Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a nacionalizmust?

Figyelt kérdés
amióta megváltozott a gondolkodásom, átlagosról nacionalistára, rengeteget javultam. azóta nem iszok, leszoktam a cigiről, elkezdtem sportolni, fegyelmezettebb és akarat teljesebb vagyok. többet olvasok, művelődök, másképp tekintek az emberekre, nyíltabb vagyok több dologra, több minden érdekel. de mégis lenézi a nagy többség azt aki nem liberális, humanista, kapitalista, hanem inkább radikális és céltudatos.(inkább a nacionalizmust körbevevő gondolkodásra célzok, mint a politikára. ) és még a lényeg, szerintem, hogy 18 éves vagyok. a korombeliek inkább diszkóba járnak, műveletlenek, egyszerűek és pusztítják magukat. hozzá tenném azt is hogy nem a majomkodó karlendítő fiatalok közé tartozom, nekem ez inkább a szívembe van.

2013. jan. 14. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:

"a farkasféléknek nincsen szüksége se matematikára, építészetre"

nem ez volt a kérdés. A kérdés az intelligenciára vonatkozott.

Mindegy. Ilyen idiótákkal kár vitatkozni. Látszik, hogy neked sincs intelligenciád.

2013. jan. 15. 20:46
 82/84 A kérdező kommentje:
te írtad a pitagorasz tételt...
2013. jan. 15. 20:51
 83/84 anonim ***** válasza:

"te írtad a pitagorasz tételt..."

bocsi, nem tudtam, hogy nem ismered az intelligencia szó jelentését...

2013. jan. 15. 20:56
 84/84 A kérdező kommentje:
de, ismerem. de ennek a mondatnak hogy próbáljam meg elmagyarázni egy kutyának annyi értelmes mint bazooka ellen integetni...
2013. jan. 15. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!