Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a nacionalizmust?

Figyelt kérdés
amióta megváltozott a gondolkodásom, átlagosról nacionalistára, rengeteget javultam. azóta nem iszok, leszoktam a cigiről, elkezdtem sportolni, fegyelmezettebb és akarat teljesebb vagyok. többet olvasok, művelődök, másképp tekintek az emberekre, nyíltabb vagyok több dologra, több minden érdekel. de mégis lenézi a nagy többség azt aki nem liberális, humanista, kapitalista, hanem inkább radikális és céltudatos.(inkább a nacionalizmust körbevevő gondolkodásra célzok, mint a politikára. ) és még a lényeg, szerintem, hogy 18 éves vagyok. a korombeliek inkább diszkóba járnak, műveletlenek, egyszerűek és pusztítják magukat. hozzá tenném azt is hogy nem a majomkodó karlendítő fiatalok közé tartozom, nekem ez inkább a szívembe van.

2013. jan. 14. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
100%

"...amiről én beszélek az inkább biológia és ösztön"

Te nagyon sötét vagy! Biológiai ösztön?! Akkor hogy lehet, hogy pár ezer éve, amikor még az emberek törzsi társadalmakban éltek, senkinek sem hiányzott a nemzeti érzés - mivel még nem is létezett olyan?

2013. jan. 14. 23:28
 32/84 A kérdező kommentje:
szóval nem létezett. láttál te már népmesét? esetleg? talán a legegyszerűbb példa...
2013. jan. 14. 23:30
 33/84 anonim ***** válasza:

"nem hiába divat a fajkeveredés"

Egy emberi faj létezik, azon belül léteznek rasszok. Ja, és jobb, ha tudod, hogy a "fajkeveredés" biológiailag igen előnyös, sőt, az a káros, ha egy-egy populáció csak egymással keveredik. Nem tudom hallottál-e már a belterjességről...

2013. jan. 14. 23:32
 34/84 anonim ***** válasza:

"nemzeti szocializmus"

A szocializmus baloldali. Ezt csak Hitler tudta összehozni és azt meg ne akard már nekem bemesélni, hogy Hitler és az ő rendszere a nemzeti érzés mintaképe lehetne...

2013. jan. 14. 23:34
 35/84 A kérdező kommentje:
beltenyészet. értelek. egy 15-20 milliós népességü országban? ma olyan okos minden válaszoló. amúgy is oda írtam hogy minden nép keveredett de nem ilyen távoli népekkel.
2013. jan. 14. 23:34
 36/84 anonim ***** válasza:

azért nem kedvelem őket mert nincsen saját hazájuk. szerteszét élnek a nagyvilágban, mindenhova betelepedve és más népeket fertőzve.

És akkor most mit csináljon a Khon bácsi, vagy a Lakatos Emoke? Itt született, szülei is itt éltek. Kösse fel magát, mert nem sikerült magyarnak születnie, és nem tud pedigret felmutatni? Ha a zsidók palesztinaba mennek az a baj, ha maradnak az a baj. Új országot meg hol alapithatnanak, ugyanis már minden fel van osztva.

Szóval kérdező te mit javasolsz nekik? Mi a teendő?

Bankrendszer alapítása meg nem a zsidokhoz köthető. Javaslom hogy olvassa utána a Medici családnak.

A sumerok meg nem köthetők hozzánk.

2013. jan. 14. 23:36
 37/84 anonim ***** válasza:

"szóval nem létezett. láttál te már népmesét? esetleg? talán a legegyszerűbb példa..."

Miről beszélsz b+?! Komolyan mondom, már-már idegesítő a tudatlanságoddal kevert akarnokságod! Tudod mi az a törzs? Azt ugye tudod, hogy a törzs nem egyenlő a nemzettel?! A törzsi szerveződés megelőzi a nemzetit. Sok helyütt még ma is törzsek léteznek a nemzet helyett! Pl. Líbia, ahol a törzsi társadalom miatt nem tud stabilizálódni az ország helyzete. De említhetném a hét honfoglaló törzset is! Remélem felfogod!

2013. jan. 14. 23:37
 38/84 A kérdező kommentje:

Weishaupt: szocializmus: munkásosztály fontossága, kapitalizmus és globalizáció elvetése. (hitlert hagyjuk ki, már lehangzott okok miatt. )

amúgy a nacionalizmus mellé semmi féle gazdasági rendszer nem fér. kapitalizmus meg főleg nem, mert már papíron sem volt túl jó dolog de a való életben.. szerintem mindenki látja mi lett a vége.

2013. jan. 14. 23:37
 39/84 anonim ***** válasza:
Ez igaz, én nem egy beltenyészetes romát láttam már, embernek nem nevezném.
2013. jan. 14. 23:38
 40/84 anonim ***** válasza:

"beltenyészet. értelek. egy 15-20 milliós népességü országban? ma olyan okos minden válaszoló. amúgy is oda írtam hogy minden nép keveredett de nem ilyen távoli népekkel."

Úgy néz ki, hogy a nagy nemzeti érzés mellett mondatot értelmezni sem ártana megtanulnod... Nem írtam azt, hogy beltenyészet lenne, de sokkal előnyösebb a keveredés! Ezt biológusok állítják, nem én. Az, hogy a te agyadban csak fajtiszta nemzet képzelhető el, az nem az én hibám, hanem a tiéd.

2013. jan. 14. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!