Akik nem szimpatizálnak a Jobbikkal, miért nem olvassák el a programot és hallgatják meg a politikusaik felszólalásait? Miért úgy fejtenek ki véleményt, hogy csak a médiából "tájékozódnak? "
tetro
Ha nem érted, miről van szó, akkor zárjuk le, mert teljesen felesleges, hogy nem akarod megérteni, amit írok. Kicsit kutass utána a dolgoknak, és rá fogsz jönni.
"Az orvosok műhibája miatt nagyon sok ember meghal Magyarországon, és a világon is. Mivel ember, rosszul állíthat fel egy diagnózist. És sok esetben megússza egy fegyelmivel, nem veszti el az engedélyét. Gyöngyösi pontosított, bocsánatot kért és ennyi."
Itt nem az a lényeg, hogy bocsánatot kért-e avagy sem. Itt az a lényeg, hogy milyen elfajult gondolatok vannak a szavak mögött. Pont az ilyen kijelentések miatt tartom én, és nemcsak én hanem a legtöbb ember kormányzásra alkalmatlannak a jobbikot. A jobbik részéről az lett volna a bocsánatkérés ezen a szinten, ha a tisztelt képviselőt kizárják a pártból. Az, hogy ezt nem tették meg elárul valamit, mégpedig azt, hogy a képviselővel egyetértenek. Ez pedig elegendő indok arra a legtöbb embernek, hogy ne vegye komolyan a pártot.
Pannónia Oroszlánja
A magyar fiatalok körében nagyon népszerű a Jobbik, nagyon magas a Jobbik támogatottsága. És ahogy jönnek a generáció váltások, úgy lesz a Jobbik még népszerűbb. Sokan még 2014-ben sem szavazhatnak, de abszolút jobbikosok. Ennyi a véleményem, én semmi kivetnivalót nem látok a Jobbik munkásságában, és még nagyon sokan nem látnak kivetnivalót benne, és Gyöngyösivel is egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!