Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szimpatizálnak a...

Akik nem szimpatizálnak a Jobbikkal, miért nem olvassák el a programot és hallgatják meg a politikusaik felszólalásait? Miért úgy fejtenek ki véleményt, hogy csak a médiából "tájékozódnak? "

Figyelt kérdés
Mert ez így olyan, mintha a média "irányítaná" őket, és nem a saját véleményüket mondanák el érvekkel alátámasztva!

2013. márc. 5. 18:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 A kérdező kommentje:
Innentől kezdve nem írok semmilyen választ semmire, mert sokan nem is a kérdésre válaszolnak. Csak szimplán kötekednek, és így nincs értelme, hogy csak vagdalkoznak. Számomra lezártnak tekintem ezt a kérdést.
2013. márc. 6. 17:00
 102/104 anonim ***** válasza:
87%

"Mert ez így olyan, mintha a média "irányítaná" őket, és nem a saját véleményüket mondanák el érvekkel alátámasztva!"

Nyugodtan vedd magadra...

2013. márc. 6. 17:12
 103/104 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem rohadtul demagóg ez a nagymagyarságos, trianonos, zsidó, keresztény értékes szöveg!"

Szerintem meg ez a szöveg amit írtál az a "demagóg".

És ha valaki "magyarkodik" akkor mivan? Betiltjátok?

2013. márc. 10. 20:37
 104/104 anonim ***** válasza:
9%

Nem kívánok belefolyni a beszélgetésbe csak a kérdésre adom meg a saját válaszom(bár tuti írták már előttem):

Mert piszkosul sok itt az idióta! És elnézést de más szót nem találok rá. Az átlag hülye ül a tévé előtt(nyála csorog a szája szélén) és annyit lát a világból és ezáltal kicsiny hazánkból amennyit a média megenged. És mint tudjuk a média igen fukar már ami a Jobbikot illeti. Ahhoz túl lusta az átlag, hogy olvasson bármit is( leszámítva a WC-n de akkor is az idióta ,,pártfüggetlen" újságokat...jobb esetben) de ahhoz elég nagynak érzik magukat, hogy mint önálló gondolatot ismételjék vissza azt amit a média beléjük pumpált mint az infúziót. Hát ezért!

Hangsúlyozom, hogy nincs bajom azzal aki a Fideszre szavaz és azzal sem aki az MSZP-re...valahol meg tudom érteni. Bár egyiket sem szeretem de végezetül ezen ne fogok megbotránkozni.(Najó talán a DK-n és az MSZP-n igen)

De arra már be tudok pöccenni amikor az imént említett egyénak fórumon is UGYANAZT a butaságot mondják vissza mint amit az ATV-n nap mint nap látok én is. Szánalmas! Ha valakinek gondja van a Jobbikal én nyitott vagyok egy értelmes beszélgetésre. De ilyen nagyon kevés akad!

2013. márc. 12. 22:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!