Ha, itthon Magyarországon lett volna a Vilmos herceg és Kate Middleton-hoz hasonló esküvő, megzavarták-e volna és Kik?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 20:16
2/7 anonim válasza:
Ezt honnan szeded?
Mellesleg volt '97-ben, Habsburg-Lothringen György és Eilika oldenburgi hercegnő házasodott a Szent István-bazilikában, de nem történtek zavargások.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem zavarták volna meg. Persze más kérdés lenne, ha például jelenleg az Orbán vagy valaki megkoronázná magát, akkor nyilván elég sok ellenző lenne, de ha olyan körülmények között (tehát ezer év óta folyamatos monarchia lenne) lenne, mint az angoloknál vagy a hollandoknál vagy a dánoknál, akkor biztos nem.
4/7 anonim válasza:
Én zavartam volna meg. Csoportos öngyilkossággal...nem ezért fizetjük(fizetnénk, ha lenne :D) az adónkat.
5/7 anonim válasza:
Ha nem lett volna egy csekély 97 éves szünet, akkor biztos nem, de ha most dakota vezírünk megkoronáztatná magát előtte-akkor-utána velem együtt lőnének páran...
6/7 anonim válasza:
Az angol királyi család a világ legnagyobb celebjei. Nekik jobban nyalják a talpát mint LédiGagának. Még szép, hogy a sok agymosott nálunk is rajongana érte.
7/7 anonim válasza:
jaj istenem még itt is ez a baromság
Én megzavartam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!