Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Gárda nem szélsőséges és...

Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?

Figyelt kérdés

Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.

Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.

A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.

Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?

27/N/katona

2009. aug. 23. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
91%

Bocsáss meg, de a Gárda avatásán, nem történt a te állításodnak megfelelő incidens. Nem zsidóztunk, nem cigányoztunk. Megtörténte esetén zsidó származásúként és cigány nemzetiségű elsőként dobtam volna a felettesem képébe a Gárda mellényét. Ezért ez a rágalom mélységesen felháborít.

A Gárda félkatonai fellépése a Nyugati világ számos államában fellelhető. A Csendőrség, pedig egy olyan katonaság volt, amit a bűnüldözésben és a bűnmegelőzésben hasznosítottak. A Csendőrök a Magyar Honvédség elit alakulata volt. A Gárda célja, hogy a jövőben felálló új típusú Csendőrség elitjét képezze. Amely a Honvédelmi és a Belügy vagy rendészeti minisztérium között helyezkedik el.

2009. aug. 24. 23:47
 82/83 anonim ***** válasza:
91%
Ja és nem tisztavatást végeztünk, hanem csak szimpla avatást. Amelyben felesküdtünk a hazánk és nemzetünk védelmére. Nincsenek tiszti rangfokozataink. Csak gárdista szakaszparancsnokok, század parancsnokok, megyei kapitányok és főkapitány. Akiknek nem kell külön esküt tenniük miután fölénk lépnek e pozíciókban. Csak egy posztokra jelentkezés után szavazás útján az állomány kijelöli a saját vezetőjét.
2009. aug. 24. 23:52
 83/83 anonim ***** válasza:
A Gárdában vannak volt katonák. Jelenlegi katonáról nem tudok, de mind a 3000 embert nem ismerem személyesen. Vannak olyanok, akik 45 évesen nyugdíjba mentek. Vannak kik 13 évet katonáskodtak. S vannak egy kori sorkatonák tűzoltók, válogatott birkózok, egykori rendőrök. Minden féle egyveleg. Viszont van egy fajta szellemi felmérés. Nem az ideológia beállítottságát nézzük, hanem a hazaszeretetét. Bár a süt hülye skeanhed-t kidobjuk a Gárdából. Hisz nincsenek olyan magas szinten jegyzet pszichológusain, mint a hadseregnek. Itt mindenki ingyen végzi a feladatát a saját pénzét bele dobva. Egyébként mért zavar téged, ha valaki a te munkádat szeretné segíteni a saját pénzén?
2009. aug. 25. 00:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!