Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?
Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.
Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.
A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.
Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?
27/N/katona
Bocsáss meg, de a Gárda avatásán, nem történt a te állításodnak megfelelő incidens. Nem zsidóztunk, nem cigányoztunk. Megtörténte esetén zsidó származásúként és cigány nemzetiségű elsőként dobtam volna a felettesem képébe a Gárda mellényét. Ezért ez a rágalom mélységesen felháborít.
A Gárda félkatonai fellépése a Nyugati világ számos államában fellelhető. A Csendőrség, pedig egy olyan katonaság volt, amit a bűnüldözésben és a bűnmegelőzésben hasznosítottak. A Csendőrök a Magyar Honvédség elit alakulata volt. A Gárda célja, hogy a jövőben felálló új típusú Csendőrség elitjét képezze. Amely a Honvédelmi és a Belügy vagy rendészeti minisztérium között helyezkedik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!