Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a nacionalizmust?

Figyelt kérdés
amióta megváltozott a gondolkodásom, átlagosról nacionalistára, rengeteget javultam. azóta nem iszok, leszoktam a cigiről, elkezdtem sportolni, fegyelmezettebb és akarat teljesebb vagyok. többet olvasok, művelődök, másképp tekintek az emberekre, nyíltabb vagyok több dologra, több minden érdekel. de mégis lenézi a nagy többség azt aki nem liberális, humanista, kapitalista, hanem inkább radikális és céltudatos.(inkább a nacionalizmust körbevevő gondolkodásra célzok, mint a politikára. ) és még a lényeg, szerintem, hogy 18 éves vagyok. a korombeliek inkább diszkóba járnak, műveletlenek, egyszerűek és pusztítják magukat. hozzá tenném azt is hogy nem a majomkodó karlendítő fiatalok közé tartozom, nekem ez inkább a szívembe van.

2013. jan. 14. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:

"viva la radikalizmus."

te írtad hogy nem a múltban kéne ekresni a megoldást hanem a jelenben. én azért írtam ezt.

"írtam az elején hogy urban legend"

urban legendeknek mindig van alapjuk.

"bocsi konkrét infót nem tudok"

ki hazudna ilyet? ki találná ki és mesélné másnak hogy képzeld nekünk azt tanítják a templomban h stb stb? mert ez így volt...

"Ez most már a vicc kategória! Neked a rabszolgatartás a fejlődés? Most már komolyan undorodni kezdek tőled."

igen, fejlődés. hogyha kontrollálható akkor jobban működik mint a lemészárlás. amerikában délen pl a gyapottermelést eléggé felgyorsította. amúgy:

[link]

és egy megint csak aktuális, szerintem vicces videó: [link]

szerintem ez szánalmas. magunk ellen tüntetünk.

2013. jan. 15. 19:32
 72/84 anonim ***** válasza:

Még mindig nem egyértelmű. Most akkor időgéped van? Magadra értetted vagy rám?

"urban legendeknek mindig van alapjuk. "

Igen, a nagylábúnak is van alapja, meg new york alatt krokodilok élnek. Ezek is urban legendek, és nincs alapjuk.

"ki hazudna ilyet? ki találná ki és mesélné másnak hogy képzeld nekünk azt tanítják a templomban h stb stb? mert ez így volt... "

az ilyen szélsőséges fszok mint te, akiknek semmi sem szent a cél érdekében

"igen, fejlődés. hogyha kontrollálható akkor jobban működik mint a lemészárlás. amerikában délen pl a gyapottermelést eléggé felgyorsította. amúgy: "

de miért kell lemészárolni valakit? Mintha csak ez a két lehetőség lenne! Belegondoltál már, milyen lehet az, ha a SZÜLŐFÖLDEDRŐl (afrikából) elhurcolnak egy más kontinensre, és ott éhbérért dolgoztatnak? Van egyáltalán szíved? Tudod te mi az az együttérzés? Ember vagy te egyáltalán? Vagy csak valami állat, aki csak az ösztöneinek él?

2013. jan. 15. 20:04
 73/84 A kérdező kommentje:

miért, van különbség az emberek és az állatok között?

ilyeneket szoktak mondogatni hogy "az embereknek vannak érzései" ez most komoly? se több se kevesebb mint egy állatnak... meg hogy "az ember gondolkodik" az állatok is... vagy most te mire gondolsz?

2013. jan. 15. 20:12
 74/84 anonim ***** válasza:

Szerinted a cigány a cigány, a zsidó és a magyar között is akkora a különbség, hogy egy országban nem férnek meg. Akkor az állatok meg az emberek között meg nincs különbség?

De tudod mit, ha ragaszkodsz hozzá, hogy egy szinten kezeljenek a férgekkel, akkor rendben.

2013. jan. 15. 20:17
 75/84 A kérdező kommentje:
én azt mondtam hogy az ember egy állatfaj. és több rasszra osztható. vagy esetleg valami cáfolni való? mi az a hatalmas különbség ami különválaszt minket? állatot és embert?
2013. jan. 15. 20:21
 76/84 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, 8 oldal után sem tűnt még fel nektek, hogy a kérdező egy SZDSZ-es provokátor?

Első oldalon még tök normális hangnemben írt, aztán amikor látta, hogy nem sok vizet zavart, akkor hirtelen elhúzta ezt a "gyáva zsidók" beszólást, amivel sikerült 8 oldalnyi vitát generálnia.

2013. jan. 15. 20:23
 77/84 anonim ***** válasza:

Hát azért elég sok minden. Intelligencia, kultúra, normális emberek esetén empátia, gondoskodás a betegekről, törödés a halottakkal stb. Reggelig itt ülhetnék, hogy felsoroljam.

Az állatoknak csak alapvető érzelmeik vannak, amik a fajfenntartáshoz szükségesek. Az emberek ezen túlhaladtak.

2013. jan. 15. 20:25
 78/84 A kérdező kommentje:
minden tulajdonság megtalálható az állatoknál is ami az embereknél is, sőt, ők még intelligensebbek. nem bontják fel a természeti körforgást, a rendet. nem hiába természeti elemekkel hasonlítja össze az ember az életét. - pl méhkas
2013. jan. 15. 20:32
 79/84 anonim ***** válasza:

"nem bontják fel a természeti körforgást, a rendet."

Ezt mondd meg a hódoknak is, mert ők nem tudnak róla. Pár éve egész szép kis aszályt csináltak amerikában.

"ők még intelligensebbek"

próbáltad már kutyának magyarázni a pitagorasz tételt?

2013. jan. 15. 20:35
 80/84 A kérdező kommentje:

hidd el ha meghagytuk volna nekik a természetet úgy ahogy volt akkor senkinek nem tettek volna semmiféle kárt.

miért lenne szüksége rá? a farkasféléknek nincsen szüksége se matematikára, építészetre. alap tulajdonságaikkal átvészelik a környezetüket. nem mint az ember.

2013. jan. 15. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!