Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Focidrukkerek, a továbbtanulók...

Focidrukkerek, a továbbtanulók ellen?

Figyelt kérdés
Láttátok tegnap a híradóban? Nekem nagyon rossz érzésem lett ezzel kapcsolatban. Nagyon kifog éleződni a diplomások és akik azt akarják és azok akik ezek ellen vannak. Még fenyegetőzések is voltak. Eddig fű alatt volt a lenézés a munkanélküli diplomásokról, de hogy még ki is mondta valamelyik, hogy londonban a mekiben halljanak éhen azért ez már nagyon egyoldalú nézése a dolgoknak, attól, hogy van aki ott kap kint állást. Nem értem, hogy a kettő hogy függ egyből össze. Ti mit szóltok ehhez? Biztos, hogy erre van szüksége az országnak, hogy még egymást is öljük?
2013. febr. 14. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
89%

Elmegy a sok pénz ez biztos ... Maguk az egyetemisták mondják el ezt a kettősséget!

Azt mondják azért mennek el, mert nincs munkahely, ha lenne akkor maradnának ... Jó rendben, akkor csökkenteni kell a keretszámokat, akkor az az érv jön, hogy nincs diplomás munkanélküliség, minek akarjátok csökkenteni.. Hiszen minden diplomás szakmájában dolgozik. Szükség van mindenkire nincs túlképzés!

Nem akarnak változást, ez már csak páva tánc ...

2013. febr. 14. 11:45
 52/62 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem, hogy pont a focidrukkereknek kéne előjönniük és mondaniuk hogy ingyenélő banda az aki harcol a nem röghözkötésért, és hogy több állami hely legyen. Én azt tapasztaltam, az aki hőbörög, fingja sincs milyen egy egyetem, egy főiskola."

Az egyetemistáktól és főiskolásoktól viszont elvárható lenne, hogy minden területen amin tanulnak próbálják javítani a magyar társadalom helyzetét. Elvárható lenne, hogy elmagyarázzák az embereknek, hogy csak akkor lesz jobb a gazdaság, ha változtatnak a fogyasztói szokásaikon, hogy a hazai termelést támogassák stb, az egészségügyi területen tanulók szintén felvilágosíthatnák a lakosságot, tüntethetnének az ellen, hogy hogyan mérgeznek minket a multik stb. Ehelyett annyi telik tőlük, hogy az állam meglopását akarják konszolidálni.

Nálunk is gazdasági szakon azon járt minden tanulónak az esze, hogy hogyan lehet pénzügyi manipulációval legálisan embereket átverni. A legtöbb MLM, pilótajáték, vásárlói csoport, álbrókerkedés stb, ezeken a szakokon született.

Az önzés társadalmában ilyen formában nincs ingyen leves, ha elmegy az országból fizessen!

2013. febr. 14. 11:51
 53/62 anonim válasza:

"Nem hiszem, hogy pont a focidrukkereknek kéne előjönniük és mondaniuk hogy ingyenélő banda az aki harcol a nem röghözkötésért, és hogy több állami hely legyen. Én azt tapasztaltam, az aki hőbörög, fingja sincs milyen egy egyetem, egy főiskola."

Csak hogy nem az a helyzet, hogy csak úgy "előjöttek". Mindenki számára várható volt, hogy reagálnak, hát beletapicskoltak a meleg .... (kitalálja mindenki, hogy mibe), most meg megy a hiszti, hogy ki-kit akar lenyomni, meg ki támad kire. Ha ez lenne a legnagyobb probléma országos szinten, szerintem boldogok lehetnénk. De itt minden büdös, ezernyi helyen lenne szükség reformokra, megoldásokra. De NINCSEN, vagy nem is akarják megoldani. Így persze, hogy kapóra jön egy ilyen fajta egymásnak ugrasztás, aminek értelme nincs, mert nem azok nyúzzák egymást, akik bármiben is dönthetnének. Viszont rákap a jó nép, nagy a felháborodás is, legalább addig sem foglalkozunk mással. Lehet baromi hosszú vitákat folytatni arról, hogy kinek van igaza, de nem döntő jelentőségű. Így is-úgy is ki van már találva, hogy mi lesz ennek a vége, vagy mi a célja a jelen helyzetnek.

2013. febr. 14. 12:11
 54/62 anonim ***** válasza:
Tipikus játékgép-effektus.. Kössük le szerencsétlen emberek figyelmét, foglalkozzanak egymás szidásával.
2013. febr. 14. 12:17
 55/62 A kérdező kommentje:
Amúgy van benne valami. Lehet, hogy pont kapóra jött ez de tényleg. Főleg figyeljétek meg. Ki ki ellen lett egymásnak uszitva ebben a vitában ami a drukkerek és az egyetemisták között lett felbújtva. Két réteg, akik ha nem is mindkettő a másikat, de egyik a másikat nem fogja meghallgatni, csak vádaskodik, odadobja a szavakat, így megoldás nincs, csak egyre nagyobb perpatvar, ami eltereli a figyelmet. Azért ne mondjátok már, hogy nem megjátszott dolog volt ez ahogy ott ült a székben a csávó és még mint a kutyának ledobja a mikrofont a srácnak.
2013. febr. 14. 12:21
 56/62 A kérdező kommentje:
Mármint úgy megjátszott, hogy ez kapóra jön két réteg elszigeteléséhez. A drukker azt nézi, most belettek támadva a stadion miatt, erőt demondstárlnak, hogy "nem egészséges" dolog ez, hogy erre hivatkoznak a diákok. Mi ez ha nem megfélemlítés. Azért egy sport és egy olyan dolog között, ami előrébb viheti később a gazdaságot azért legyen már különbség hogy miből mennyi bevétel származhat. Nekünk kéne még vagy öt ilyen több milliárdos stdaion, hogy olyan eseményt tudjunk rendezni, ami miatt a bejövő túristákból lenne bevétel. Ezt nem így nézik a drukkerek, csak önző módon, hogy jaj nekik nem lenne stadion... És a főnix, az uszoda stb, mi kell még Debrecenbe?
2013. febr. 14. 12:25
 57/62 anonim ***** válasza:

Ha voltál már kint a loki pályán, akkor pontosan tudod, hogy mennyire kicsi az a "stadion" ... Néhány éve telt ház volt szinte minden meccsen, akkor kellett volna stadiont építeni ... Most se késő, csak ne legyenek drágák a jegyek és csináljanak jó hangulatot a lelátókon és akkor már másodlagos lesz, hogy milyen csapat játszik a pályán ..

akinek volt már német másod vagy angol másodosztályú meccsen az pontosan tudja, hogy az emberek a közönség és a szurkolás izgalma miatt járnak ki ...

2013. febr. 14. 12:36
 58/62 anonim ***** válasza:
A keretszám csökkentéssel kapcsolatban nem tudom hol látott a pár válasszal előttem szóló olyan kijelentést, hogy nincs diplomás munkanélküliség.. Ha csak nem valamelyik Fideszes politikus jelentette ki, mert belőlük kinézem akkor minden bizonnyal álmodta..a keretszám csökkentés volt az első, amivel megpróbálták, elérni, hogy kevesebb értelmiségi legyen (talán mert azok átlátnának a politikájukon).. Miért nem úgy oldották, meg, hogy az oktatási színvonalat emelik? Kerüljön be annyi ember, amennyi eddig és emeljék a színvonalat.. Ha nem bukik ki, akkor jó szakember lesz.. egyből kevesebben végeznének.. De azoknak, akik tanulni akarnak,ugyanannyi lehetőségük lenne, mint előtte..
2013. febr. 14. 13:48
 59/62 anonim ***** válasza:

Haha érvel ezzel, hogy minden statisztika azt mutatja, hogy Magyarországon a diplomás munkanélküliség nagyon alacsony, ezért nem szabad csökkenteni a diplomás képzést! Ugyan akkor meg arról beszélnek, hogy azért mennek el, mert az állam nem ad nekik munkát!

A két érvelés valahogy üti egymást!

2013. febr. 14. 13:55
 60/62 A kérdező kommentje:
Nem üti. Mert kevesebb van mint más végzettségüekből ő arra érti. És ez valós. Sok van akinek semmi végzettsége nincs, ez is így van. És sok cég eléggé sunyi módon olyanokat foglalkoztat, akinek nem kell sokat fizetnie, pedig lehet régebben minimum diploma volt a feltétel. De mivel ha nem használod a melóban nem kell fizetniük annyit, így ez is növeli a tábort. Vannak sajnos még kiskapuk.
2013. febr. 14. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!