Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szimpatizálnak a...

Akik nem szimpatizálnak a Jobbikkal, miért nem olvassák el a programot és hallgatják meg a politikusaik felszólalásait? Miért úgy fejtenek ki véleményt, hogy csak a médiából "tájékozódnak? "

Figyelt kérdés
Mert ez így olyan, mintha a média "irányítaná" őket, és nem a saját véleményüket mondanák el érvekkel alátámasztva!

2013. márc. 5. 18:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 A kérdező kommentje:
Nem mindenkire gondoltam, de a többség akár itt is, olyan dolgokat ír a Jobbikról, ami tényleg hülyeség, és csak a médiában jelenik meg.
2013. márc. 5. 19:15
 22/104 anonim ***** válasza:
59%
Mi van, meddig fogtok még Simon Peresz kijelentésére hivatkozni? Röhej.
2013. márc. 5. 19:23
 23/104 A kérdező kommentje:
És az nem röhej, hogy a liberálisok meg folyton a nácizmussal, a fasizmussal meg a holokauszttal jönnek? Lassan 70 éve volt.
2013. márc. 5. 19:25
 24/104 anonim ***** válasza:
69%
Erre csak ezt tudod mondani? Egy átlag jobbikos sokkal többet foglalkozik a holokauszttal, mint az úgynevezett liberálisok. Itt vagy élő példának. Na az ilyen emberek miatt nem szimpatizálok a Jobbikkal.
2013. márc. 5. 19:29
 25/104 A kérdező kommentje:
Ja, hogy te az alapján ítélsz meg egy pártot, hogy kik a szimpatizánsai? Nem a programja, felszólalásai alapján? Na látod, ezért tart itt Magyarország. Simon Peresz kijelentését ismered egyáltalán? Erre annyit tudok mondani, hogy éppen ezért érdekelne sokakat, hogy az országgyűlésben hány magyar-izraeli kettős állampolgár ül. De erre persze jött a náci, fasiszta, antiszemita jelző. Ennyi.
2013. márc. 5. 19:34
 26/104 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:
63%

"Az, hogy a magyar országgyűlésben ki kettős állampolgár, egy teljesen tiszta kérdés, hiszen elvárom, hogy csak magyar állampolgár legyen ott, ahol Magyarország sorsáról döntenek."

Kár, hogy a mélyen tisztelt képviselő úr nem csak a parlamenti képviselőkről beszélt, hanem úgy általánosságban mindenkiről.

2013. márc. 5. 19:50
 27/104 tetro ***** válasza:
71%
És nem kettős állampolgárokról, hanem zsidó származásúakról... De ne törődjünk az ilyen részletekkel, mint magyar nyelv. Úgy mondta, de nem úgy gondolta na. A képviselő is ember, ő is megbotlik. Mint amikor Zagyva üvöltözött keresztül a tisztelt házon, hogy majd a folyosón lerendezzük... Ha hát ilyen is van. Ahol nincs már érv, ott marad az ököl, ha épp Parlamentben, hát ott... Kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk?
2013. márc. 5. 19:52
 28/104 A kérdező kommentje:
Persze, lehet példákkal dobálózni. Ott van például az öszödi beszéd, Kövér köteles beszéde, Arnóth Sándor "lógni fogsz" beszólása. Mindkét oldalról vannak példák. Gyöngyösire visszatérve gondolom te még soha életedben nem mondtál semmit rosszul, nem fogalmaztál soha rosszul még.
2013. márc. 5. 19:59
 29/104 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:

"Gyöngyösire visszatérve gondolom te még soha életedben nem mondtál semmit rosszul, nem fogalmaztál soha rosszul még."

De én nem is vagyok parlamenti képviselő. Neki az a munkája, hogy helyesen fogalmazza meg mit is akar, ezért kap nem is kevés pénzt. Az a párt aki meg az ilyeneket nem veti ki magából nem érdemli meg, hogy akár csak meg is tekintsék a programját. Madarat tolláról, ki tudja milyen félanalfabéta fogalmazni nem tudó van még a soraik között.

2013. márc. 5. 20:14
 30/104 anonim ***** válasza:
76%
Eddig sosem szidtam a programjukat, mert nem olvastam. Na most beleolvastam, úgyhogy mostantól szidni fogom. Van ami jól hangzik (persze, mint mindegyik programban), de túl sok a demagóg baromság.
2013. márc. 5. 20:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!