Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a nacionalizmust?

Figyelt kérdés
amióta megváltozott a gondolkodásom, átlagosról nacionalistára, rengeteget javultam. azóta nem iszok, leszoktam a cigiről, elkezdtem sportolni, fegyelmezettebb és akarat teljesebb vagyok. többet olvasok, művelődök, másképp tekintek az emberekre, nyíltabb vagyok több dologra, több minden érdekel. de mégis lenézi a nagy többség azt aki nem liberális, humanista, kapitalista, hanem inkább radikális és céltudatos.(inkább a nacionalizmust körbevevő gondolkodásra célzok, mint a politikára. ) és még a lényeg, szerintem, hogy 18 éves vagyok. a korombeliek inkább diszkóba járnak, műveletlenek, egyszerűek és pusztítják magukat. hozzá tenném azt is hogy nem a majomkodó karlendítő fiatalok közé tartozom, nekem ez inkább a szívembe van.

2013. jan. 14. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 bumbi02 ***** válasza:
Légy szíves idézz tőlem, mikor védtem Sztojkáékat...Vagy ha nem tudsz, ne menjünk bele felesleges sárdobálásba azért, mert neked nincs kialakult, saját véleményed egyes témákról:) Köszi.
2013. jan. 14. 23:04
 22/84 bumbi02 ***** válasza:
És arra sem emlékszem, hogy állva tapsoltam volna Kertész Ákosnak.
2013. jan. 14. 23:04
 23/84 A kérdező kommentje:
ösztön, hagyaték, amit el akarnak venni az emberektől. nem hiába divat a fajkeveredés. nagyon egyszerűen leírva, ha egy genetikailag erősebb és egy gyengébb egyed párosodik akkor az utód nem lesz annyira erős genetikailag mint az erősebb vér. mint a meleg és a hideg víz összeöntése. langyos lesz. és képzeld el mi lenne ha egy az egész néppel ez történik. persze, minden nép keveredik, de nem eurázsiai az afrikaival... ja és a támadásra reagálva: igen ösztön, amit elnyomtam mert azt hittem hogy nem normális, ugyanis nem ezt látom a környezetembe. ezt olyan letagadni mint hogy ha meglát egy férfi pár kerek idomot akkor nem fókuszál rá pár tizedmásodpercig - vagy tovább. ösztön.
2013. jan. 14. 23:06
 24/84 A kérdező kommentje:
srác, ne írj olyanokat amikre már előbbi komentben válaszoltam "AMÍG nem létezett internet, TV, elég nehéz lett volna egy konkrét népet okolni," - bocs nem elég érthető, akkor írom úgy, hogy amíg nem volt gondolatrendőrség, negatív propaganda...
2013. jan. 14. 23:09
 25/84 bumbi02 ***** válasza:
100%

Értem. És ki is dönti el hogy melyik faj az erősebb? Gondolom mi magyarok vagyunk a legtetején, a kiválasztott nép, ugye? És legalul lehetnek a gyáva zsidók?

Annyira beszűkült látásmódotok van sokatoknak, hogy sokszor elgondolkozom, hogy milyen agymosáson mehettetek végig, mert ilyet magától az ember nem talál ki.

2013. jan. 14. 23:11
 26/84 anonim ***** válasza:
Én nem is neked írtam az üzenetet, hanem a kérdezőnek.
2013. jan. 14. 23:11
 27/84 A kérdező kommentje:
igen, erre is válaszoltam már. természetes kiválasztódás, az erősebb kutya.... " eszik" - most legyen így. - legerősebbet persze nem lehet kikiáltani mert sok mostani országnak egy az eredete, vagy 2 népből lett 1, de a történelmét, ha megnézed egy népnek, és nem csak azt kell nézni hogy hány háborút nyert vagy nem, hanem hogy talpra tudott-e állni, hogyan állt hozzá. " a magyar nép sosem egyesült a megszállóival szívben, maximum papíron" a magyar tizenévesek harcoltak a szovjetek ellen, fegyver és utánpótlás nélkül. Izrael tankokkal, repülőkkel és USA fegyvereivel lövi a palesztín gyerekeket. live leaken, best gorén. puruttya extrémen és hasonló gore vagy hírportál oldalakon ami nem cenzúrázott, nézz körül...
2013. jan. 14. 23:16
 28/84 anonim ***** válasza:

Komolyan, minden más vita előtt nekem van egy nagy problémám a nacionalizmussal, ezt válaszoljátok meg:

A "zsidók" egy csomó embert jelöl, akik ebbe a népcsoportba tartoznak. A zsidók nem tudnak valamit csinálni, maximum néhány zsidó, ez nem egy reprezentatív minta a népből, ami alapján általános szabályokat tudnál levonni. Van itt egy logikai ugrás. Pl: Az amerikaiaknak van atombombájuk -> Nacionalista logikai csavar után: Minden egyes USA állampolgárnak van egy atombombája.

Ugyanígy nem mondhatod, hogy utálod a zsidókat, mert gyávák, mert ez nem igaz minden zsidóra. Ha utálsz, akkor utáld a gyávákat mert gyávák, de ezt ne mosd össze a zsidókkal, mert alaptalan. Még egy manapság gyakori vita: Van, aki utálja a cigányokat, mert bűnözők. Én inkább a bűnözőket utálom, mert bűnözők. És ha a magyarországi bűnözők 90%-a cigány, attól még nem azért utálom, mert cigány, hanem mert bűnöző. Legalábbis ez az én logikám, cáfoljon meg valaki.

2013. jan. 14. 23:17
 29/84 anonim ***** válasza:
Ezt Kertész Ákossal beszéld meg:)
2013. jan. 14. 23:21
 30/84 A kérdező kommentje:
igen mester, szóval szerinted a nemzeti szocializmus kapitalista? ne írj több kommentet.
2013. jan. 14. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!