Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Gárda nem szélsőséges és...

Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?

Figyelt kérdés

Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.

Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.

A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.

Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?

27/N/katona

2009. aug. 23. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 A kérdező kommentje:

Ki kérte hogy itt legyél eddig is. :D sokat vizet nem kavartál, egy kérdéemre sem tudtál válaszolni, pedig barmi egyszerűek voltak.

Köszi, akkor ezek szerint lepasszoljátok hogy majd itt meg ott válaszolnak nekem....na akkor erről ennyit.

:D

és még akkor vannak itt akik felemelik a hangjukat a Gárda mellett, mikor azt sem tudja a nagy többsége miről van szó.

2009. aug. 23. 16:26
 62/83 A kérdező kommentje:

Ellenben akik tényleg próbáltak neme segíteni ebben a vételen útvesztőben, azoknak nagyon köszönöm!

A Honvédségénél ezért van pszichikai és IQ felmérés is .....amiben még kölönbözik a Gárda....

2009. aug. 23. 16:28
 63/83 anonim ***** válasza:
76%
Az az érzésem,hogy írhatunk bármit,neked arra úgyis van kész,lekicsinylő válaszod.Értelmes érvet viszont nem nagyon "hallottunk" tőled.
2009. aug. 23. 16:28
 64/83 A kérdező kommentje:
Nekem miért kéne érvelni? bazze segítséget kérek és még én érveljek?
2009. aug. 23. 16:29
 65/83 anonim ***** válasza:
71%

"A Honvédségénél ezért van pszichikai és IQ felmérés is ..."

Elmesélhetnéd,hogy sikerült átmenned rajta.Egy dolgot leszámítva nem sok mindent tudok elképzelni...Gondolom mindenki érti,hogy mire gondolok.

2009. aug. 23. 16:30
 66/83 anonim ***** válasza:
91%

"Nekem miért kéne érvelni?"

Látom kapizsgálod már végre.

2009. aug. 23. 16:32
 67/83 A kérdező kommentje:
Most akkor ki néz le kit?
2009. aug. 23. 16:32
 68/83 A kérdező kommentje:

Najó, szerintem ne csökkenjen tovább a szinvonal.

Mindenkinek egységesen köszönöm a részvételt, a negatív kritika is lehet építő, majd kiválogatom.

Igaz a kérdéseimre választ nem kaptam, de majd a Vona talán tud válaszolni. Ha egyszer kapok választ erre a három kérdésre, ide bemásolom. Akit nem érdekel maximum nem nézi meg.

2009. aug. 23. 16:35
 69/83 anonim ***** válasza:
96%

Attól még nem lesz senki náci v rasszista mert azt mondja valakire h "mocskos zsidó" vagy "büdös cigány".....Most akkor ha én azt mondom valakire h "k.rva anyád" akkor meg anti-anyádista leszek....?

Ezek csak szavak, nem kéne ezeken ennyit lovagolni, most jobb az nektek ha ezentúl "zsidó" helyett "villát" mondannák, de ugyanazt értenénk alatta? Akkor meg betiltanátok h ne lehessen csak úgy "villázni" :D....

TÉnyleg, nemis tudom mit godnolnak egyes emberek, a gondolatainkat is betiltájtok?

2009. aug. 23. 16:43
 70/83 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen félre van magyarázva a kérdés!

Nem az egyszerű posztoló vagy rendészei rendőrnek szólt a mocskos zsidó, hanem aki politikai célra vezényelte ki őket.

DRAZSÉ nak akinek nem is értem mi baja ha zsidónak nevezik, hiszen az! És miért nem az legyen már a probléma hogy mocskosnak nevezik , miért az hogy zsidónak ?

Ha csak nem tisztán politikai hisztiről van szó?

2009. aug. 23. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!