Focidrukkerek, a továbbtanulók ellen?
Figyelt kérdés
Láttátok tegnap a híradóban? Nekem nagyon rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban. Nagyon kifog éleződni a diplomások és akik azt akarják és azok akik ezek ellen vannak. Még fenyegetőzések is voltak. Eddig fű alatt volt a lenézés a munkanélküli diplomásokról, de hogy még ki is mondta valamelyik, hogy londonban a mekiben halljanak éhen azért ez már nagyon egyoldalú nézése a dolgoknak, attól, hogy van aki ott kap kint állást. Nem értem, hogy a kettő hogy függ egyből össze. Ti mit szóltok ehhez? Biztos, hogy erre van szüksége az országnak, hogy még egymást is öljük?2013. febr. 14. 09:22
61/62 anonim válasza:
""Nem üti. Mert kevesebb van mint más végzettségüekből ő arra érti""
Szöveg értelmezése 1-es!!!
62/62 A kérdező kommentje:
Na ne mond. Tudom hogy értette a válaszoló, csak elfelejtettem a második felét hogy mit írt. Ennyi.
2013. febr. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!