Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Gárda nem szélsőséges és...

Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?

Figyelt kérdés

Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.

Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.

A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.

Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?

27/N/katona

2009. aug. 23. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
36%

ma 14:36

Lemaradt 23/F Raktáros.

2009. aug. 23. 14:40
 12/83 A kérdező kommentje:
Nem idekeverem, hanem itt a helye. A honvédség az Honvédség, a Gárda hogy jön ilyenekhez? Ezt nem értem, erre keresek választ. Nem vagyok Gárdaellenes, egyszerűen látni szeretném azt mai tényleg van, de idáig még egyetlen Gárdista sem tudott nekem ésszerű magyarázatot adni, csak belém kötni, meg keresztkérdéseket feltenni a katonaságomat illetően, nem pedig a kérdéseimre válaszolni.
2009. aug. 23. 14:43
 13/83 anonim ***** válasza:
78%

Akinek van egy kis esze és nem vakítja el a gyűlölet, az észreveszi, hogy a mocskos zsidózás a rendőrök feletteseinek szólt, illetve azoknak a rendőröknek, akik úgy viselkednek. "úgy viselkedés" alatt értem azt, hogy kajánul vigyorognak miközben fújják az embert gázsprayvel, vagy ütik gumibottal. Nekem van rendőr ismerősöm, ő nem veszi magára ezeket a dolgokat, mert tudja, hogy nem neki szól.

Másrészt demokrácia, szólásszabadság van elvileg, akkor bárki akkor mocskos zsidóz, amikor akar... A barátom is megkapta már napközben egy cigótól, hogy "büdös magyar", pedig ő nem gárdista, nem kopasz, de még csak nem is jár feketében. :)

A toborzáshoz kapcsolódó kérdésedhez mutass kérlek egy törvényt, ami tiltja... AZ Új Magyar Gárda is megteheti, éppen úgy, mint a többi szervezet, és most nem a Honvédségre gondolok.

Az Új Magyar Gárda is legálisan működik, őket nem oszlatta fel a bíróság, az egyenruhájukon is változtattak így az sem a betiltott egyenruha, amit nem szabad viselni.

Magyarázd annak a cigánynak, zsidónak, hogy rasszista és neonáci, akik tagjai az Új Magyar Gárdának. Mert hogy vannak ott cigányok és zsidók szép számmal....

(Amúgy tudod, mit jelent az a szó, hogy "neonáci"? Mi jogon nácizol le kb. 2000 embert?)

2009. aug. 23. 14:49
 14/83 anonim ***** válasza:
30%

A Magyar Honvédség a Magyar Köztársaság védelmét szolgálja, nem cselekedhet és nem is cselekszik a Parlament döntése nélkül.

Ezzel szemben ez az önszerveződő Gárda tervbe vette Erdély és a Felvidék, meg az összes régimagyarországi területek visszafoglalását!!! Nem csak fenyegeti a környező országok nyugalmát, hanem bajba sodorja egész Magyarországot, mindannyiunkat!

Egyenruhájukkal, masírozásukkal és egész szervezkedésükkel fenyegetik a békés magyar állampolgárok életét! Nyilatkozataikban hemzseg a fenyegetőzés, kimindenkit fognak ők majd gatyába rázni és megleckéztetni, pl. tegnap a rendőröket is megfenyegették, mi vár rájuk, ha majd ők hatalomra kerülnek...

Én nem vagyok sem zsidó, sem cigány, de forog a gyomrom ettől a zsidózó, cigányozó mélymagyar bagázstól!

Játsszák itt a "szittya-ősmagyart", közben a 90%-ról látom, hogy az ő vérükben is ott a cigánygén.

A rendőrség helyében azt tenném : szépen mindegyiket igazoltatni és alkalmanként kiszámlázni nekik 100ezer Ft-os szabálysértési büntetést! :]

Nem kell börtön (léci, az én pénzemen egyik se éljen szanatóriumban).

Továbbá : mindegyiknek az erkölcsi lapjára beírnám a Gárdistaságát, ne vegyék fel egy munkahelyre sem!

Lehetne még : 1 éves kényszermunkára vinni valami jó kis kőbányába, szénbányába!

2009. aug. 23. 14:55
 15/83 A kérdező kommentje:

Nem náciztam le senkit ha figyelmesen olvasnád el a kérdésemet, hanem kérdeztem valamit.

És milyen dolog az hogy egy vezető miatt lezsidózni egy embert?Azért mert szólásszabadság van lehet mindent mondani, szavakkal dobálózni. Egy magát példamutató szervezetnek ezt meg lehet tenni? ja bocs, akkor lehet mégis azoknak van igaza, akik ellenzik a Gárdát. Ismétlem pártatlan vagyok, véleményeket szeretnék nem pedig habzószájas kioktatásokat elfogult emberektől.

Nem azt kérdeztem hogy milyen törvény tiltja vagy nem tiltja, hanem egy civil szervezet miért próbálja magát mindenáron katonai szervezetként működtetni, mert itt erről van szó, ha legális ha nem, azért teszik ezt nem?

És még egyszer kikérem magamnak hogy én bárkit is lenáciztam vagy le rasszistázam.

Akinek meg nem inge ugyebár....

2009. aug. 23. 14:59
 16/83 anonim ***** válasza:
52%

Az államnak erőszakmonopóliuma van. Ez azt jelenti, hogy elsősorban azért van állam, hogy CSAK ő tarthasson fenn egyenruhás, fegyveres harcoló alakulatokat.

Erre tartjuk az államot. Ha az államnak nem lenne erőszakmonopóliuma, akkor anarchia lenne.

A Gárda nem azért tilos, mert rosszat csinálnak, vagy mert antiszemiták lennének, hanem azért, mert a bíróság betiltotta. Azért tiltotta be, mert a Gárda veszéleyzteti a közrendet azzal, hogy kétségbevonja az állami erőszakmonopóliumot (most egyszerűen fogalmazok, ne jöjjön senki azzal, hogy nem elég precíz jogásznyelven beszélek, attól mindenki bealudna).

Sosem értettem, hogyan lehetett ennyi ideig hagyni a gárdát működni. Nem azért, mert nem tetszik, amit a Gárda képvisel. Sem a parlagfűirtás, sem a sírgondozás ellen nincs pl. kifogásom. Az ellen van, hogy ez egy kvázi katonai szervezet, egyenruhában, harcias ideológiával.

Egyébként nem az a furcsa, hogy betiltották a gárdát, hanem az, hogy olyan "cégek", mint az In-Kal és társai viszont működhetnek. Szerintem értelmes és megvitatandó kérdés, hogy helyes-e, ha a rendfenntartás nem a rendőrség monopóliuma.

2009. aug. 23. 15:01
 17/83 anonim ***** válasza:
78%

Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci, akkor miért mocskos zsidózták.....

Ha megfordítod: mocskos zsidózták a rendőröket, a Gárda szélsőséges, rasszista, neonáci....

Ha nem az, akkor miért csinálták ezt... Ha ezt csinálták, akkor az... Ez így érthető, maximum rosszul fogalmaztál, viszont így egyértelmű, hogy ha burkoltabban is, de náciztál.

2009. aug. 23. 15:07
 18/83 anonim ***** válasza:
93%
A vehemens válaszaidon pedig világosan látszik, hogy kinek habzik a szája, miközben kioktat valakit... És a legkönnyebb rávágni valakire, hogy elfogult, miközben nem is tudod, hogy egyébként mit gondol. Egy hozzászólásból, egy ilyen hozzászólásból, mint a fentebbi, nem derül ki egyértelműen, hogy elfogult-e valaki vagy nem.
2009. aug. 23. 15:09
 19/83 A kérdező kommentje:

A Gárda nem azért tilos, mert rosszat csinálnak, vagy mert antiszemiták lennének, hanem azért, mert a bíróság betiltotta. Azért tiltotta be, mert a Gárda veszéleyzteti a közrendet azzal, hogy kétségbevonja az állami erőszakmonopóliumot.

Akkor miért erőlködnek még mindig, nem lehet elfogadni, hogy nem lehet amit akarnak és kész? vagy így már nem lehet árvizvédelemnél önkéntesnek lenni, vagy sírokat gondozni? Ehhez esküt kell mindenáron tenni és egyenruhát húzni, mert ha ez ennyire fontos, akkor nem is erre megy ki mégsem a dolog, hanem a mit te mondtál.(katonai szervezetként működni) :)

És nagyon köszönöm a választ :)

Amúgy igen ha a kérdést megfordítom akkor lehet hogy náciztam, de a kérdést nem fordítva tettem fel, te fordítottad meg, na azt hívom én kötözködésnek és felesleges keresztkérdéseknek, így csak elterelődik az eredeti gondolatról a figyelem.

2009. aug. 23. 15:12
 20/83 anonim ***** válasza:
83%

"Ezzel szemben ez az önszerveződő Gárda tervbe vette Erdély és a Felvidék, meg az összes régimagyarországi területek visszafoglalását!!!"

ekkora butaságot mondani...

A rendőrség és a katonaság azért tekint rossz szemmel a gárdára,mert konkurenciát jelent neki.Félnek attól,hogy a Jobbik és a Magyar Gárda felkavarja végre a langyos lábvizet,amiben tapicskolnak.Persze ez inkább a vezetőségre igaz.A rendőrség állományában például sok helyen szimpatizálnak a gárdával,bizonyos helyeken együtt is működnek.Nem véletlen az sem,hogy a Jobbik szövetséget kötött a Tettrekész Magyar Rendőrség szakszervezetével.A gárda tiszti karában pedig sok volt rendőr és katona is megtalálható.

2009. aug. 23. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!