A halálbüntetéssel kapcsolatban mi a véleményetek?
Az igen.
Este, amikor utoljára láttam ezt a kérdést, még csak 50-60 válasz körül volt. Végigolvastam. Semmi értelmeset nem írtatok hozzá. :)
"Meg most amúgy nem értem kérdező, ha te azt akarod, hogy egy gyilkos kínlódjon, akkor minek öletnéd le egyből? Nem egyszerűbb lenne berakni őt egy 2X2-es sötét lyukba, ahol kínlódhatna évekig?"
Én azt szeretném, hogy egy gyilkost jogi kereteken belül végezzenek ki. Ne tartsa el senki az adójából a börtönben. Ráadásul sokaknak "megváltás" a börtönben, mert egyáltalán nem az a funkciója már, hogy megtörje a bűnözőket.
"Még mindig nem látjátok kivel vitatkoztok? Ha a túrórudiról lenne szó akkor is a 3. kommentjében már zsidózna/cionistázna/libsizne. Az ilyeneket az élteti hogy várják a halálbüntetést, meg a messiás Vonát, akkor hajrá. Egy darabig várhatják mind a kettőt."
Oké. :DD
"Oké. :DD"
De őszintén, nem így van? NEkem is van ilyen haverom, akivel bármikor beszélgetek, mint az egyhúros gitár, fél perc alatt zsidózik.
-Szia.
-Mocskos zsidók.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!