Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?
Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.
Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.
A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.
Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?
27/N/katona
Ki kérte hogy itt legyél eddig is. :D sokat vizet nem kavartál, egy kérdéemre sem tudtál válaszolni, pedig barmi egyszerűek voltak.
Köszi, akkor ezek szerint lepasszoljátok hogy majd itt meg ott válaszolnak nekem....na akkor erről ennyit.
:D
és még akkor vannak itt akik felemelik a hangjukat a Gárda mellett, mikor azt sem tudja a nagy többsége miről van szó.
Ellenben akik tényleg próbáltak neme segíteni ebben a vételen útvesztőben, azoknak nagyon köszönöm!
A Honvédségénél ezért van pszichikai és IQ felmérés is .....amiben még kölönbözik a Gárda....
"A Honvédségénél ezért van pszichikai és IQ felmérés is ..."
Elmesélhetnéd,hogy sikerült átmenned rajta.Egy dolgot leszámítva nem sok mindent tudok elképzelni...Gondolom mindenki érti,hogy mire gondolok.
"Nekem miért kéne érvelni?"
Látom kapizsgálod már végre.
Najó, szerintem ne csökkenjen tovább a szinvonal.
Mindenkinek egységesen köszönöm a részvételt, a negatív kritika is lehet építő, majd kiválogatom.
Igaz a kérdéseimre választ nem kaptam, de majd a Vona talán tud válaszolni. Ha egyszer kapok választ erre a három kérdésre, ide bemásolom. Akit nem érdekel maximum nem nézi meg.
Attól még nem lesz senki náci v rasszista mert azt mondja valakire h "mocskos zsidó" vagy "büdös cigány".....Most akkor ha én azt mondom valakire h "k.rva anyád" akkor meg anti-anyádista leszek....?
Ezek csak szavak, nem kéne ezeken ennyit lovagolni, most jobb az nektek ha ezentúl "zsidó" helyett "villát" mondannák, de ugyanazt értenénk alatta? Akkor meg betiltanátok h ne lehessen csak úgy "villázni" :D....
TÉnyleg, nemis tudom mit godnolnak egyes emberek, a gondolatainkat is betiltájtok?
Teljesen félre van magyarázva a kérdés!
Nem az egyszerű posztoló vagy rendészei rendőrnek szólt a mocskos zsidó, hanem aki politikai célra vezényelte ki őket.
DRAZSÉ nak akinek nem is értem mi baja ha zsidónak nevezik, hiszen az! És miért nem az legyen már a probléma hogy mocskosnak nevezik , miért az hogy zsidónak ?
Ha csak nem tisztán politikai hisztiről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!