Meddőségi szakembertől kapott homeopátiás gyógyszerek segíthettek vagy megzavartak a görbém alapján?
Figyelt kérdés
Káosznak érzem a peteérés körüli időszakot. A gyógyszer golyókat szedem az előírás szerint, de el vagyok keseredve. A tüszőrepedésemmel van baj. Az sem volt biztos, hogy a homeopátiás szer hatni fog.
Az emelkedés előtt volt inkább icicpici vérzéses nyálka, amikor ráadásul nem voltunk együtt.
Kinek, mi a véleménye?
2010. júl. 1. 11:33
1/5 anonim válasza:
Hát lehet, hogy később volt a peteérésed, mert ott folyamatosan stagnált. De a lényeg, hogy most fent van a hőd.
2/5 anonim válasza:
Ja és kb most lehet a beágyazódás.
3/5 A kérdező kommentje:
Időben lehet, de a görbe szerint, hát...
Mikor próbáljak tesztelni?
2010. júl. 1. 11:41
4/5 anonim válasza:
Nem is rossz ez a görbe. Volt ovud, mert szépen fent van a hőd.
5/5 A kérdező kommentje:
A képlet szerint igen.
Viszont szedem a homeo gyógyszert.
A follikuláris szakaszban azt, amit, a luteálisban pedig az arra hatót. A hirtelen emelkedés is köszönhető lehetne ennek, hiszen napra pontosan akkor kezdtem el szedni a luteinum gyógyszert.
Ezért vagyok megkavarodva, hogy a mesterséges hormontartalom produkál-e ilyeneket vagy esetleg a valós működésem.
2010. júl. 1. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!