Akik nem szimpatizálnak a Jobbikkal, miért nem olvassák el a programot és hallgatják meg a politikusaik felszólalásait? Miért úgy fejtenek ki véleményt, hogy csak a médiából "tájékozódnak? "
demy01
Milyen dolgokat szeretne a Jobbik, amit itt nem lehetne?
"Egy parlamenti képviselő már nem ember?"
Én ilyet nem állítottam, ez szalmabáb érvelés.
"Attól, hogy képviselő, még tévedhet, rosszul fogalmazhat."
Egy orvos is félreműthet ezek szerint szabadon? Egyébként még azt is mondanám, hogy a parlamenti képviselő fogalmazhat rosszul - élőszóban. Csakhogy Gyöngyösi papírból olvasott, előre megírt szöveget. Volt ideje átgondolni, többször is elolvasni, mégsem jött rá a "tévedésre". Szóval ne kamuzzon itt senki: pontosan úgy kell érteni azt amit mondott.
" Hiába kap akármekkora fizetést, ember marad akkor is. Most ezt tagadod?"
Nem is mondtam, hogy nem ember. Csak hogy parlamenti képviselő ne fogalmazzon félre, mint ahogy egy orvos se műthet félre.
persze vannak jónak tünő hangzatos igéretek, de a mai világban nem legyen már kérdés, milyen vallásu vagy származásu valaki.
Csak a héten is felvetette egyik jobbikos képviselő az EU-n kivüli élet lehetőségét.
Eu nélkül mivel már semmink nincs, megdöglenénk.
Ez se kivitelezhető, és akkor tovább...
Felelőségre vonni a privatizácios visszaéléseket 89-ig. Nonszensz, egyetértek de esély sincs, (sajnos).
A cigányság programja is butaság, polgárháboru, stb.
- de mondom, a többi párt is ugyan igy olyanokat igér amiket nem lehet vagy nem fog nagyobb részt betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!