Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szimpatizálnak a...

Akik nem szimpatizálnak a Jobbikkal, miért nem olvassák el a programot és hallgatják meg a politikusaik felszólalásait? Miért úgy fejtenek ki véleményt, hogy csak a médiából "tájékozódnak? "

Figyelt kérdés
Mert ez így olyan, mintha a média "irányítaná" őket, és nem a saját véleményüket mondanák el érvekkel alátámasztva!

2013. márc. 5. 18:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
Én sem olvastam így nem is alkotor róla véleményt, és ugyanúgy a balosok programja se érdekel.
2013. márc. 5. 20:41
 42/104 tetro ***** válasza:
84%
A cigány családokban a gyerekszám 33%-kal magasabb a magyar családoknál. Innentől az az érv, hogy pénzért szülnek már csak azért is nettó ökörség, hiszen nem többszöröse náluk a gyerekszám. Ráadásul a jelenleg egy gyerek után kapható családipótlék mennyi is? Ez az egész érv nem több merő rasszizmusnál, amivel gondolkodásmentes szavazókat lehet fogni.
2013. márc. 5. 20:42
 43/104 tetro ***** válasza:
48%
kérdező, akkor te szerencsés vagy. a nemzetközi sajtó azért lát...
2013. márc. 5. 20:42
 44/104 anonim ***** válasza:
47%

"Szerintem aki a szőnyeg alá akarja söpörni a cigánykérdést, ezen belül főleg cigánybűnözést és a megélhetési gyermekvállalást, az nagyon sokat árt az országnak, kérdezzen meg csak erről egy borsod megyei magyart"

Feleslegesen próbálsz vitázni ezzel az illetővel ebben a kérdésben mert csak a magáét fújja! Kb. mint ha azt próbálná bemagyarázni, hogy a föld valójában lapos, és nem is kék az ég.

2013. márc. 5. 20:50
 45/104 A kérdező kommentje:
Tudom. Csak össze-vissza beszél, jön itt a "hivatalos" statisztikával, amiről kb mindenki tudja, hogy hülyeség. És elmondja a véleményét a semmiről.
2013. márc. 5. 20:52
 46/104 tetro ***** válasza:
84%
Mit vásárolt fel nálunk Izrael? Mutatnál erről valamit az összeesküvés elméleten túlit?
2013. márc. 5. 20:57
 47/104 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:
94%

Valahogy erre a kérdésre sem reagált a kérdező, egyszerűen azokat az érveket, amik a jobbik ellen mutatnak figyelmen kívül hagyja, mintha nem is létezne. És még ő vádol minket struccpolitikával.

Kérdező válasza:

"Gyöngyösire visszatérve gondolom te még soha életedben nem mondtál semmit rosszul, nem fogalmaztál soha rosszul még."

Én válaszom:

De én nem is vagyok parlamenti képviselő. Neki az a munkája, hogy helyesen fogalmazza meg mit is akar, ezért kap nem is kevés pénzt. Az a párt aki meg az ilyeneket nem veti ki magából nem érdemli meg, hogy akár csak meg is tekintsék a programját. Madarat tolláról, ki tudja milyen félanalfabéta fogalmazni nem tudó van még a soraik között.

2013. márc. 5. 20:58
 48/104 A kérdező kommentje:
Akár az izraeli lakóparkok építése egy olyan országban, ahol a nyugati sajtó szerint tombol az antiszemitizmus. Nem furcsa ez?
2013. márc. 5. 21:08
 49/104 demy01 ***** válasza:
89%

Pont ezért nem szerethető a jobbik.

Arogáns, elvakult, Europa közepén olyan dolgokat akarnak amiknek amugy semmi reális esélye, de ők csak hangoztatják. Rasszizmus, és sorolhatnám.

Na ezért nem szeretem őket.

És ha nem ért valaki egyet velük, azt letámadják arogánsan,

Nyomják a nagy magyar Sziv gondolatokat, de szerintem fogalmuk sincs mit jelent, 2013-at irunk, nem jönnek rá?

2013. márc. 5. 21:10
 50/104 A kérdező kommentje:
Egy parlamenti képviselő már nem ember? Attól, hogy képviselő, még tévedhet, rosszul fogalmazhat. Hiába kap akármekkora fizetést, ember marad akkor is. Most ezt tagadod?
2013. márc. 5. 21:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!