Akik nem szimpatizálnak a Jobbikkal, miért nem olvassák el a programot és hallgatják meg a politikusaik felszólalásait? Miért úgy fejtenek ki véleményt, hogy csak a médiából "tájékozódnak? "
Arra kértelek gondold át, nem azt, hogy a megszokott szöveget szajkózd :)
Szóval, ahhoz, hogy nyissanak kelet felé először is szükség van hazai gazdaságra, gyárakra, mezőgazdasági üzemekre, amelyek termelnek valamit, amit ki lehet vinni. Áru nélkül nem igazán lehet kereskedni. Ez pedig hatalmas költségekkel járna. Most abba bele se menjünk, hogy keleten milyen árak vannak és ennél fogva milyen árakon lennének versenyképesek a magyar áruk. Aztán a bentlakásos iskolák szerinted maguktól épülnek meg? Azokra is rengeteget kéne költeni, mind a kiépítésre, mind az üzemeltetésre. A multiknak pedig ha megemelik az adóját, azzal rövid távon csak az árak emelkedését érnék el, ami még nehezebb helyzetbe hozná az ország, már így is eléggé nehéz helyzetben lévő lakosságát. Később pedig szép lassan kimennének a multik az országból, ami hatalmas munkanélküliséghez vezetne (ami részben már most is fennáll).
Szóval a kérdés, hogy hogyan szeretnél üres kincstárból gyárakat, üzemeket, bentlakásos iskolákat építeni?
Csak az a probléma, hogy a KKV szektorban bevezetendő járulékcsökkentését eddig az ÖSSZES párt felvetette nem csak a Jobbik ötlete. Csak az ezzel az a probléma, hogy erre fedezetet is is kell teremteni a költségvetésben.
A külföldi piacokra berobbanást már említettem, ha olvasol külföldi sajtót akkor tudhatott, hogy a keleten leledző gazdasági partnereink, nem vevők az importra. Különösen nem a mezőgazdasági cikkekre. De ettől függetlenül nagyon jól hangzik, hogy szabolcsi almát eladjuk az oroszoknak és ebből finanszírozzuk mniden költségünket.
Ha patroizmusról le is mnodunk a keleti piacokon, hogy adnánk el a kínai/orosz/perzsa átlagembernek az igazi jómagyar terméket, amikor erre még itthon sincs sajnos fizetőképes kereslet?
A vitát részemről befejeztem, a kérdező csak a Jobbik álláspontját böfögi vissza, anélkül hogy minimálisan is átgondolná, hogy mit is támogat.
Kretén vagy te!
Nem érted?
Nem politizálok!
Sem a Jobbik, sem a másik párt hazugságai nem érdekelnek!
Nemcsak a Jobbikét nem olvasom, a másikét sem olvasom!
Értsd már meg, hogy nem kell ahhoz feltétlenül egy másik párttal szimpatizálni ahhoz, hogy elutasítsam akár a Jobbik hülyeségeit, akár a másikét!
Te tényleg nagyon hülye vagy!
"A fiatalok körében népszerű, és akiket én ismerek, mind szimpatizálnak a Jobbikkal. Szóval ez, hogy te "kinőtted", a te bajod, sokan meg nem "növik" ki, mert nem változtatják a véleményüket és a gondolataikat évente, ugyanis a Jobbik ugyanazt mondja, mint akár 3 éve."
Csak 17 éves korom óta tanultam egy-két dolgot a gazdaságról, és így bizony rájöttem milyen hülyeséget akar is a jobbik csinálni. És ezzel nagyon sokan így vannak.
"Azzal értek egyet, hogy az országgyűlésben nyilvános adatnak kéne lennie, hogy ki milyen kettős állampolgár. És azzal is, hogy a közéletben azok, akik eddig romboltak, tűnjenek el, független származástól, mindentől. És ha már az is nyilvános, hogy ki kettős állampolgár, aki az, mondjon le a mandátumáról, vagy a másik állampolgárságáról. Ezt mondom."
De Gyöngyösi nem ezt mondta,és nem is ezt gondolja. Ő azt mondta, hogy össze kell írni a Mo-i zsidó kettősállampolgárokat. Ennyi.
"Nem kiüldözné a multikat, csak magasabb adót szabna ki rájuk."
Ha a multik magasabb adót kapnak, akkor:
A) kivonulnak. munkanélkülieket hagyva hátra. Ez miért jó nekem?
B) továbbítják az adókat a lakosságra. Ez miért jó nekem?
1, Szerintem azt, hogy Gyöngyösi mit gondol, azt csak ő tudja, nem hiszem, hogy te a gondolatrendőrség vagy gondolatolvasó vagy. Helyesbített, elnézést kért.
És igenis tudni kéne, hogy Magyarországon ki kettős állampolgár, különösen izraeli-magyar kettős állampolgár. És én csak a saját álláspontomat mondom el. A multik megadóztatása sem egyik pillanatról a másikra történne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!