A halálbüntetéssel kapcsolatban mi a véleményetek?
"Ne már, pár embert kivégezte ártatlanul a nem tudom hány százezerből eddig? Ez ám a nyomós érv"
Igen, ez ám a nyomós érv!
EGYETLEN EMBERT SEM SZABAD ÁRTATLANUL KIVÉGEZNI!
"És egy gyilkos gyilkolhat ártatlan embereket?"
Nem, de az állam NEM KÖVETHET EL bűnt, lehetőleg tévedést sem.
Az egyik bűn nem teszi "nem bűnné" a másikat.
Ja, pont a nyugaton, ahol a sajtószabadság nagyon erős, ott eltusolnak több száz ártatlanul kivégzett embert? Jó..:)
Szived joga azt gondolni amit akarsz.Csak akkor egyet nem értek.Ha te ennyire halálbüntetés párt vagy,akkor mi a büdös francnak kérdezed a véleményünk?Ha csak fújod magad hülyeségét és csak is az a jó?Így mi értelme kérdésnek?T
Ja, pont a nyugaton, ahol a sajtószabadság nagyon erős, ott eltusolnak több száz ártatlanul kivégzett embert? Jó..:)
Szived joga azt gondolni amit akarsz.Csak akkor egyet nem értek.Ha te ennyire halálbüntetés párt vagy,akkor mi a büdös francnak kérdezed a véleményünk?Ha csak fújod magad hülyeségét és csak is az a jó?Így mi értelme kérdésnek?Te szeretnéd és pont.Innentől kezdve ne érdekeljen más véleménye...
A halálbüntetés szükséges.
Szerinted és pont.Nem fog itt senki veled vitázni ha arra hajtassz.Demokrácia ide vagy oda,vitázzál csak,csak a kérdésedet ne hogy töröljék hamarosan,ugyan is ha sokat vitázik valaki akkor ezen az oldalon pont törölni szokták a kérdést.Részemről téma lezárva.Én nem preferálom a halálbüntetést és nem is kell meggyőznös és én sem szeretnélek téged.Én így gondolom és ennyi.Véleményre voltál kíváncsi,megkaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!