Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Gárda nem szélsőséges és...

Ha a Gárda nem szélsőséges és nem rasszista és nem neonáci akkor miért mocskos zsidózták tegnap a rendőröket, akik "megzavarták" a ún, . "tisztavatást"?

Figyelt kérdés

Baromira érdekelne. Meg az is, hogy milyen alapon vannak eskütételeik, meg egyenruháik, meg toborzásaik és ilyenek.

Olvastam egy huszonéves gárdista lány nyilatkozatát (amit titokban tett, mert a Gárda tagjai nem nyilatkozhatnak (ezt sem értem ), és abban a nyilatkozatban elég pozitívan festődött a szememben a Gárda), aztán beszéltem sok Gárdistával is ismerőseim közt, de egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ezt nem a sajtó fújja fel negatívan, hanem valóban negatív ez az egész.

A Honvédség toborozhat, tisztet avathat,toborozhat és egyebek, azért a kettő közt óriási differencia van. Énis katona vagyok amúgy.

Nem lehet abban valami hogy a Gárdának vissza kéne kicsit venni ebből a nagy vehemenciából?

27/N/katona

2009. aug. 23. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 A kérdező kommentje:
Maximum azért habzik a szám mert szomjas vagyok épp. És attól is habozhat hogy sosem a kérdésre válaszoltok, hanem a megfordított meg megfordított, meg kiforgatott kérdésre.
2009. aug. 23. 15:14
 22/83 A kérdező kommentje:

Milyen tiszti karról beszélsz? Már megint nem értem.

Egy civil szervezetnek hogy a rákban van tiszti kara? Jah volt rendőrök meg volt katonák, akiknek nincs más dolga mint csatlakozni ide-oda, ahol épp azt hiszi jó lesz neki. Mellesleg, nyugállományozott katona sem lehet semmilyen civil szervezet tagja parancsnoki engedély nélkül és nem hiszem hogy pont nekik ezt az engedélyt megadták volna, ha szerinted a Honvédség tart a Gárdától.

2009. aug. 23. 15:17
 23/83 anonim ***** válasza:
81%
Fel kellene már fogni végre,hogy a gárda nem azért lett betiltva,mert alkotmányellenes,hanem azért,mert a jelenlegi korrupt vezetés fél tőle.Megjegyezném egyébként,hogy amíg itthon betiltották őket,addig Olaszországban Silvio Berlusconi vezérletével állami támogatással jött létre nemzeti gárda,nem titkolt szándékkal a randalírozó roma kisebbség ellen.Szinte még az időpont is azonos.
2009. aug. 23. 15:17
 24/83 anonim ***** válasza:
49%

Látott már valaki gárdistákat sírgondozáson?...

Látott már valaki gárdistákat parlagfüvet irtani?...

Amúgy mindezt meg lehet tenni egyenruha és eskütétel nélkül is, nem kell hozzá katonai bakancs sem, nem kell hozzá gárda csendőrség, sem nemzeti őrség...

(Elmondaná valaki, mire kell pl. a gázálarc?)

2009. aug. 23. 15:19
 25/83 anonim ***** válasza:
63%
A gárda egy félkatonai szervezet,ezért van tiszti kara.Kötve hiszem,hogy érdekelné őket,mit mond az egyébként nem is létező hadsereg.
2009. aug. 23. 15:19
 26/83 A kérdező kommentje:
És mitől lenne jobb ha a Gárda legálisan működhetne? majd ők átvennék az irányítást a parlamentben? és az mitől lenne jobb? hozzájuk vándorolna a sok pénz? jah tényleg ettől nekem sokkal jobb lenne. Ez is csak azt a célt szolgálja, hogy hatalom legyen a kezükben. A Honvédségnek önmagában nincs hatalma, az állatól függ, de ha egy ilyen szélsőséges, vagy bármilyen szélsőséges szervezet kerülne hatalomra, azonnal leszerelnék és elmennék innen.
2009. aug. 23. 15:20
 27/83 anonim ***** válasza:
44%

Megint ismétli magát a történelem, volt már ami igy kezdődött Németországban, és itt is. Mi is lett belőle?! Nem ez aminek látszik , nem azok irányitják fentről a gárdát

akiket ismerünk! Olvasd el a Mein Kampfot

2009. aug. 23. 15:21
 28/83 anonim ***** válasza:
84%

Gázállarc azért kell, hogy ne fújja őket szembe megint jogtalanul a "törvényesen eljáró" rendőrség.

Igen, képzeld, láttam gárdistákat parlagfüvet irtani, kenyeret osztani, árvízveszélynél ténykedni, viharkárosultakon segíteni, vért adni, magyar embereket megmenteni.

2009. aug. 23. 15:21
 29/83 anonim ***** válasza:
81%

Úgy látom,van aki nem tudja:

A gázmaszk vegyi támadás ellen használatos védelmi eszköz.

2009. aug. 23. 15:22
 30/83 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy világosan látszik a válaszaidon tényleg, hogy mennyire vagy pártatlan... :D:D:D
2009. aug. 23. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!