Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?
Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.
Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.
A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.
Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?
27/N/katona
Azok mégis kinek a szavai?Csak nem az index elfogult újságírójának.A Jobbikkal kapcsolatban nem forrás az index.hu.
Ha figyelmesen,értelmesen végigolvasnád a cikket,akkor rájönnél,hogy nem arról van szó,amit a hangzatos cím sugall.(azért,hogy el lehessen adni a cikket)
Ha sok Gárdista ismerősöd van, és beszéltél is velük.....ezt miért nem kérdezted meg tőlük?
Ilyen kérdésekkel miért provokálod az embereket?
Bárki mondhatja,hogy hallotta...
De még ha mondták is,akkor mi van?Nem teljesen igazuk van?Nem csak magyar ember lehet rasszista.
Szóval akkor mert valaki kap egy kiképzést, amit gondolom szintén ők építenek fel, akkor már félkatonai lesz?
Dehogy lesz. Komolyan,szóval engem ennyivel nem lehet lerendezni. Milyen elit alakulat? Most erre tényleg szükség van? Baromi nagy gáz lesz ebből még.
És aki megkapta az elit kiképzést, azzal most mi van? Ha békés szervezet akkor miért van ilyesmire szükség.
Azt meg hagyjuk, hogy a katonai és a Gárda kiképzés közt mi a differencia. Tényleg, mert ez engem mélységesen felháborít. Milyen kiképzési terv van a Gárdában? ki találta ki? és honnan tudod hogy az jobb?milyen összehasonlítási alapod van? Mondhatja bárki, hogy katona volt, nekem a legtöbb ember ezt mondja, akivel a Gárdáról diskurálok...... És a sablondumákat, hogy operetthadsereg meg egyebek hagyjuk, szinvonalas vitát szeretnék, a lenézésnek semmi értelme.
És Gárdista miért nem nyilatkozhat? Állami titkok birtokában van? vagy mi?
"A sok léhűtő, semittevő, segélyekből élő (roma és nem roma egyaránt, zsidó és egyén nemzetiség is magyarországon) inkább állna be a Honvédséghez, ahol fizetést kapna és egy esetleges helyzetben védené a hazáját."
Egy katonától több realitást,kevesebb naivitást vártam volna.
Nem provokálok senkit, max te veszed annak, mert nem egy véleményen vagyunk.
Érdeklődöm, de úgy érdeklődö,, hogy vannak bennem ellenérzések a Gárdával kapcsolatban, pl a félkatonaiságát tekintve. Mert félelemkeltő számomra.
És azét nem a kollegáimmal beszélem meg, mert velük ezt már túltárgyaltam, gondoltam itt ahol van párszáz ember, megosztja velem a gondolatait, érveit. Asszem ezért van az oldal, nem? vagy én kérjek elnézést?
Te sem ismered a gárda kiképzését,úgyhogy neked sincs összehasonlítási alapod.
A gárda természetesen nem ér fel egy hadsereggel,butaság lenne ezt állítani,nem is tette senki.
De ettől a hadsereg nem lesz erősebb.A sorállományú katonaság megszűnt.Amikor én voltam katona,nem hogy lőszerre,de még tisztességes kimenő ruhára sem volt pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!