Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a nacionalizmust?

Figyelt kérdés
amióta megváltozott a gondolkodásom, átlagosról nacionalistára, rengeteget javultam. azóta nem iszok, leszoktam a cigiről, elkezdtem sportolni, fegyelmezettebb és akarat teljesebb vagyok. többet olvasok, művelődök, másképp tekintek az emberekre, nyíltabb vagyok több dologra, több minden érdekel. de mégis lenézi a nagy többség azt aki nem liberális, humanista, kapitalista, hanem inkább radikális és céltudatos.(inkább a nacionalizmust körbevevő gondolkodásra célzok, mint a politikára. ) és még a lényeg, szerintem, hogy 18 éves vagyok. a korombeliek inkább diszkóba járnak, műveletlenek, egyszerűek és pusztítják magukat. hozzá tenném azt is hogy nem a majomkodó karlendítő fiatalok közé tartozom, nekem ez inkább a szívembe van.

2013. jan. 14. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

Én is csak azokat nem kedvelem, akik így viselkednek.

Az már más tészta, h a 99% ilyen; erről már nem én tehetek:)

2013. jan. 15. 01:40
 52/84 anonim ***** válasza:

"szellemi képzettséget kifejezetten fontosnak tartja,"

Ezen jót mosolyogtam. A nacionalizmus meg a műveltség....

http://www.youtube.com/watch?v=CCBxZScouF8

3.00-tól :DDDDD

2013. jan. 15. 04:50
 53/84 anonim ***** válasza:

"ösztön, hagyaték, amit el akarnak venni az emberektől. nem hiába divat a fajkeveredés. nagyon egyszerűen leírva, ha egy genetikailag erősebb és egy gyengébb egyed párosodik akkor az utód nem lesz annyira erős genetikailag mint az erősebb vér. mint a meleg és a hideg víz összeöntése. langyos lesz. és képzeld el mi lenne ha egy az egész néppel ez történik. persze, minden nép keveredik, de nem eurázsiai az afrikaival..."

A biológiai is kimaradt a híres műveltségedből. Amúgy, hány éves vagy? 17?

2013. jan. 15. 04:58
 54/84 anonim ***** válasza:
100%

Azért az is elárul rólad valamit, hogy 18 vagy de már le kellett szoknod a cigiről meg a piáról!

Ez nem a liberalizmus hibája, hanem a tied! Az, hogy képes vagy meglátni a hibáidat jó dolog! Most lásd meg azokat a hibákat is amikre tegnap este felhívtuk a figyelmedet!

2013. jan. 15. 08:03
 55/84 anonim ***** válasza:

ma 01:27

Már bocs, de itt is egy nagy "magyar" katyvasz van. Nyugaton a nacionalisták a legnagyobb támogatói a kapitalizmusnak - szemben hazánkkal!

2013. jan. 15. 10:01
 56/84 anonim ***** válasza:

"de tisztába vagyok a fogalmakkal"

Vagy a francokat!

", viszont én arról beszélek ami megvalósul belőle."

Miből a kapitalizmusból? Már több évszázada működő rendszer.

"nem arról amit tanulsz róla. én is tanulom nyugi... marketing, gazdaságtan, turizmus, gazdaság földrajz de ez most hogy jön ide?"

Úgy, hogy még rendesen sem voltál képes megtanulni ezeket... Szomorú!

"és a másik is. a generáció és a vér fenntartása mindenkiben benne van."

Szaporodás az fajfenntartás. Semmi köze a vérvonal fenntartásához...

"...ezért szaporodunk. ne probáld azt bizonyítani hogy régen az emberek nem akarták hogy a közösségüknek, legyen most törzs, rassz, nemzet, m1, a dicső tettei fennmaradjanak? vagy hogy erősödjenek?"

És attól mert régebben így volt, így is kell maradnia? Elég, ha belegondolsz, hogy Afrikában - amikor kialakult a H. Sapiens - még egységesek voltunk... Minden más csak a távolság és elszigeteltség műve.

2013. jan. 15. 10:05
 57/84 anonim ***** válasza:

"...szóval szerinted a turul, (sólyom motívum) csodaszarvas, égig érő fa, a számok, a színek, stb stb ami a népmesékben van SEMMI összefüggésbe nem állítható a magyarság eredetével, történelmével, mentalitásával?"

Az eredetmítoszok soha, sehol nem voltak tudományos igényű források. Persze, lehetnek egybeesések, de ez nem tények halmaza, hanem elbeszélések, mondák, stb.

2013. jan. 15. 10:07
 58/84 A kérdező kommentje:
ilyen kommentek mellett hogy a nacionalizmus lenézi a munkásosztályt... elég nehéz bármit is írni... és hogy ugyan azt hozzátok fel folyton. hogy máshol támogatja a kapitalizmust, csak az a helyzet hogy az nem nacionalizmus. és a kapitalizmus a létezése óta csak rombol. 1 olyan dolgot mondj, csak 1et, ami a jelenben pozitív és a kapitalizmushoz párosítható. hogy a magyar termőföld nem magyar kézben van? hogy minden gyárunkat megvásároltak és leromboltak? egy utcában 4-5 bevásárló központ van, a magyar termékeket persze nem veszi senki. maximum a multik felvásárolják aprópénzért, és eladják. ez tényleg virágzás neked? hogy magyar országon nincsenek magyar termékek? "gyulai kolbász" is mostanában csődölt be, és ez így megy tovább. én csak tudom, egy olyan helyen lakom, ahol régen rengetek gyár volt. most a helyén van 1 Árkád, és 1 utcányira tőle egy pláza.
2013. jan. 15. 15:29
 59/84 A kérdező kommentje:
ja és ne nagyon linkelgessetek propaganda videókat, főleg olyat, aminek semmi köze nincs a témához.
2013. jan. 15. 15:31
 60/84 bumbi02 ***** válasza:

1 olyan dolgot mondj, csak 1et, ami a jelenben pozitív és a kapitalizmushoz párosítható. hogy a magyar termőföld nem magyar kézben van? hogy minden gyárunkat megvásároltak és leromboltak? egy utcában 4-5 bevásárló központ van, a magyar termékeket persze nem veszi senki. maximum a multik felvásárolják aprópénzért, és eladják. ez tényleg virágzás neked? hogy magyar országon nincsenek magyar termékek? "gyulai kolbász" is mostanában csődölt be, és ez így megy tovább. én csak tudom, egy olyan helyen lakom, ahol régen rengetek gyár volt. most a helyén van 1 Árkád, és 1 utcányira tőle egy pláza.

Mi zavar a kapitalizmusban? Az hogy a termelési tényezők magánkézen vannak, vagy az, hogy az árakat a piac önszabályozó mechanizmusa határozza meg? szerintem egyik se egy káros dolog.

Felvázolhatnál egy másik gazdasági rendszert, ami működőképesebb. Az nem a rendszer hibája, hogy ki hogyan használja ki az előnyeit. Az a használóké. Az hogy minden gyárunkat megvásárolták az a privatizáció volt, és nem a kapitalizmus.

A magyar termőföld nem magyar kézen van?:) Egyelőre még külföldi elég szigorú feltételek mellett vásárolhat termőföldet ha jól tudom. Másrészt pedig, inkább álljon gazosan, elhagyatottan , és évi 500 forint hasznot termelve, de magyar kézen, mint külföldi kezén, akinek van pénze művelni?

Igaz, dögöljünk éhen, csak nemzeti színekbe. Úgy sokkal jobb.

2013. jan. 15. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!