A halálbüntetéssel kapcsolatban mi a véleményetek?
"gyilkolászni meg az izraeliek szoktak palesztin civileket."
priceless :D
kezdem sejteni honnan van a kérdezőnek a kimeríthetetlen tájékozottsága...
Tetro
Tartozol még egy Bibliai idézettel :D
És nem, hanem hogy sokan nem tartják humánusnak a halálbüntetést, holott egy olyan államban is van, ami nem éppen egy civilizálatlan barbár vidék. Ha az összes civilizált ország harcol a halálbüntetés ellen, akkor az USA-ban hogy lehetséges, hogy van?
"gyilkolászni meg az izraeliek szoktak palesztin civileket."
igen, tényleg ez a Föld egyetlen konfliktusa ma, a Jobbikosok szerint legalábbis... n.c.
Flea09
Azért volt idézőjelben, hogy a "demokrácia fellegvára", mert nem tartom abszolút annak. Az USA-tól is csak a jó dolgokat kéne átvenni, mint például a halálbüntetés, nem az egész kultúrát, ahogy azt teszik egyébként a nyugati európai országok. Benne volt a hozzászólásomban, hogy csak némely államban van, és hogyha harcolnak ellene, akkor miért alkalmazzák? Nem kötelező ám :)
Elég sok mindent kérdeztem tőled, amire nem válaszoltál. Ha te nem találod meg a Bibliában, hogy az ölés bűn, arról nem én tehetek. Nem fogok neked esténként felolvasni.
Habár azt nem értem, hogy mivel visszatartó ereje nincs a halálbüntetésnek, mi a te ultimate érved. A gyilkos haljon meg, mert az ölés bűn, remekbe szabott érvelésen, és a vérszomjadon kívül.
Tetro
Bemásolom neked egy régebbi hozzászólásomat, amire gondolom "direkt" nem figyeltél :)
1, Aki erőszakkal elveszi más életét, veszítse el a sajátját.
2, Ne luxusbörtönben töltsön el 30 évet, az adófizetők pénzéből
3, Ha kijön, ne folytathassa tovább
Ennyi éppen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!