Miért nézi le mindenki a nacionalizmust?
És akkor mi a baj a zsidókkal? Ők is csak fent maradtak. Kellett egy állam nekik, megszerezték. Ha a pók pókhálóba csalja a legyet, akkor máris gonosz állat, mert nem erőből szerzi meg ami neki kell?
Az a baj, hogy túlzott nacionalista vagy, és mindent rossznak találsz, ami nem az. Beszűkűltség.
"bal oldalról annyit érdemes tudni hogy azért célozza meg a munkás osztályt hogy elnyerje a szavazatait de utána hagyja éhen halni őket. A nemzeti szocializmusban ilyen nem fordulna elő. a liberalizmusnak, szabadelvűségnek köszönhető ez a mai világ. homoszexuálisok, örömlányok, drogok, nézhetetlen agymosó TV reklámok, bizony a kapitalizmussal is kézen fogva jár, fajkeveredés, és lényegében minden ami régen elképzelhetetlen volt."
Gondolom sokat élhettél Szálasi idejében, akkor is mindenkivel annyira törődött az állam, hogy az egyszeri munkásnak annyi dolga volt, hogy 8 óra meló után, ment nyaralni a Balatonra... Ja nem, mégse.
És örömlányok nem a liberalizmus miatt vannak, ahogyan agymosás sem. Az örömlány az egyik legrégebbi foglalkozás, még liberalizmus se volt már léteztek olyan lányok akik könnyebb utat választottak a pénzért. A drogok úgyszintén. Agymosó reklámok? Szerinted a kurucinfo, jobbik.hu, barikád.hu milyen, ha nem agymosó? A homoszexuálisok pedig így születnek, nem tehetnek arról, hogy saját nemükhöz vonzódnak. (a divat biszexualitásról inkább tehet a túlzott liberalizmus, de te ugye nem ezt hangsúlyoztad ki)
ja és: de, néhány tudós a sumérokig vezette vissza, de ezt most hagyjuk, ez már nagyon messze lenne a kérdéstől.
Jah, én is olvastam már olyan "tudóst", aki az etruszk kultúrát a magyarból származtatja. Nekem is melengetné a szívemet, ha kiderülne hogy 20 ezer éves nép vagyunk, de ilyen szobatudósok szobakutatásai nem igazán győznek meg. Ha majd Romsics Ignác foglalkozik akár a felvetéssel is, akkor már talán lehet értelme. (bár ő 20. századi történelemmel foglalkozik főképp, de hasonló kaliberű történész véleményével kéne alátámasztani, nem pedig egy netes bloggal)
a zsidókat az általuk megteremtett politika tarja életben, amit lefizetett emberek engedélyeznek. ennyi. ez a hatalmas trükk
Ez a baj látod. Hogy az összes összeesküvés elméletet addig tekeritek, míg a zsidók lesznek a bűnösök. Itt megálltok. Mindenki lehet bábpolitikus, bábnemzet, csak a zsidó nem. Az fel se merül bennetek sose, hogy valaki úgy keveri a szálakat, hogy közben magáról elterelje a gyanút, és rákenje másra. Ha már összeesküvés elméletekbe mászkálunk. Ha egy zsidóról van szó, szóba se jöhet, hogy bábpolitikus, de ha Hitlerről, akkor természetesen. Egyértelműen látszik ezekben az elméletekben, hogy nem is akarja tovább göngyölíteni a sort, csak a zsidókig akarja kihozni a fonalat.
Ha ez egy biológiai ösztön, akkor hogyhogy csak pár éve "tértél meg"?:)) Elvileg akkor így kellett volna születned.
Én szeretem a hazám, engem úgy neveltek, hogy szeressem, hogy ismerjem. Debrecen környékét leszámítva minden kis zugban jártam már Magyarországon, mert arra neveltek, hogy ismerjem meg a hazámat, és csak utána megyünk külföldre nyaralni. Ettől függetlenül közelebb állok a baloldalhoz, mert nekem az "természetesebb", és kevésbé "múltbamerengős"... No meg, lehet lázadni hogy liberális világbna konzervatívok legyünk, de sokkal szabadabb érzés liberálisnak lenni szerintem. (itt nem drogozásról beszélek, mert még a cigi se fordult meg sose a fejemben, nem hogy a drog)
mivel konkrétan ők találták fel a bankrendszert. ezt elég nehéz lenne hamisítani... régen pedig amíg nem létezett internet, TV, elég nehéz lett volna egy konkrét népet okolni, (nem 1800as évekre gondolok természetesen) több időben, több helyen, ugyan azzal.
Őő.. Mivel Hitlerék csinálták az NSDAP-t, elég nehéz lenne hamisítani hogy nem ők csinálták. Ja de, a zsidóknak mégis megy, ugye?:) Csak a zsidók munkáját nem lehet hamisítani, minden mást pedig a zsidók hamisítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!