"Situated on the upper right posterior thorax dust above the upper border of the scapula there is a 7 x 4 millimeter oval wound. This wound is measured to be 14 cm. from the tip of the right acromiue process

and 14 cm. below the tip of the right mastoid process."

6. oldal: "The other missile entered the right superior posterior thorax above the scapula ..."

Tehát a boncolás szerint csecsnyúlvány alatt ment be 14 cm-re. Ez kb. a 6. csigolya magassága, ez bőven a nyak felett van. A második idézet úgy fogalmaz, hogy a lapocka felett. A linkelt képen túl magasra rajzolták az egyenes vonalat, a torokseb és a nyak/hátseb is lejjebb volt.

Na de az ingen állítólag lejjebb volt a lyuk... Úgy rémlik, hogy a HSCA "helyezte" lejjebb a sebet. Végeztem egy nagyon tudományos kísérletet: egy ingemre, a lyuk helyére (5,75 hüvelykre a galléról) felragasztottam egy papírdarabot. Tükör előtt ülve és állva is felemeltem a karom annyira, mintha a kocsi oldalán tartanám; és annyira is, mint az egyik fényképen. (1-2 centivel vagyok magasabb, mint Kennedy, és a testtömegünk között is csak 2-3 kiló a különbség.) Ez a rendkívül hiteles bizonyíték arra volt jó, hogy lássam, nem ott volt rajtam a jelölés, mint a honlap fényképén. Azt írják, hogy a ruha és a modell eltérései az eredetitől nem adnak okot ekkora különbségekre. Nekem úgy tűnik nagyon is adnak okot. Plusz ha figyelembe vesszük, hogy nem tudni, felfújta-e a szél a zakót... (A 202. kockával egy időben készült kép mintha nem lenne olyan bizonyító erejű, az erős napfény miatt nemigen lehet látni a zakó kontúrját.) Az egyébként érdekelne, hogy ha nem volt felfújódva a zakó, hogy keletkezett a nyak/hátseb és a ruhákon lévő két lyuk.

"A kérdező IQ szintje max.89 körül lehet:)"

Hű, miből vontad le ezt a nagyívű következtetést? :) Tényleg érdekel! Leírnád a gondolatmeneted? Amúgy elég messze vagy, próbáld újra! (Mielőtt elsütnéd ezt a hatalmas poént: NE lefelé indulj!)

2013. jún. 3. 03:26
 109/126 anonim ***** válasza:
0%

"Nem az iszlám szokások miatt temették tengerbe, hanem mert nincs olyan normális ország a világon, ami eltemetné, és nem is lenne túl kívánatos zarándokhelyet csinálni a sírjából."

bla bla bla

Ha nincs test, nincs bizonyíték a gyilkosságra.

Én is mondhattam volna anno, hogy

- Kezét csókolom elfogtam a viszkis rablót!

- és hol van most a rabló

- ja, hát bedobtam a tengerbe, de van róla egy fotóm, az megfelel?

- persze, itt a nyomravezetőnek szánt egy millió forint

2013. jún. 3. 12:17
 110/126 anonim ***** válasza:
100%

109 es letartoztatunk 20nő megőlésért és megevésért a bizonyiték hogy nincs bizonyiték mivel megetedd őket .

XD Ijenek a te állás pontjaid

2013. jún. 3. 12:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!